Sensation
Emekli Yönetici
Ben resimleri göremiyorum (1520 8.1)çokta merak ediyorum doğrusu.
Site Türkiyede erişime kapalı. Şimdi mesajı düzenledim. Görünebilir artık.pc de bile açamadım ben firefox, ie, Microsoft edge açmadı sadece chrom açıyor nedense
Arka kamerada bence aman aman fark yok ama ön kamera da çok iyiymiş 950 xl,yani 1.2 mp ile 5 mp nin farkı belli oluyor.1520 ve 950 XL fotoğraf karşılaştırması:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
950 XL ön kamera
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
950 arka kamera
1520 ön kamera
1520 arka kamera
1520 ve 950 XL fotoğraf karşılaştırması:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
950 XL ön kamera
950 arka kamera
1520 ön kamera
1520 arka kamera
Sanırım o olay lumia surfrace ile gerçekleşebilir,yani inşallahkamera çok da önde değil aman aman bir fark yok fakat 950 XL özelliklerine birde 40,50 MP lik bir kamera gelirse Allah derim atlarım balıklama
Amoled,ama bence ıps lcd olsaydı daha mı iyi olurdu acaba diyorum.bu telefonların ekranları neydi amelod mu yoksa ıps ekranı mı
Amoled ekranın güzel yanı siyah rengi iyi vermesi ve enerji tasarrufunun ips lcd'lere göre daha iyi olması. Ips lcd ise canlılık ve parlaklık açısından güçlü.Amoled,ama bence ıps lcd olsaydı daha mı iyi olurdu acaba diyorum.
3. resimde, 950xl üstten bakınca telefonun yanları sanki oval gibi duruyor950 XL ile boyut karşılaştırmaları: 920, 640 ve 640 XL
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ips ,amolede göre güneşli havada daha iyi gözüküyor birde.Amoled ekranın güzel yanı siyah rengi iyi vermesi ve enerji tasarrufunun ips lcd'lere göre daha iyi olması. Ips lcd ise canlılık ve parlaklık açısından güçlü.
hatırlarsan 1020 4,5 ekranlı ve 41 MP üzerine bir donanım yoktu ama 41 Mp dönemin en iyisi dediğimiz 6 inç'lik 1520 de olsaydı bence çok harika olurdu şimdinin amiral gemisi 950XL modeline iyi bir kamera gelirse çok sevinirim büyük ekran daha net görüş getirir donanımda iyi olunca tadından yenmezSanırım o olay lumia surfrace ile gerçekleşebilir,yani inşallah
Bir ara muhabbeti olmuştu,esas amiral gemiler Lumia surfrace olarak adlandırılacak diye birde işlemcileri de sanırım intel olacaktı,yanlışım veya eksiğim varsa konuyu daha iyi bilen arkadaşlar düzeltirler.hatırlarsan 1020 4,5 ekranlı ve 41 MP üzerine bir donanım yoktu ama 41 Mp dönemin en iyisi dediğimiz 6 inç'lik 1520 de olsaydı bence çok harika olurdu şimdinin amiral gemisi 950XL modeline iyi bir kamera gelirse çok sevinirim büyük ekran daha net görüş getirir donanımda iyi olunca tadından yenmez
Yok 40/50 MP bir telefon yaparlar ve donanımı alt versiyonlardan alırlarsa ekranda ufak olursa benim için hayal kırıklığı anlamına gelir kamera odaklı olmayan bir telefon tercihim olur hatta Lumia dan vazgeçne ihtimalim bile olur her ne kadar bu ihtimal % 20,25 olsada
ama bu amiral gemiye bu donanım yada daha iyisi ile 40/50 MP olursa hemen alırım
Microsoft'un intel işlemciye sahip telefonlar üzerinde çalıştığı biliniyor. Fakat bu telefonların hangi segmentte olacağı henüz belli değil.Bir ara muhabbeti olmuştu,esas amiral gemiler Lumia surfrace olarak adlandırılacak diye birde işlemcileri de sanırım intel olacaktı,yanlışım veya eksiğim varsa konuyu daha iyi bilen arkadaşlar düzeltirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?