Lumia 920'ye Kılıf Önerileriniz.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920'ye Kılıf Önerileriniz.
Lumia 920'ye Kılıf Önerileriniz.Siteyide yazarsanız iyi olur.

- - - Eklendi - - -

ben çekmeli deri kılıf siyah istiyorum bulamıyorum acilllll yardım!!!!!!!!!!!!

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Ben çekmeli deri pek beğenmiyorum çok uğraştırıcı oluyor. Hem telefonu korusun hem de telefonun şık görünümünü bozmasın diyorsan şu silikon kılıflardan almalısın bence, bir de ekran koruyucu taktın mı bir tane tam olur. Ben bundan kullanıyorum kap olduğu belli bile olmuyor aynı renk aldım ben. Hem başka bir renk alırsan direkt telefonu değiştirmişsin gibi görünüyor çok iyi :)

My-sQLL

My-sQLL

Üye
Ben çekmeli deri pek beğenmiyorum çok uğraştırıcı oluyor. Hem telefonu korusun hem de telefonun şık görünümünü bozmasın diyorsan şu silikon kılıflardan almalısın bence, bir de ekran koruyucu taktın mı bir tane tam olur. Ben bundan kullanıyorum kap olduğu belli bile olmuyor aynı renk aldım ben. Hem başka bir renk alırsan direkt telefonu değiştirmişsin gibi görünüyor çok iyi :)

Ben bunun mavisini kullandım KULLANMAZ OLAYDIM. içine bir iki toprak parçası kaçmış arka kasayı daha çok çizdi ben korusam bu kadar olmazdı lanet. Sende böyle bişey oldu mu _?

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben çekmeli deri kılıf kullanıyorum. Gayet rahat sadece bazen gürültülü ortamlarda zil sesini duymada sorun olabiliyor. Ama koruma olarak diğer kılıflardan daha iyi bence. Daha yeni telefonu düşürdüm ve sadece kılıfın açık olduğu kısım hasar gördü. Ayrıca internette biraz araştır, hemen hemen tüm sitelerde vardı o kılıftan:oke:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nokia CC-1043 almayın arkadaşlar içine kum gibi bişiler kaçmış benimkinede bi baktım güneşte çizmiş atmış telefonu. Gözüm gibi bakıyordum oysaki.. Şu an ben de güzel bi kılıf arıyorum telefona zarar vermeyeninden. Çekmeli deri kılıfta bulamadım. Ne alsam bilmiyorum şöyle pratik bir şey.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Ben çekmeli deri kılıf kullanıyorum. Gayet rahat sadece bazen gürültülü ortamlarda zil sesini duymada sorun olabiliyor. Ama koruma olarak diğer kılıflardan daha iyi bence. Daha yeni telefonu düşürdüm ve sadece kılıfın açık olduğu kısım hasar gördü. Ayrıca internette biraz araştır, hemen hemen tüm sitelerde vardı o kılıftan:oke:

şimdi bulamıyorum ben link verebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

her siteyi açıyorum stokta yok.

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben gittigidiyor'dan almıştım. Oraya baktın mı?

bycoo32

bycoo32

Üye
kasası saglam zaten arkasına 2 mm lık kılıf tak onunede jelatın yaptır bence en mantıklısı bu

ÖEY

ÖEY

Üye
Tamam bir bakayım bulursam buradan link vereyim:oke:

- - - Eklendi - - -

Şöyle bir link buldum, beyaz ama satıcıya sor belki siyahı da vardır:

http://www.sanalpazar.com/Nokia-Lumia-920-Beyaz-Deri-Cekmeli-Kilif-3xfilm__isp7053842

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bir bakayım bulursam buradan link vereyim:oke:

- - - Eklendi - - -

Şöyle bir link buldum, beyaz ama satıcıya sor belki siyahı da vardır:

siyahı yok işte onun sordum satıcıya ne yapabilirim?

ÖEY

ÖEY

Üye

- - - Eklendi - - -

Aslında telefoncularda oluyor. Ben mesela İzmir'de bit pazarındaki telefoncularda görmüştüm daha önce. Sende sizin oradaki telefoncuları bir turla bakalım, kesin bulursun.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Aslında telefoncularda oluyor. Ben mesela İzmir'de bit pazarındaki telefoncularda görmüştüm daha önce. Sende sizin oradaki telefoncuları bir turla bakalım, kesin bulursun.

dolaştım ama çekmeli deri kılıf yok.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hiçbir rengi kalmamış satıcıya sordum

luckysleven

luckysleven

Üye
çekmeli ve bu silikon kılıflar bence telefonun bütün havasını ağırlığını bozuyor : ) en güzeli moshinin ince kapakları yada tam koruma sağlayan koruyucu filmler hem kapağa gerekte kalmıyor .

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
bu kılıftan alacağım iyi mi sizce?

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben de var ama bana pek kullanışlı gelmediği için duruyor öyle.

ÖEY

ÖEY

Üye
İnan bilmiyorum kardeşim, ben aldığımda nette hemen hemen bütün sitelerde vardı. Ama şu anda stoklar bitmiş gibi duruyor. Artık telefoncuları gezicen ve sürekli netten arayacaksın başka bir şey gelmiyor aklıma.

alical33

alical33

Üye
s3 ün çekmeli kılıfı oluyordu galiba telefoncularda vardır bi deneyin isterseniz

Üst Alt