Lumia 928 vs iPhone 5 vs Galaxy S4 - Fotoğraf Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 928 vs iPhone 5 vs Galaxy S4 - Fotoğraf Karşılaştırması

Samsung Galaxy S4

Apple iPhone 5

Nokia Lumia 928

Samsung Galaxy S4

Apple iPhone 5

Nokia Lumia 928

Samsung Galaxy S4

Apple iPhone 5

Nokia Lumia 928

Samsung Galaxy S4

Apple iPhone 5

Nokia Lumia 928

Samsung Galaxy S4

Apple iPhone 5

Nokia Lumia 928

Sonuç ve sıralama:

A) Çiçek fotoğrafında, S4 ve iPhone 5'in kareye normalin üstünde doygunluk vererek sarıyı patlatması göze çarpıyor. Lumia 928 ise gerçeğe en yakın rengi yakalıyor ancak onda da hafif mavileşme dikkat çekiyor.

B) Çim saha resminde de yine en yakın rengi Lumia 928 yakalarken, diğer ikisi renge aşırı doygunluk veriyorlar.

C) Yaprak resminde ise en iyi rengi Galaxy S4 yakalıyor. Lumia 928 ise rengi biraz yumuşak gösteriyor.

D) Ağaç resminde arka plandaki bulutlara bakarak Lumia 928 ve iPhone 5'in Galaxy S4'e göre daha iyi çözünürlük verdiğini söyleyebiliriz. Ancak bu fotoğrafın tam galibi yok.

E) Düşük ışıkta çekilen taşlı son fotoğrafta ise Lumia 928 açık ara öne çıkıyor.

1) Nokia Lumia 928
2) Samsung Galaxy S4
3) Apple iPhone 5

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

enterneoll

enterneoll

Üye
bende mi sorun var yoksa resimler gözükmüyor mu ?

serecans

serecans

Üye
evet bende de görünmüyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ok. Hemen düzeltiyorum.
Uyarı için teşekkürler.

kesasd

kesasd

Üye
İlk resimde S4 daha canlı renkler sunmuş. 3. ve diğer resimler görünmüyor. Açıkçası resimlerde L928 pekte iyi sonuçlar gösterememiş. Testler L925 ile yapılsaydı keşke.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Şu an tüm resimler görünüyor arkadaşlar.
Sorun giderilmiştir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence bu karşılaştırmaya lumia920 dahil edilmeliydi.mevcut haliyle bile hepsinden iyi çekerdi diye düşünüyorum.işin aslı lumia928 dahil hiç birisi beni tatmin etmedi.:hih:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ben Lumia 928'in ağaç ve taş resmini beğendim.

Ancak diğer resimlerde her ne kadar renk doygunluğunu abartıp gerçekten uzaklaşsalar da diğer telefonların çektiği fotoğraflar göze daha hoş geliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence yapraklı resimde iphone5 daha iyi çekmiş.yapragın gerçek rengini bilmiyoruz ama SU dünyanın heryerinde şeffaftır ve yaprak üzerindeki damlacıkları tamamen şeffaf çeken iphone5

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben l928'in çektiği fotoları beğenmedim. Keşke l925 veya l920 olsaymış karşılaştırma testinde.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
sadece yaprak resminde s4 kontsratı arttırmış biraz iyi olmuş lumia ayarlarında yapılsa çok daha iyi çeker geri kalanlardada lumia önde hele karanlık ortamdakinde söylicek söz yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Pek beğenmedim

csH

csH

Üye
928 çok da iyi gemedi bana

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İşte lumia 928 i beğenmeyenler, bu samsung un büyük tuzağı bence. Resimlere aşırı renk ve aşırı parlaklık veriyor gerçeğinden çok farklı kalıyor. Ama Nokia gerçeğe çok yakın yapıyor. Bu yüzden de o daha çok seviliyor. ((bence))

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler Özgür. Fotoğraflar oldukça başarılı, genel olarak hepsini beğendim.:)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Murat Alper

Murat Alper

Üye
928 diğerlerine göre yine güzel çekiyor sanki ya yavrum 928'im benim :aha:

Üst Alt