orian
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lipton ice tea ' den didi 'ye geçmek gibi bişeyandroidden geçen kişiler genelde alt sınıf kullananlar kasma ve donmadan dolayı bıkmş durumdalar. İphone dan geçen kişiler de farklılık için merak için geçiyorlar
Geçen 520 inceledim bana hiç cazip gelmedi normalde takıntılı değilimdir hatta WP almayıda düşündüm ama cihazın menüsünü hiç beğenmedim ya da android de kişiselleştirilebilirliğe fazla alışmış olduğumdan çok yavan geldi.
kişisel düşüncene saygı duyuyorum ama genel kanı "farklılık" lumia sarı renk çıkardı şimdi,diğer teller de geçiyor farklı renge. Ha şu var; bir çok tel wp cihaz üretecek ama lisans ücreti yüksek tutuyor Microsoft tarafından. O fiyatta aşağı çekilirse androidde mecburen kasılmayan tel sayısını arttırır. Guzel Bi rekabet olur. Ben tablette android kullanıyorum ve mağaza da uygulama yorumları pek iç açıcı değil..
kişisel düşüncene saygı duyuyorum ama genel kanı "farklılık" lumia sarı renk çıkardı şimdi,diğer teller de geçiyor farklı renge. Ha şu var; bir çok tel wp cihaz üretecek ama lisans ücreti yüksek tutuyor Microsoft tarafından. O fiyatta aşağı çekilirse androidde mecburen kasılmayan tel sayısını arttırır. Guzel Bi rekabet olur. Ben tablette android kullanıyorum ve mağaza da uygulama yorumları pek iç açıcı değil..
kardeşim uygulama fullll de hadi üst düzey olmayan android bir telefon alda asphalt oyna lumia da parayı hem yazılıma hem donanıma veriyoruz biz. Haberleri okuduysan komur madeninde dunya kadar malın altında kalıp hala çalışan lumianın haberi. yazılım desteği alacaksa eğer benim telefonum, ben ileriki yıllar için donanımı çok düşünürüm. İhone'a lafım yok ama samsung bildiğin plastik yahu. Adamlar 1.500 tlye s4 alıyor tel plastik. En başta müşteriye haksızlık.abi android de uygulama sahilde kum ama şu sorun var lumalarda çok pahalı ya
neyin ne olduğunu bilmeyen kullanıcılar kim olacak....O mallar kimmiş ?
aynen vallawp8 li telefon görmemis masum köylüler
kardeşim uygulama de hadi üst düzey olmayan bir telefon alda asphalt oynalumia da parayı hem yazılıma hem donanıma veriyoruz biz. İhone'a lafım yok ama samsung bildiğin plastik yahu. Adamlar 1.500 tlye s4 alıyor tel plastik. En başta müşteriye haksızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?