32lik16'lık mı?

Kamera,tasarım ve Nokia olması super) ama internet browserde sorunlar var,google-facebook-maxicep sayfalari acilmiyorNokia Lumia 925 çok güzel bir telefon. Çok güzel bir kamerası, hızlı bir işletim sistemi, şık tasarıma sahip bir işletim sistemi, şık bir tasarıma, Nokia kalitesine ve iyi bir güncelleme desteğine sahip.
Aldım zaten)O fiyat çok uygun almanı tavsiye ederim iyi telefon
hepsi açıyor almadan önce cihazı sıfırladın mı?Kamera,tasarım ve Nokia olması super) ama internet browserde sorunlar var,google-facebook-maxicep sayfalari acilmiyor

Sıfırladıktan sonra herşey düzeldi kardeş saolhepsi açıyor almadan önce cihazı sıfırladın mı?
Facebook betayı kullan maxicepin uygulaması var onu kullan Google yerine bing kullan![]()
Yakın arkadaşımdan aldığım için men çok güveniyorum2. El tel. Güven olmaz bence.
{°≥°}
Yakin arkadaşimdan aldigim icin garanti falan gerek gormedim,bi sorun falan olursada geri vere bilirimbende 1520 2 aylık 2.el aldım garantisi vardı diye senin 925'in garantisi var mıydı?
Hmm tamam ozamanYakın arkadaşımdan aldığım için men çok güveniyorum
Şu marketi anlamadim) asphalt8 ucretsiz ama asphalt7 ucretli) ve en dandik oyunlar bile ucretliHmm tamam ozaman
Çok haklısın ahaŞu marketi anlamadim) asphalt8 ucretsiz ama asphalt7 ucretli) ve en dandik oyunlar bile ucretli

32'lik ve 600 lira

Yok kardeşim sorun yok,evet fiyat biraz şaşırtıcı ama yakın arkadaşımdan aldığım icin biraz indirime gitdi)32'lik ve 600 lira![]()
e iyi hayırlı olsun. telefonda bi sıkıntı yoktur umarım.
Yok kardeşim sorun yok,evet fiyat biraz şaşırtıcı ama yakın arkadaşımdan aldığım icin biraz indirime gitdi)