lumia 925e pc den oyun yüklenir mi? yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Michaelsıfıraltı

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925e pc den oyun yüklenir mi? yardım
Site de yeniyim konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Lumia 925 kullanıcısıyım yüksek boyutlu oyunları wifi olmadan indiremiyorum. Bilgisayara indirdiğim .xap dosyasını telefona atıyorum ama telefon görmüyor sd kart girişide yok telefonda başka türlü yüklenebilir mi ? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Site de yeniyim konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Lumia 925 kullanıcısıyım yüksek boyutlu oyunları wifi olmadan indiremiyorum. Bilgisayara indirdiğim .xap dosyasını telefona atıyorum ama telefon görmüyor sd kart girişide yok telefonda başka türlü yüklenebilir mi ? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum

xap atıp 1-2 deneme yapmışımdır şuana kadar ama normalde pc den ana telin ana menüsüne attığında mağazaya bir defa girişinde uygulamayı direk kurmaya başlaması lazım tüm uygulamalar kısmından kontrol edin bunun için net istiyormu emin değilim isterseniz sizdeki xap ı atarsanız bana direk onu denerim çok daha doğru sonuç veririm

Michaelsıfıraltı

Üye
    Konu Sahibi
xap atıp 1-2 deneme yapmışımdır şuana kadar ama normalde pc den ana telin ana menüsüne attığında mağazaya bir defa girişinde uygulamayı direk kurmaya başlaması lazım tüm uygulamalar kısmından kontrol edin bunun için net istiyormu emin değilim isterseniz sizdeki xap ı atarsanız bana direk onu denerim çok daha doğru sonuç veririm[/QUOT

Dediğin gibi oyunu attım menüye mağazaya girdim yerel uygulamaları yükle seçeneğine tıkladım ama hiç bişey bulamadı. Uygulamada sorun olabilir mi?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bilemiyorum belki olabilir belkide net istemiştir bana gönderme şansın varsa link gönder birde ben deniyeyim

Michaelsıfıraltı

Üye
    Konu Sahibi
O uygulama sorunluymuş başka uygulama denedim oldu. Çok teşekkür ederim yardım için

Üst Alt