DarkredBlue61
Üye
Androidde Doğru Dürüst Yazılım Yok.Şunu da düşünün bu kamera konusunda sisteme,ciddi bir güncelleme gelmeli şuan babamda glaxy trend var benim L625den daha iyi çekiyor bu çok mantıksız geliyor.
Aynı zamanda şunu iddia ediyorum L1020 android olsa 2 kat daha iyi çeker.
Cenazeyi Duymadık Başiniz Sağolsun Bilsek Defnetmeye GelirdikBizim kameralar amberden sonra öldü
Dostlar sağ olsunCenazeyi Duymadık Başiniz Sağolsun Bilsek Defnetmeye Gelirdik
Bi 1020 Al GeçerDostlar sağ olsun
Kameradan Ne Anlıyorsunda Aham Şaham Değil Diyorsun?808 ile S4'i kıyaslamak sizce biraz abest değil mi ?Bence kamera konusunda Sony tokarlar geçer. Nokia'nında 2 telefonu var 1020 ve 808 gerisi fotoğraf konusunda aham şaham değil.
oyle deme hepsiyle çekmiş demek kiKameradan Ne Anlıyorsunda Aham Şaham Değil Diyorsun?
Mp çoksa kamera iyi sananlardan biri pek takilmayin808 ile S4'i kıyaslamak sizce biraz abest değil mi ?Bence kamera konusunda Sony tokarlar geçer. Nokia'nında 2 telefonu var 1020 ve 808 gerisi fotoğraf konusunda aham şaham değil.
Emin ol senden daha iyi anliyorumdur.Kameradan Ne Anlıyorsunda Aham Şaham Değil Diyorsun?
Aynen öyle hepsiyle cektim. Arkadaslarimin cogu L620'den itibaren 930'a kadar kullanan mevcutoyle deme hepsiyle çekmiş demek ki
Benim dedigim sey aslinda bu dediginiz tezi curutuyor. Bence biz size takilmayalimMp çoksa kamera iyi sananlardan biri pek takilmayin
Neyse güzel bi haber bu talep fazlaymış lumia ya sevindiriciAynen öyle hepsiyle cektim. Arkadaslarimin cogu L620'den itibaren 930'a kadar kullanan mevcutHatta bi ara L920 alicaktim hatta konum mevcut.
Len arkadaş aranızda bi tane fotoğrafçılıktan anlayan çıksın be
çok iyi anlıyorsun heralde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?