lolaman
Üye
-
Konu Sahibi
-
aynen arkadaşın dediği gibi karşılaştırmana gerek bile yok telefonlarıKardeşim senin burda yapman gereken wpgenel bölümünde mağazanın durumunu öğrenmek
Birde benim daha önce hiç android telefonum olmadı yani android çok rahat öyle gelişiyor böyle özelliği var çok özgür diyorlar ben bunların çoğunu bilmiyorum.Annemde galaxy y var çok alt düzey bir telefon onu biraz biliyorum işte.Yani benim için androidde wp8 de yeni işletim sistemi.c5-03 den geçicem alacağım cihaza.kardeşim her yönden 925 daha iyi ama oyun arşivini bilmiyorum
Gmd den daha iyi bir cihaz olduğu kesin lumia 925 in
Birde benim daha önce hiç android telefonum olmadı yani android çok rahat öyle gelişiyor böyle özelliği var çok özgür diyorlar ben bunların çoğunu bilmiyorum.Annemde galaxy y var çok alt düzey bir telefon onu biraz biliyorum işte.Yani benim için androidde wp8 de yeni işletim sistemi.c5-03 den geçicem alacağım cihaza.
Arada ki fiyat farkına değer diyorsunuz yani.Peki 1400'ü geçmeyecek şekilde başka önerdiğiniz cihazlar var mı?
Kardeşim kamerada zaten 1)lumia bunu herkes biliyor yani video izlemede falan ekran önemli bu durumda g2 muhteşem ayrıca oyundada muazzam. G2 seni karşılar ama lumia da karşılar. Bence android Android den anlayan kişiler için rom root ugrasman lazim olacak kesinlikle g2 alicaksan. Bence 925 seni götürür ayrıca bildiğim kadarıyla da lumia 925 alanlara mağaza için 50tl hediye çeki veriliyorArada ki fiyat farkına değer diyorsunuz yani.Peki 1400'ü geçmeyecek şekilde başka önerdiğiniz cihazlar var mı?
Teşekkürler oyun konusunda biraz çekiniyordum wpden ama madem anakartı yakmışın fazla oyundan925 almaya karar verdim
Ben rom root sevmiyorum alıp kullancam direk hiç uğraşmak istemiyorum.Kardeşim kamerada zaten 1)lumia bunu herkes biliyor yani video izlemede falan ekran önemli bu durumda g2 muhteşem ayrıca oyundada muazzam. G2 seni karşılar ama lumia da karşılar. Bence android Android den anlayan kişiler için rom root ugrasman lazim olacak kesinlikle g2 alicaksan. Bence 925 seni götürür ayrıca bildiğim kadarıyla da lumia 925 alanlara mağaza için 50tl hediye çeki veriliyor
Şarjda bende oyun oynuyordum aslında yeni bataryalar etkilenmiyor zannediyordum bundan sonra oynamayı kesiyimonun nedeni ise söyle yoksa yanmazdı şarda bile bazen 4 saate yakın oyun oynuyordumyoksa her babayiğit yakamaz ana kartı kolay kolay
Kardeşim o zaman lumian hayırlı olsunBen rom root sevmiyorum alıp kullancam direk hiç uğraşmak istemiyorum.
Şarjda bende oyun oynuyordum aslında yeni bataryalar etkilenmiyor zannediyordum bundan sonra oynamayı kesiyim
Dosya yönetici benim c5-03 de de var kullanmadan da yaşayabilirimAslında hafıza kartının takılıyor olması şu an için video resim ve müzik yüklemekten başka hiçbir işe yaramıyor. Tüm uygulama ve oyunlar telefon hafızasına kuruluyur. Birde başa bela olan bir diğer klasörü var ki sorma gitsin. Bilmen gereken en önemli şey telefonda dosya yınetıcisi yok. Wp bölümünün iyi bir incele istersen. Sonra tüh vah deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?