Telefon Tavsiyesi Lumia 925 alınırmı??? (600tl acil yardim!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
16'lık mı?

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 925 çok güzel bir telefon. Çok güzel bir kamerası, hızlı bir işletim sistemi, şık tasarıma sahip bir işletim sistemi, şık bir tasarıma, Nokia kalitesine ve iyi bir güncelleme desteğine sahip.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 çok güzel bir telefon. Çok güzel bir kamerası, hızlı bir işletim sistemi, şık tasarıma sahip bir işletim sistemi, şık bir tasarıma, Nokia kalitesine ve iyi bir güncelleme desteğine sahip.
Kamera,tasarım ve Nokia olması super) ama internet browserde sorunlar var,google-facebook-maxicep sayfalari acilmiyor

braayn

braayn

Üye
Kamera,tasarım ve Nokia olması super) ama internet browserde sorunlar var,google-facebook-maxicep sayfalari acilmiyor
hepsi açıyor almadan önce cihazı sıfırladın mı?
Facebook betayı kullan maxicepin uygulaması var onu kullan Google yerine bing kullan :)

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
2. El tel. Güven olmaz bence.

{°≥°}

braayn

braayn

Üye
bende 1520 2 aylık 2.el aldım garantisi vardı diye senin 925'in garantisi var mıydı?

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
hepsi açıyor almadan önce cihazı sıfırladın mı?
Facebook betayı kullan maxicepin uygulaması var onu kullan Google yerine bing kullan :)
Sıfırladıktan sonra herşey düzeldi kardeş saol

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
bende 1520 2 aylık 2.el aldım garantisi vardı diye senin 925'in garantisi var mıydı?
Yakin arkadaşimdan aldigim icin garanti falan gerek gormedim,bi sorun falan olursada geri vere bilirim

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kesinlikle al

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
32'lik ve 600 lira :hmmm : ?
e iyi hayırlı olsun. telefonda bi sıkıntı yoktur umarım.
Yok kardeşim sorun yok,evet fiyat biraz şaşırtıcı ama yakın arkadaşımdan aldığım icin biraz indirime gitdi)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Yok kardeşim sorun yok,evet fiyat biraz şaşırtıcı ama yakın arkadaşımdan aldığım icin biraz indirime gitdi)

valla ya yakın arkadaşın seni canından çok seviyo, ya çok acil paraya sıkışmış, yada cihazda sadece onun bildiği gizli bi sorun var :sirit:

neyse lumia dünyasına hoşgeldin diyelim :oke:

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeş) sorun olsa zaten belli olacaktır geri vereceğim eger bi sorun olsa.şimdilik bi sorun yok gibi,sabahdan beri kurcaliyorum :D

avast

avast

Üye
hayırlı olsun bundan 1 ay once bende alacaktım cok arastırdım cok guzel cıhaz malesef 32 gb ligini bulamadım 32 liigi bulamayınca nexus 5 aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt