Haber Lumia 925 Ve Lumia 1020 Ile Çekilen Fotoğraf Galerimiz Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 925 Ve Lumia 1020 Ile Çekilen Fotoğraf Galerimiz Hazır
Merhabalar değerli maxicep forum takipçileri.

Uzun zamandır hazırda beklettiğimiz fotoğraf galerisi çalışmalarımız maxicep.com/portal sayfamızın yeni yapısıyla hizmete girmesiyle birlikte sizlerin beğenisine sunuldu.

Fotoğraf galerilerimizde görüntüleme esnasında fotoğraf boyutlarının yüksek olması sebebiyle boyutu düşürülmüş slayt gösterisi kalıbını kullandık. Tabi ki fotoğrafları orjinal boyutuyla görmek için de seçeneğimiz mevcut. Fotoğraf galerilerimize aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Lumia 1020 Fotoğraf Galerisi

Lumia 925 Fotoğraf Galerisi

çok yakında yeni cihazlar ve fotoğraflarla yepyeni galerilerimizle tekrar buluşmak üzere:)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
:maxicep::tşk:

SLH.55

SLH.55

Üye
:tşk:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
teşekkürler

sekajmer

sekajmer

Üye
owww 925 mükemmel tabi ki 1020'nin yanında hiç bir şey

fk555897

fk555897

Üye
Teşekkürler

musti15fb

Üye
1020'nin yanında biraz sönük kalsada 925'de gayet iyi çekiyormuş. Keşke Nokia, 1020'yi GDR3'ten sonra çıkarsa idi, o zaman hak ettiği değeri bulurdu.

sekajmer

sekajmer

Üye
1020'nin yanında biraz sönük kalsada 925'de gayet iyi çekiyormuş. Keşke Nokia, 1020'yi GDR3'ten sonra çıkarsa idi, o zaman hak ettiği değeri bulurdu.
yeri değil ama siz iki cihazı da kullanan biri olarak sizce kamera bakımından 925 mi s4 mü ? düşük ışık , gün ışığı vs.
bence s4 daha iyi şu an karşılaştırıyorum s4 daha canlı ve zoom yapıldığında yine s4 yeniyor . Sizce hangisi

musti15fb

Üye
S4 düşük ışıkta flaşsız çok iyi değil normal düzeyde bir görüntü sunuyor. Gün ışığında 925'i çok rahat solluyor. 925'te 4 kademe yakınlaştırabiliyorsunuz. Ve 4. Kademe de görüntü biraz bozulur s4 kayıpsız 4x zoom yapıyor. Kamera konusunda s4 az bir farkla 925'i solluyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende kıyaslamalar yapıyordum S4 ile L920 ile aşağı yukarı aynı görüntüler çıkıyordu hatta bu günlerde tekrar deneme şansım varsa resimleri çekip paylaşmaya çalışırım o zaman daha iyi olur bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ois bulunan bütün Nokia telefonlarında gündüz resimlerinde sorun var. Fakat tripod kullanınca o sorun ortadan kalkıyor. Bu da ois'in zaten hassas olan kamera sistemini daha da hassaslaştırmasından kaynaklanıyor. Nokia kamera uygulamasını sürekli geliştiriyor ve şu anda kullandığımız sürüm Anber değil Black güncellemesiyle tam uyumlu. Tahminim Black güncellemesinden sonra gözle görülür bir düzelme olacağı yonunde.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ois bulunan bütün Nokia telefonlarında gündüz resimlerinde sorun var. Fakat tripod kullanınca o sorun ortadan kalkıyor. Bu da ois'in zaten hassas olan kamera sistemini daha da hassaslaştırmasından kaynaklanıyor. Nokia kamera uygulamasını sürekli geliştiriyor ve şu anda kullandığımız sürüm Anber değil Black güncellemesiyle tam uyumlu. Tahminim Black güncellemesinden sonra gözle görülür bir düzelme olacağı yonunde.
evet o konuda haklısın normalde oıs resmi güzel çekmesi gerekirken bozuyor biraz video da sorun yokta fotograflarda var sabit tutmak gerekiyor yeri değil ama birde bu akşam üzeri resim çekerken gözler çok fena kırmızı çıkıyor bir türlü anlam veremiyom diğer bütün telefonlarda aynı koşullarda aynımıdır merak ediyorum bazıları artık bana senin kamera bozuk demeye başladı bende diyom akşam oldugu için normal diyorum ancak bakalım kıyaslama yapmak lazım onda da da bu konuda bilgisi olan var mı hiç veya kırmızı göz çekmemesi için bir taktik varmıdır

Son düzenleme:
PureFood

PureFood

Üye
içimizi rahatlattın abi ya evet ben de diyorum ya bu kadar güzel kamera neden gündüz sorunlu çekiyor. blackten sonra derdimiz olmaz inşallah.

sekajmer

sekajmer

Üye
S4 düşük ışıkta flaşsız çok iyi değil normal düzeyde bir görüntü sunuyor. Gün ışığında 925'i çok rahat solluyor. 925'te 4 kademe yakınlaştırabiliyorsunuz. Ve 4. Kademe de görüntü biraz bozulur s4 kayıpsız 4x zoom yapıyor. Kamera konusunda s4 az bir farkla 925'i solluyor.
ama s4'ün kayıpsız zoom'unu az önce keşfettim mükemmel birde bizim dandik sistemimiz olduğu için böyle çünkü adamlar bas bas bağrıyor 925 için en iyi gece çekimi diyerek f/2.0 yani :D
ama s4 ün gece modu çok iyi yazılımla düzelir bizim ki
carl zeiss ve pureview bundan fazlasını yapar hatta 6 lens boşuna mı duruyor ? Tabi ki hayır bence yazılımdan dolayı

musti15fb

Üye
ama s4'ün kayıpsız zoom'unu az önce keşfettim mükemmel birde bizim dandik sistemimiz olduğu için böyle çünkü adamlar bas bas bağrıyor 925 için en iyi gece çekimi diyerek f/2.0 yani :D
ama s4 ün gece modu çok iyi yazılımla düzelir bizim ki
carl zeiss ve pureview bundan fazlasını yapar hatta 6 lens boşuna mı duruyor ? Tabi ki hayır bence yazılımdan dolayı

Zaten kamera konusunda Nokia bence çok iyi durumda, yani yazılımla çözülür ama S4'ü biliyorsunuz yazılım güncellemeleri kamera'ya birşey katmaz en fazla birkaç özellik getirir.

sekajmer

sekajmer

Üye
OIS konusunda haklısınız 820'm de daha iyi fotolar çekebiliyor
Zaten kamera konusunda Nokia bence çok iyi durumda, yani yazılımla çözülür ama S4'ü biliyorsunuz yazılım güncellemeleri kamera'ya birşey katmaz en fazla birkaç özellik getirir.
sorunda bu ya :D keşke bize de gelmese yani tamamen gelişse de gelmese :D

musti15fb

Üye
OIS konusunda haklısınız 820'm de daha iyi fotolar çekebiliyor

sorunda bu ya :D keşke bize de gelmese yani tamamen gelişse de gelmese :D

İnşallah yakında olacak ama bulut depolama uygulamaları gelmezse ciddi hafıza problemleri olacak. S4'de hafıza kartı var boyut 3.5 MB civarı rahat hafıza kartına atılıyor. 925 de ben bir Cinemagraf hazırlamıştım 8 MB idi.. Ciddi problem..

sekajmer

sekajmer

Üye
İnşallah yakında olacak ama bulut depolama uygulamaları gelmezse ciddi hafıza problemleri olacak. S4'de hafıza kartı var boyut 3.5 MB civarı rahat hafıza kartına atılıyor. 925 de ben bir Cinemagraf hazırlamıştım 8 MB idi.. Ciddi problem..
925'in kaç GB

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi bulut depolama uygulamasını arıyorsun. Mağazada bir kaç tane var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt