Tavsiye Lumia alacagim dusunceleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

zbahadir

Üye
Bekleyin ama yeni çıkacak telefon 1500-2000 liradan aşağı olmayacaktır. Bugün alacağınız bir 925 1000 lira dolaylarındadır. Alacağınız 2000 TL'lik telefondan aşağı kalır tarafı olacağını sanmam.

Yeni Nokia telefonlar çıkınca Nokia'nın ticari politikaları gereği fiyatı düşmez. Benim düşünceme göre Lumia 5.x.x - 9.x.x serileri ideal telefonlardır. Daha geniş ekranlıları bu sınıfa dahil etmiyorum çünkü 6'lik bir telefon telefon olmaktan uzak ancak tablet olur.

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR

The SLayeR

The SLayeR

Üye
    Konu Sahibi
Haklisin kardesim

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
üst düzey bi cihaz almayacaksan hiç alma derim .. yorumlara bakıyorum millet zırlıyor telefon şöyle telefon böyle diye almış 520 -620 bi şeyler işte ..

lumia 925 iyi telefon aslında ama nova 3 te kasma oluyor işlemcisi daha iyi olan telefonlar çıkacak ama Türkiye ye ne zaman gelir bilinmez

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
samsungcular doluşur falan diyonuz bence hakkımı yiyorsunuz ben gerçekleri söylerim ayrım yapmam

ben note 3 kullanıyom keşke almasaydım yazık paraya keşke bir lumia alsaydım diyorum bence arayüzü süper hoşuma gidiyor bu kadar .....

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ne düşüncesi ayıp oluyor düşünmeden al :thumbup:

zbahadir

Üye
samsungcular doluşur falan diyonuz bence hakkımı yiyorsunuz ben gerçekleri söylerim ayrım yapmam

ben note 3 kullanıyom keşke almasaydım yazık paraya keşke bir lumia alsaydım diyorum bence arayüzü süper hoşuma gidiyor bu kadar .....

Lumia almasaydım Galaxy Note 3 alacaktım. Hem boyut olarak biraz büyük geldi hemde iş için sürekli Windows kullandığım içim işlerim, kullanıcı listesi, e-posta vs senkronizasyon sorunu olmaması için Lumia tercih ettim. Android almama nedenim uygulamalar vs değili tamamen kullanım (Lumia+Windows entegrasyon) kolaylığı nedeniyledir.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi beklemek buna karar aldım kardeşlerim almışken iyi bir lumia almak tercihimdir

turbocore

turbocore

Üye
en iyisi beklemek buna karar aldım kardeşlerim almışken iyi bir lumia almak tercihimdir
Kssinlikle acele etme görüyoruzki bi hevesle telefon alan kullanıcılar 1 ay sonra ağlıyor bide lumia wp8 telefonları satarken çok düşük fiyata alıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR