Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiLumia 925 alınırmı??? (600tl acil yardim!!!)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Lumia 925 alınırmı??? (600tl acil yardim!!!)
Başlikta belirtdiyim gibi 600 tlye lumia925 nasil? Alinirmi? 2ci el ama sanki yeni gibi duruyo cizik falan yok..telefon hakkinda bilgim yok,bilgi verirseniz sevinirim.tewekkurler
msakli_
Üye
Lumia alacaksan telefonun sağlam olduğuna inanıyorsan kaçırma derim. Ama önce araştır Windows Phone telefonları ve uygulamaları birçok kişi gibi bu uygulama neden yok dye laf etme. Şahsen ben 925 kullanıyorum çok memnunum
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Yok yok laf etmem cunki kendim android kullaniyorum,925i cok begendim görsel olarak ve fiyatda uygun geldi..kamerasi nasil??
luckysleven
Üye
Bende 925 almadan once cok sordum alinirmi diye simdi iyiki almisim diyorum. Isinma sorunu vardi onuda cozduler ama kasasi geregi normal olan isiyi diger telefonlardan biraz daha fazla hissettiriyor.
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Ozaman alayım ben
KırmızıBeyaz60
Üye
Ben geçen ay aldım ve telefonun bu denli şık olması çok güzel, kaçırma bence
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Mesela ne gibi artıları var? Alıcam almasına ama tam bilgisi sahibi olmak istiyorum
MaxipmaN
Üye
donanım olarak biraz mazide kaldı ama açmadığı oyun yoktur sanırım
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Guncelleme falan gelirmi?
osmanmert94
Üye
Daha çok güncelleme gelecek.
pissed26
Üye
O fiyata kaçırma derim kardeşim pişman olmazsın
alical33
Üye
O fiyata sakın kaçırma
papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia 925 o fiyata dediğiniz gibi de temize fırsattır. Kamera,ekran ve kasa kalitesi zaten ortada. Güncelleme konusunda da herhangi bir sıkıntısı olmaz. Bence değerlendirin. Ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum gayet de memnunum.
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar herkese teşekkurler artık almış durumdayım,kamerası ve wifi super
byAndroid
Üye
Hayirli olsun
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Teşekkur ederim kardeş)
Serhan
Üye
Hiç düşünmeden al çok memnunum
Lumia 3310 ile gönderildi
Serhan