Ben çekmeli deri pek beğenmiyorum çok uğraştırıcı oluyor. Hem telefonu korusun hem de telefonun şık görünümünü bozmasın diyorsan şu silikon kılıflardan almalısın bence, bir de ekran koruyucu taktın mı bir tane tam olur. Ben bundan kullanıyorum kap olduğu belli bile olmuyor aynı renk aldım ben. Hem başka bir renk alırsan direkt telefonu değiştirmişsin gibi görünüyor çok iyi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ben çekmeli deri kılıf kullanıyorum. Gayet rahat sadece bazen gürültülü ortamlarda zil sesini duymada sorun olabiliyor. Ama koruma olarak diğer kılıflardan daha iyi bence. Daha yeni telefonu düşürdüm ve sadece kılıfın açık olduğu kısım hasar gördü. Ayrıca internette biraz araştır, hemen hemen tüm sitelerde vardı o kılıftan![]()
baktım fakat yok sen link verebilir misin bulursan?Valla ben gittigidiyor'dan almıştım. Oraya baktın mı?
Tamam bir bakayım bulursam buradan link vereyim
- - - Eklendi - - -
Şöyle bir link buldum, beyaz ama satıcıya sor belki siyahı da vardır:
izmirde oturuyorum izmirde var biraz araştır istersensiyahı yok işte onun sordum satıcıya ne yapabilirim?

- - - Eklendi - - -
Aslında telefoncularda oluyor. Ben mesela İzmir'de bit pazarındaki telefoncularda görmüştüm daha önce. Sende sizin oradaki telefoncuları bir turla bakalım, kesin bulursun.
- - - Eklendi - - -
Aslında telefoncularda oluyor. Ben mesela İzmir'de bit pazarındaki telefoncularda görmüştüm daha önce. Sende sizin oradaki telefoncuları bir turla bakalım, kesin bulursun.
Ben de var ama bana pek kullanışlı gelmediği için duruyor öyle.