GianniInfantino
Üye
Lumia 925 alırsam hiç hoş seyler olmaz o zamanValla oyunları seviyorsan ve yoğun şekilde korsan oyun yüklüyorsan eğer hiç bulaşma 920ye. Geri kalan her şey için 920Tasarım konusunda da 920 ile 925 kullanıcıları arasında fark olur. 920 biraz daha sert ve asi bir telefon. Ben bu yanını seviyorum. 925 ise şık zarif ve ince. Ona bir kız arkadaş mumaelesi yapabilirsin, 920 ise eşek şakaları yaptığın kankandır. Daha dayanıklıdır
Kardeş sen olayları çok farklı yere cekiyorsun yaİstediği kadar orjinal yazılım olsun sonuçta dışardan zararlı virüslü bir içerik yükleyebilirsin gibi sorunlar olduğundan mesela bir yazılım yükledin cihazın tüm ayarlarına erişmeye hakkı var cihazı sıfırladı cihaz açılmıyor eee suçlusu kim devolopers unlock onun için garantiden çıkıyor editleme bknz(türk servisler yani teknik servisler unlocku anlamıyor sıfırlayıp gönderince sıfırlamadan göndersende anlamaz gerçi adam nokia da çalışıyor rom nasıl atılır telefon nasıl flaşlanır diyorsun hangi uygulama o diyor.)
onu sana demedim üstte bir arkadaş sormuş.Lumia 925 alırsam hiç hoş seyler olmaz o zaman920 en iyisidir
Kardeş sen olayları çok farklı yere cekiyorsun ya
Peki guncellemelerden sonra sarj performansi nasıl925e bakma hocam, 920 iyidirmağaza dışı uygulama yükleme olmadığını bilirsin takip ediyorsan, bunun dışında eşekten inip ata binmiş kadar olursun alınca. Ben kasım 2012den bu yana kullanıyorum. İyi ki de almışım.
Öyle bişey olursa servise veririz kardeşim ilk defa senden duyuyorum böyle birşeySadece uygulama sıkıntısı çekeceksin ve imkanın varsa 925 al. 920 ler kasasından dolayı ön kameraya toz girebiliyor Flash bozulabiliyor ses karşıya düzgün girmeyebiliyor
Yaklasik 2yil 3310 kullanan birine gore hicte ağır gelmez ben ince telefon sevmiyorum kardeşim oyuncak gibi geliyor banaYıl olmuş 2014 teknolojiler küçülüyor inceliyor hafifledikçe,hafifliyor ama daha ağır ve daha kalın bir teknoloji urunu daha hafif ve daha ince bir teknolojiye tercih ediliyoranlamak güç ama saygı duyuyorum tabiki
Ama inanın en başta anlamıyorsunuz o anki heyecan ile çok hafif gelebiliyor size ama şöyle elinize alıp kullanmaya başlayıp hevesiniz bir haftada geçtikten sonra iyice ağır ve kalın geliyor size. bende 820 olmasına rağmen çok ağır geliyor telefonu taşıyan parmaklarım kasım kasım kasılıyor920 olsaydı ne yapardım bilmiyorum hafiflik candır.
Kardeşim demezsen sevinirim.Ben Lumia 920 kullanıcısyım 1 yıldırz o yazdığım sorunların hepsi ile karşılaştım ve cihazımı servise verdim düzeltip yolluyorlar. Sorun olmaz diyorsan al sorun olursa yollarısın serviseÖyle bişey olursa servise veririz kardeşim ilk defa senden duyuyorum böyle birşey
Zevkler ve renkler tartışılmazmış...Yıl olmuş 2014 teknolojiler küçülüyor inceliyor hafifledikçe,hafifliyor ama daha ağır ve daha kalın bir teknoloji urunu daha hafif ve daha ince bir teknolojiye tercih ediliyoranlamak güç ama saygı duyuyorum tabiki
Ama inanın en başta anlamıyorsunuz o anki heyecan ile çok hafif gelebiliyor size ama şöyle elinize alıp kullanmaya başlayıp hevesiniz bir haftada geçtikten sonra iyice ağır ve kalın geliyor size. bende 820 olmasına rağmen çok ağır geliyor telefonu taşıyan parmaklarım kasım kasım kasılıyor920 olsaydı ne yapardım bilmiyorum hafiflik candır.
Kesinlikle arkadaşım! bende senin gibi düşünüyorumkullandığım 1020'nin 920 den hafif olması zoruma gidiyor . Hiç sevmediğim halde kılıfla kullanıyorum ağır olsun diye.
L920 yi insan eline alınca sağlam ve kaliteli bir cihaz olduğunu hissettiriyor insana.kullandığım 1020'nin 920 den hafif olması zoruma gidiyor . Hiç sevmediğim halde kılıfla kullanıyorum ağır olsun diye.
Kesinlikle arkadaşım.L920 yi insan eline alınca sağlam ve kaliteli bir cihaz olduğunu hissettiriyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?