papakudioflu
Emekli Yönetici
İşlemcisi çok iyi -ki Ali kemal abinin açtığı konuda süper olacağını söylemiştik- Yalnız gpu adreno 320 olabilirmiş orada bir hayal kırıklığı olmadı değil
daha once de soyledigim gibi gpu'yu adreno320 kullanabilmek icin apq8064 chipset kullanmak gerekir ki apq8064 quad core işlemci. İlk etapta quad core işlemcili cihazlarin gelmeyecegini de soylemiştim zaten. Yani şu anda kullanilan donanim kullanilabilecek maksimum donanimdir. Ayrica apq8064 chipsetlerin uretimi boyle bir lansmana adet olarak yetişebilecek duzeyde degil. Qualcomm apq8064 quad core chipsetlerin yil sonunda kullanilabilir olacagini aciklamişti.
daha once de soyledigim gibi gpu'yu adreno320 kullanabilmek icin apq8064 chipset kullanmak gerekir ki apq8064 quad core işlemci. İlk etapta quad core işlemcili cihazlarin gelmeyecegini de soylemiştim zaten. Yani şu anda kullanilan donanim kullanilabilecek maksimum donanimdir. Ayrica apq8064 chipsetlerin uretimi boyle bir lansmana adet olarak yetişebilecek duzeyde degil. Qualcomm apq8064 quad core chipsetlerin yil sonunda kullanilabilir olacagini aciklamişti.
S3 overclock'lu mali-400 mp.Nokia lumia 900'leri 1 yil gecmeden unuttu size neden unutmasin. Söz verdi diyorsunuz ama hadi hayirlisi. He buarada jelly-bean'de stabileteyi görcez....
bu cihazda o kasma problemi olmaz ama n9un da kasmadigini biliyorum. N9 da kasma olmamasi lazim. Meego bolumundeki arkadaşlara daniş istersen.
İşlemcisi çok iyi -ki Ali kemal abinin açtığı konuda süper olacağını söylemiştik- Yalnız gpu adreno 320 olabilirmiş orada bir hayal kırıklığı olmadı değil
Onuda S4Pro'lu modellere saklamışlardır benceSonuçta her şeyi sonuna kadar kullanmamalılar orta, orta-üst segment bir cihazda.
S3 overclock'lu mali-400 mp.Nokia lumia 900'leri 1 yil gecmeden unuttu size neden unutmasin. Söz verdi diyorsunuz ama hadi hayirlisi. He buarada jelly-bean'de stabileteyi görcez....
- - - Eklendi - - -
Katiliyorum. Yil basinda nokia lumia 980XT gibi degisik modellerde telefonlar gorebiliriz
920 üst değil mi abim
Cidden fiyatı düşük gelirse süper gider burda
AynenBen de o civarda bekliyorum fiyatlarını
Şimdi 920'ye ucuz SIII'ler rakip olur ki bir çok kişiye SIII daha uygun ya da uygun olmasa bile daha çok isim yapmış.Fakat 820 fiyatında SII bana göre rakip olabilecek bir model değil.Tabi marketi için tercih edilebilir orası ayrı
market biraz sıkıntı
Güzelcene gelişiyor ama.PC uygulamalarınıda bir görelim iyice güzel olucak.Şuan 100.000 küsur uygulama var bildiğim kadarıyla marketin bir Google Play kıvamına gelmesi için bi 300.000 olması lazım.Şimdiden Wp'ye özel uygulamalar oyunlar gelmeye başladı bileTabi marketi için alınabilecek kıvama gelmesi 1-2 yıl sürebilir
bu arada wp yi sırf nokia tarafında olduqu için bekliyonuz yoksa baska bir neden varmı ?
bu arada wp yi sırf nokia tarafında olduqu için bekliyonuz yoksa baska bir neden varmı ?
Nokia değil samsung ve htc'de bekleniyor. Ama nokia kendine has özellik ve uygulamalarıyla wp platformunda bir adım önde açıkçası
Sen öyle zannetBen bana Wp daha uygun olduğu için alıyorum.En çok hoşuma giden arayüz Metro arayüzü.Ayrıca Wp internet ve sosyal ağları Wp kadar gelişmiş bir sistem var mı ? Benim için önemli olan şeyler bunlar zaten.Ayrıca Wp'de bile olsa Nokia takıntım yok HTC'nin cihazı daha iyi olursa onu alırım 2013 ilk çeyrekte fakat çıkan telefonların donanımları yaklaşık olarak aynı olacağından Nokia'nın ekstra avantajları ve fiyatı daha avantajlı.Bu yüzden Wp'de Nokia daha avantajlı.Umarım anlatabilmişimdir...
- - - Eklendi - - -
Samsung pek beklenmiyor açıkçası.Ativ S'in fiyat donanımından anlayabiliriz bunuHTC ve Nokia yarışacak gibi duruyor...
aynen htc ile yarışır nokia wp8 de ama zaman gösterecek kimin daha iyi olduğunu. Bi kere htc 16 megapixel çıkarsa bile lumia 920den gene de iyi olamayacağı belli. Olabilir mi ki kamera bakımından. Htcnın 16 megapixellik titan 2 telefonu vardı bunun kamerası neden bu kadar konuşulmadı kiacaba lumia 920 onun kamerası kadar varmıdır
- - - Eklendi - - -
ben niye bu kadar çok soru sordum
- - - Eklendi - - -
babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?