Tavsiye lumia 930 hücresel bağlantı yaşıyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ofulanof

ofulanof

Üye
    Konu Sahibi
lumia 930 hücresel bağlantı yaşıyorum yardım
930 hücresel bağlantı yaşıyorum yardım
Durup duruken bağlantı kesliyor internet ve çağrı kesiliyor neden. Olabilr

beats

beats

Üye
Başlık reklam sloganı gibi olmuş. :) Sorun ise eğer telefon kayıtlı değil ise olabilir, kayıtlıysa SIM kart ile ilgili problem vardır. Onda da problem yoksa şebeke sorunu olabilir. Yakın zamanda güncelleme yaptıysan Ayarlar>Şebeke menüsüne girmelisin cihazı yeniden başlatabilir.

ofulanof

ofulanof

Üye
    Konu Sahibi
kayıtlıdır herhalde hepsi burada dan alınma
hakkında kısmında ıms kayıtlı değil yazıyor

skynet

Üye
Bu ıms kayıtlı değil bende de yazıyor ve ne demek merak ettim doğrusu :hmmm

ofulanof

ofulanof

Üye
    Konu Sahibi
ıms yi sordum o önemsiz. Bir şey mi yurt dışı kayıt la ile ilgili

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
aynı sorun bende de vr 1520 kullanıyorum interneti kullanamıyorum ve sık sık olamaya başladı arama yaptığım zman arama dustu diye hata veriyor

ofulanof

ofulanof

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de vr 1520 kullanıyorum interneti kullanamıyorum ve sık sık olamaya başladı arama yaptığım zman arama dustu diye hata veriyor
aynisi iste bende de aynı problem var sim kart ile ilgili bir problem olabilr dedi nokia müşteri hizmetleri

Yönetici tarafından düzenlendi:
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben hattın müşteri hizmetleri aradım bi sorun yok dedi du bakalım devam ederse hattı değiştirecem

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Galiba menü ve hakkında sayfasında "IMS: kayıtlı değil" mesajı herkeste yazıyor.
Bunu kim okursa okusun endişeleniyor.
Bu mesajla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var ise bilgi verebilir mi?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bende de oluyor du şebeke ayarlarında internet vpn nin üstünde turkcell internet yazıyor ona tıklayınca kktcell yazıyor bi ona bi buna geçiyorum düzeliyor. :)

Üst Alt