Tavsiye Lumia 930, İphone 5s, Xperia z3 compact telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

furkankaya559758

Üye
Fazla oyun oynamam. Çok uygulama yüklerim. Günlük bi saate yakın internet kullanırım. Kamerayı cok önemserim. Şarj benim için çok önemlidir. Ayni zamanda stabilite cok cok onemli. Z3c nin android sisteminden dolayı kasmasindan korkuyorum. Ayrıca Z3c nin Bataryası çok övülüyor. Bunu bizzat deneyen gören var mi acaba. .
Z3 compact kullanmadım ama Z2 kullanıyorum. Şarj konusunda bu telefon iPhone 5S'den sonra ilaç gibi geldi. 1 günü rahatlıkla çıkartıyor. 2. gün de gider. Kasma konusunda şüphen olmasın. Sony arayüzü standart Android'e çok yakın bu yüzden de çok stabil.

byAndroid

byAndroid

Üye
Gencler galaxy alphaya bi bakin cok guzel tel

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Z3 compact kullanmadım ama Z2 kullanıyorum. Şarj konusunda bu telefon iPhone 5S'den sonra ilaç gibi geldi. 1 günü rahatlıkla çıkartıyor. 2. gün de gider. Kasma konusunda şüphen olmasın. Sony arayüzü standart Android'e çok yakın bu yüzden de çok stabil.
Sosyal ağlar hakkında bilgi verebilir misiniz. Whatsapp , facebook vb uygulamalarda bildirim gecikmesi filan oluyor mu acaba ?
İphone 5s ten Z2 ye geçince şarj konusu hariç diğer konularda genel olarak memnun kaldınız mı ?
Gencler galaxy alphaya bi bakin cok guzel tel
Evet güzel tasarım sahip ancak biraz büyük telefon. O yüzden ilgi alanıma girmiyor :)))

byAndroid

byAndroid

Üye
Sosyal ağlar hakkında bilgi verebilir misiniz. Whatsapp , facebook vb uygulamalarda bildirim gecikmesi filan oluyor mu acaba ?
İphone 5s ten Z2 ye geçince şarj konusu hariç diğer konularda genel olarak memnun kaldınız mı ?

Evet güzel tasarım sahip ancak biraz büyük telefon. O yüzden ilgi alanıma girmiyor :)))
Bende buyuk diye dusunmezdim compact modelleri seviyorum ama cihaz tasarim olarak cok iyi ele tam oturuyor buyuk deil tam ideal z3c 4.6 inc var alphada 4.7 tasarim olarakda bi harika cihaz elinizr alip bi magazada kullanin bence cok begenceksiniz
Resimli karsilastirmada yapabilirsiniz boyut olarak ayni cihazlar alpha nin tek sikintisi pili

Son düzenleme:
Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Bende buyuk diye dusunmezdim compact modelleri seviyorum ama cihaz tasarim olarak cok iyi ele tam oturuyor buyuk deil tam ideal z3c 4.6 inc var alphada 4.7 tasarim olarakda bi harika cihaz elinizr alip bi magazada kullanin bence cok begenceksiniz
Resimli karsilastirmada yapabilirsiniz boyut olarak ayni cihazlar alpha nin tek sikintisi pili
Samsung mağazasından bizzat test ettim. Evet ekran boyutları hemen hemen aynı ama alpha daha büyük görünüyor ayrıca samsungların plastik arka kapakları beni soğutuyor. Pili de başarısız ise boşver gitsin :)

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Telefonun donanım özelliklerine sözüm yok gerçekten üstün. Android biraz kafamı kurcaladı ama donanım yüksekliğinden kasma vb yaşatmayacaktır dediğiniz gibi.

5s i bu listeye koymamın sebebide zaten tasarımıdır :) ama iphone şarj konusunda pek başarılı değil o yüzden muhtemelen tercihim Z3c olacak..
şarjı bana yetiyor :) kendiniz için en iyi tercihi siz yaparsınız şimdiden hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

furkankaya559758

Üye

5S bana göre kullanım olarak Z2'den iyi. Çünkü hem ekranı küçük hem de iOS işletim sistemi ile her işi kolayca yapabiliyorum. Ama fazla bir farkı yok. Bildirimlerde bir gecikmeye rastlamadım.

• Beğen
Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Z3c yi sectim. Bilgi veren yardimci olan herkese teşekkür ederim :)

0MG90

0MG90

Üye
Z3c ve Alpha karşılaştırılmaz. Arasında çok fark var.

• Beğen
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bu parya lumıa alınmaz sende bılıosun androıddekı kişileştirmeler ve acayip bilinmeyen cins guzel şeyler var buda sistemin bir nebzede kasmasına neden oluyor ama bu farklar kasmanın onunu kapatır dersenız muazzam bir sistemdir androıd ama şuı app beklenmedık bir hata verdi yada kapanmaya zorla gibi cins şeyleri unutmamak lazım ios ise tam bir kalite kokuyor derim tek kelime ile sadece tele bakmıcaksın alırken garantisi musteri memnuyetı vs bnm sistemler hakkındakı dusuncem bu fakat bana sorsan ne alırsın diye gider 930 alır cebelleşirim işte :D

MaxipmaN

Üye
bu parya lumıa alınmaz sende bılıosun androıddekı kişileştirmeler ve acayip bilinmeyen cins guzel şeyler var buda sistemin bir nebzede kasmasına neden oluyor ama bu farklar kasmanın onunu kapatır dersenız muazzam bir sistemdir androıd ama şuı app beklenmedık bir hata verdi yada kapanmaya zorla gibi cins şeyleri unutmamak lazım ios ise tam bir kalite kokuyor derim tek kelime ile sadece tele bakmıcaksın alırken garantisi musteri memnuyetı vs bnm sistemler hakkındakı dusuncem bu fakat bana sorsan ne alırsın diye gider 930 alır cebelleşirim işte :D
Bir süre sonra sıkar arayüz degistirme falan siradan gelir,ayfon duzenli guncellemesiyle bile uzun vadede zor sıkar insanı bence note4 ve z3 verecegim parayı ıp6ya basarım net

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
tabi tartışılmaz eğer ip6 işin içine girerse şuan piayasadkı tum telleri ip6 ya değişmem fakat arkdaşın dedıklerı dışına çıkmak istemedim

Tacettinn

Tacettinn

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun dış görünüşüne de önem verdiğim için İphone6 yı listeye almamıştım tarzım değil :) köşeli telefon severim. Örnek vereyim iphone 5s tasarım harikası..

Üst Alt