bulutsuzgece
Üye
Nerede yapılırsa yapılsın, hangi saatte başlarsa başlasın, yeter ki Windows Phone kullanıcılarının seslerine tercüman olsun, onların beklentilerine ışık yaksın.
950 XL, 3340 mAh çıkarılabilir batarya ile geliyor.
Tabi Microsoft Türkiye bu kadar akıllıysa?Tüm dünya pazarlarında ekim sonundan en geç aralık ayına kadar satışa sunulması lazım.
Çünkü ülkelerin çoğu için alışveriş sezonu dediğimiz bolca hediyenin alınıp verildiği bir döneme giriyoruz.
Ayrıca yılbaşından sonra Snapdragon820li cihazlar konusulmaya başlayacak, cebit ve mwc 2016 hazırlıkları başlayacak, yani yılbaşından sonraya kalırsa cihazlar eskir ve sönükleşir.
Ben en geç 15 Kasım-15 Aralık arasında Türkiyede satışa çıkar diye düşünüyorum.
Tabi Microsoft Türkiye bu kadar akıllıysa?
Siyah hiç yakışmamış.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Etkinlik öncesi taze resimler
Üst ve alt da çok fazla boş yer bırakılmış (ekran kısmı)
Kapakları değiştirilmez değil ise sorun olmaz değil mi?Siyah hiç yakışmamış.
Ben bu modelleri beğenemedim her nedense. Alt ve üst barda çok fazla boşluk var bana göre
Sadece siyah ve beyaz çıkacak sanırım ama inşallah renkli kapak tercihi sunarlar haricen. Sarı 920'den sonra böyle iç karartıcı geliyor siyah telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?