Lumia 920'nin Ön Siparişi Durduruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barbin3900

barbin3900

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920'nin Ön Siparişi Durduruldu

Bugün ise bir haber, Best Buy'ın sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle Nokia Lumia 920'nin ön siparişlerini internet sitesinden kaldırdığını ortaya çıkardı.
Öncelikle az önce de dediğimiz gibi cihazın satışının neden durdurulduğu henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili en iyimser tahmin ise, Best Buy'ın elindekiLumia 920 stoklarını tükettiği ve bu yüzden internet sitesinden cihazıkaldırdığı yönünde.Fakat bu oldukça iyimser bir tahmin. Çünkü bu söylediğimiz durum gerçekleştiyse, internet sitesinde "Stoklarda Yok" gibi bir ibare görmemiz,Lumia 920'nin sayfasının tamamen kaldırılmasından daha olası bir durum olurdu.Bir diğer tahmin ise, Nokia Lumia 920'nin ön siparişini verenlere gönderilen e-postalarda cihazın 23-24 Ekim tarihlerinde kargolanacağının belirtilmesi ve bu tarihin cihazın çıkış tarihi olan 4 Kasım ile uyuşmaması yönünde.Zira tarih konusunda oldukça önemli bir hata yapılmıştı ve bu durumda bu hatasını telafi etmek amacıyla cihazın satışına bir süre ara verilmiş olabilir.

alıntı

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Ah nokia ah . Koskoca nokia sın sen . Çöktü çökecek denenlere rağmen hala dünyanın en değerli 25 firmasından birisin ve böyle aptalca gecikmelerle git gide dibe batmaya mahkum olacaksın . Ki benim şahsi görüşüm , yanlış anlaşılmasın sadece kendi yaptığım öngörüme göre nokiayı bu telefonda kurtaramayacak ve android - İos pazarı yoluna devam edecek . Wp8 kullanıcıları ise daha telefona ilgili , şıklığı seven bi kesim olacak . İyi tarafı bu . Yani wp8 iostan androidden iyi yada kötü demiyorum . Bu çok zor bi analiz olur . Sadece benim öngörüme göre wp8 cihazları iosla androidi geçemeyecek ve lumia da nokiayı malesef akıllı telefon piyasasında en güçlü rakiplerine karşı galip yapamıyacak . Kısaca pazar androidlerle kaynıyo nokia efendi . Zamanında apple ıphone çıkarttığı zamanlarda samsung boş durmamış ve taklit maklit bi şekilde uyanıp satış yaparken sen o dönemlerde hala symbian modellerinle ve kameranın megapixelini yükselterek piyasaya telefon sürmekle meşguldün . geç kaldın nokia efendi çook geç

SheFy

SheFy

Üye
Ah nokia ah . Koskoca nokia sın sen . Çöktü çökecek denenlere rağmen hala dünyanın en değerli 25 firmasından birisin ve böyle aptalca gecikmelerle git gide dibe batmaya mahkum olacaksın . Ki benim şahsi görüşüm , yanlış anlaşılmasın sadece kendi yaptığım öngörüme göre nokiayı bu telefonda kurtaramayacak ve android - İos pazarı yoluna devam edecek . Wp8 kullanıcıları ise daha telefona ilgili , şıklığı seven bi kesim olacak . İyi tarafı bu . Yani wp8 iostan androidden iyi yada kötü demiyorum . Bu çok zor bi analiz olur . Sadece benim öngörüme göre wp8 cihazları iosla androidi geçemeyecek ve lumia da nokiayı malesef akıllı telefon piyasasında en güçlü rakiplerine karşı galip yapamıyacak . Kısaca pazar androidlerle kaynıyo nokia efendi . Zamanında apple ıphone çıkarttığı zamanlarda samsung boş durmamış ve taklit maklit bi şekilde uyanıp satış yaparken sen o dönemlerde hala symbian modellerinle ve kameranın megapixelini yükselterek piyasaya telefon sürmekle meşguldün . geç kaldın nokia efendi çook geç

sen de nerden nereye bagladin konuyu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia920'nin onsiparisleri durduruldu.
Basliga bakinca nokia satislari durdurdu gibi algilaniyor. Best buy sitesi zaten iki gun once basladi onsiparislere ve teslim tarihi olarak imkansiz bir tarih vermisler. Cunku microsoft 29 ekimdeki tanitimdan once kesinlikle cihazlarin piyasaya cikmasina izin vermiyor. Ha bu durumun ne nokia ile ne de microsoft ile uzaktan yakindan alakasi yok ama bir sanal magazanin hatasini da firsat bilip bu firmalara sallamak isteyenler de tabi ki bunu firsat bilecektir.

• Beğen
Tepkiler: n000k
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bunu da Nokia ya mal ettiniz pes! Öyşe bir yorumlamışsın ki arkadaşım sanki Nokia Lumia920 yi kendi sitesinden kaldırmış üretimi durdurmuş,bu kadarda yanlı olmayın. Önce elinizdeki telefonlara güncelleme bile vermeyen firmaları eleştirin!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu 29 Ekim kazasız belasız bir gelseydi... :dry:

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu tartışma bitmez

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bir haftacık kaldı yahu :)

Hani derler ya; "gecenin en karanlık ânı, şafak sökmeden önceki andır" diye.
Aynen öyle. Artık bekleye bekleye herkesin sinirleri gerildi.
O yüzden son 1 haftanın her günü bir ömür gibi geliyor herkese :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vay arkadas biraz sabir ya. Emin un kimse benim gecen sene bekledigim kadar beklemedi. 29 ekimde wp8 tanitilsin resmi tarihler duyurulur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Simdi bir haber yapiyorsaniz tarafsiz olacaksiniz. İnsanlari yonlendirmek icin haber yapmayacaksiniz. Best buy'in onsiparis apmaya basladigini haber yapmayip siparisleri durdurmasini yapiyorsaniz simdi o siparislerin tekrar acildigini da haber yapacaksiniz. Ha yapamiyorsaniz nedenini ben biliyorum. Yakinda buradaki herkese de soyluyecem.

Buyrun bu da best buy onsiparis linki

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Yo yo benim yazdığım şey lumiayı durdurmuş gibi algılamam değildi . Biraz öyle eskiler geldi aklıma ve birde sanki biraz gecikti bu cihaz . Ben alıcağımdan değilde teknolojiye olan ilgim merakım falandır filandır herşeyi takip ederim . Ordada öyle genel bi yorum yapasım geldi . Keşke onlar haklı çıksada piyasa kızışsa azıcık . Maksat piyasa kızıştıktan sonra her firmanın yeni teknolojiler sürmesi . Piyasa normal düzeyde giderse bize elindeki teknolojileri damla damla gösterirler . Bi zamanlar nokianın yaptığı gibi ve apple piyasaya girince aniden akıllı telefon piyasasının değişmesi gibi .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yo yo benim yazdığım şey lumiayı durdurmuş gibi algılamam değildi . Biraz öyle eskiler geldi aklıma ve birde sanki biraz gecikti bu cihaz . Ben alıcağımdan değilde teknolojiye olan ilgim merakım falandır filandır herşeyi takip ederim . Ordada öyle genel bi yorum yapasım geldi . Keşke onlar haklı çıksada piyasa kızışsa azıcık . Maksat piyasa kızıştıktan sonra her firmanın yeni teknolojiler sürmesi . Piyasa normal düzeyde giderse bize elindeki teknolojileri damla damla gösterirler . Bi zamanlar nokianın yaptığı gibi ve apple piyasaya girince aniden akıllı telefon piyasasının değişmesi gibi .

Ben sana istinaden yazmadim mesajimi:oke:
Belli firmalarin sozcusuymus gibi davranip insanlari belli bir sistem ve markaya yonlendirici haberler yapan bir kac site var ve bu siteleri uyelerimiz asiri dikkate aliyor bunu belirtmek istedim.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Hahaha sende beni yanlış anladın çünkü bende MrCommanDTr e istinaden yazmıştım (: :D

pirenuri

pirenuri

Üye
bestbuy dan alamayiz demi biz turkey i goremedimde

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
O btk nın başına taş düşsün .

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Windows 8 Telefon alıp da kraloyundan oyun mu oynamayı düşünüyorsunuz :D yoksa reklamlara felan mı bakacaktınız :D biz reklam engellemek içln adblock kullanıyoruz size ne oluyor :D

- - - Eklendi - - -

Windows 8 Telefon alıp da kraloyundan oyun mu oynamayı düşünüyorsunuz :D yoksa reklamlara felan mı bakacaktınız :D biz reklam engellemek içln adblock kullanıyoruz size ne oluyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt