Mesela telefonumun Facebook uygulamasını kullanan Bi akrabam yapamadığı işlemler için telefonu kötü buldu. Dedi bu lumialar alınmaz androidte yapabildiğim işlemleri bunda yapamıyorum dedi. İşte olay aslında bu kadar basit. Iradan insanlar bu mantıktan bakıyor olaya. Bunun olmamasını sağlamak lazım çoğu uygulama eksiklerle dolu yada beta. Sistemin kendisi de eksikli. Geliştiricilerin ilgisi hala çok az. Bunların artması lazım. Uygulama gelirse kullanıcı da gelir. Sadece düşünün instagram gibi çok popüler bir uygulama ilk wp ye çıksa. Telefon sattıran uygulamalar bunlar.
Cihazların Hindistan da yaklaşık 749 ve 842$ fiyat etiketiyle satılabileceği belirtiliyor. Bunun içerisinde elbette ilgili ülkenin vergi miktarı da bulunmaktadır.
XL render
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cihazların Hindistan da yaklaşık 749 ve 842$ fiyat etiketiyle satılabileceği belirtiliyor. Bunun içerisinde elbette ilgili ülkenin vergi miktarı da bulunmaktadır.
XL render
Resmi bir render değil ancak render yapan site Microsoft dosyalarından vs. yararlanarak oluşturduğunu belirtiyor. Cihazın belki de çıkışında görebileceğimiz en yakın hali bu.
Metal olsun benim olsun diyorum. Bu sefer acele etmiyorum. Soğukkanlılıkla takipteyim. W10 +uygulama desteğine bakarım. Baktım hala aynı tas aynı hamam elveda wp der arkama bile bakmadan çekip giderim.