MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Hatta haksiz rekabetten dolayi rekabet kurumuna sikayet edelim ayrica lumia920'ye hakaretten dava acalim.
1300 TL gibi düşük bir fiyat belirlenirse itiraz edelim, en azından almayarak kendi çapımızda bir eylem yapalım olur mu?
Yapalım tabi abi.
Hatta haksiz rekabetten dolayi rekabet kurumuna sikayet edelim ayrica lumia920'ye hakaretten dava acalim.
biliyorum kardeşim...
Abi ben zaten almayacağım ama eylem bazında değil benimki,sadece ihtiyacım yok şuan daha önemli ihtiyaçlarım var
Yapalım tabi abi.
- - - Eklendi - - -
biliyorum kardeşim...
Bilmukabil kardeşim, sen de benim için öylesin.
eyvallah abi canım ciğerimsin
Bilmukabil kardeşim, sen de benim için öylesin.
ben uygulama yağdığını görmeden 1 lira bile vermem. Sıkılıyor insan bir süre sonra. Onun yerine o fiyata gider bilgisayar alırım. Ben böyle düşünüyorum ama telefon bi harika
Allah razı olsun abi
türkcell t10 ezer geçer
ezsin geçsin bakalımtürkcell t10 ezer geçer
O telefonun yüzüne bakınca sıkıntın varsada kalmaz. Tasarımı ve özellikleri aşık ederken Wp ye verilen destekden söz etmek bile istemiyorum artık
- - - Eklendi - - -
yapma öyle müslümanlık kaycak
ben uygulama yağdığını görmeden 1 lira bile vermem. Sıkılıyor insan bir süre sonra. Onun yerine o fiyata gider bilgisayar alırım. Ben böyle düşünüyorum ama telefon bi harika
Ya şu uygulamadan kastınız ne gerçekten anlamıyorum. Benimde android telefonum var millet uygulama diye kuduruyor ama ne istediğini kimse bilmiyorum. bildikleri tek şey nokianın uygulaması az . uygulama dediginiz kedi tokatlama meyve kesme kuş ucurma bunlar mı yoksa hız olcer mi . bunların hepsi nokiadada var zaten . google playın sayı oranının yüksek olmasının tek nedeni gerekli gereksiz herşeyden onlarca yüzlerce var ..
Ya şu uygulamadan kastınız ne gerçekten anlamıyorum. Benimde android telefonum var millet uygulama diye kuduruyor ama ne istediğini kimse bilmiyorum. bildikleri tek şey nokianın uygulaması az . uygulama dediginiz kedi tokatlama meyve kesme kuş ucurma bunlar mı yoksa hız olcer mi . bunların hepsi nokiadada var zaten . google playın sayı oranının yüksek olmasının tek nedeni gerekli gereksiz herşeyden onlarca yüzlerce var ..
İşte android'in tutulma nedeni bu...kaliteli ve ücretsiz oyun sayısı gerçekten fazla android tabletim var gerçekten çok güzel oyun ve uygulamalar yükledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?