Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Nerede yapılırsa yapılsın, hangi saatte başlarsa başlasın, yeter ki Windows Phone kullanıcılarının seslerine tercüman olsun, onların beklentilerine ışık yaksın.

Etkinlik daha çok cihazlar üzerine kurulu olduğu için sisteme ilişkin fazla bir detay ve bilgi göremeyebiliriz.

Ancak cihazların gösterimi sırasında veya etkinlikten sonraki incelemelerle birlikte sisteme yeniliklerin gelip gelmediğine dair bilgi ve ipucu edinebiliriz.

Tepkiler: Esendağlı ve bozkirdangelen
merakla bekliyorum bakalım beklentilerimizi ne kadar karşılayacak daha sonrada incelemeler gelir

enessrsy

Üye
Şu an halihazırda elimizde olan sistem ile 5 gb ram 5000Mah batarya SD830 gelse yine zor ama umutla bekliyoruz.

phasan

Üye
bunlar fiyat 2000 tl olur

Harika olacak bence de ortalık karışacak gibime geliyor.

Tabi Microsoft Türkiye bu kadar akıllıysa?

Tepkiler: ceza87 ve bozkirdangelen
Tabi Microsoft Türkiye bu kadar akıllıysa?

Eğer Microsoft Türkiye'nin 1 gram aklı varsa cihazları yılbaşından önce getirir ve direk mağazaların yanı sıra operatörler aracılığıyla da satışa sunar. Yoksa mevcut taksit sınırlaması ve ekonomik darlık nedeniyle operatör desteği olmadan bu pazarda işi zor.

Tepkiler: symbianbelle, suyunsesi, Esendağlı ve 1 kişi daha
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Etkinlik öncesi taze resimler

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi, murooo55, zaakaan ve 2 diğerleri

papakudioflu

Emekli Yönetici
Siyah hiç yakışmamış.

Üst ve alt da çok fazla boş yer bırakılmış (ekran kısmı)

m542tf

Üye
Ben bu modelleri beğenemedim her nedense. Alt ve üst barda çok fazla boşluk var bana göre

Tepkiler: BLasTeaR
o bataryayı kameranın altından nasıl çıkaracaklar merak ediyorum

Ben bu modelleri beğenemedim her nedense. Alt ve üst barda çok fazla boşluk var bana göre

Altta boşluk fazla değil.
Sanal navigasyon barı nedeniyle size öyle görünüyor.
Ama üstteki boşluk belki biraz daha azaltılabilirdi.

Bu arada söylendi mi bilmiyorum, yabancı kaynaklarda bu yeni cihazların Candy Crush Saga önyüklü olarak geleceği söyleniyor.
Bütün ülkelerdeki versiyonlarda olacak mı belli değil.

enessrsy

Üye
Sadece siyah ve beyaz çıkacak sanırım ama inşallah renkli kapak tercihi sunarlar haricen. Sarı 920'den sonra böyle iç karartıcı geliyor siyah telefon