lumia 920 windows ile gelen hayal kırıklıkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 windows ile gelen hayal kırıklıkları
Merhaba arkadaşlar lumia 800 ile başlayan maceramız 920 ile devam ediyor. 800 kullanırken bir sürü program kullanamadık yok şu güncelleme yok bu program derken 7.8 geldi tam bir fiyasko dünyada milyonlarca abonesi olan Facebook,viber,tango,instagram ve daha niceleri şimdi ise yeni lumialar çok yakında diye makaleler okudum yine boş boş boş yani diyeceksiniz ki kullanma oda bir yaklaşım tabii ee bu kadar para verdik Nokia da sattığı malın arkasında dursun bizleri mağdur etmesin saygılar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merhaba arkadaşlar lumia 800 ile başlayan maceramız 920 ile devam ediyor. 800 kullanırken bir sürü program kullanamadık yok şu güncelleme yok bu program derken 7.8 geldi tam bir fiyasko dünyada milyonlarca abonesi olan Facebook,viber,tango,instagram ve daha niceleri şimdi ise yeni lumialar çok yakında diye makaleler okudum yine boş boş boş yani diyeceksiniz ki kullanma oda bir yaklaşım tabii ee bu kadar para verdik Nokia da sattığı malın arkasında dursun bizleri mağdur etmesin saygılar.

Hayalkırıklıklarını çok darmadağın yazmışsın birşey anlaşılmıyor.
Biraz daha toparlayıp neler olduğunu madde madde yazarsan cevaplarını bir araştıralım.
Hayallerin yok yere ve erken yıkılmıştır belki kimbilir...

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker ve n000k
dücane

dücane

Üye
Bende dört gözle Photosynth, Viber ve Tango´yu bekliyorum, ama nafile...

dedereis123

dedereis123

Üye
Abi yazilimsal seyleri takmayin cidden ben cihazi alabilsem saglam olarak sorun etmem bu eksiklikleri , yazilim basit is microsft icin

viceroy34

viceroy34

Üye
    Konu Sahibi
Abi yazilimsal seyleri takmayin cidden ben cihazi alabilsem saglam olarak sorun etmem bu eksiklikleri , yazilim basit is microsft icin
Telefon niye alınır ve kullanılır içindeki yazılım ve programları en kısa stabil ve hızlı bir şekilde kullanmak için dandik 200 tl lik bir android cihaz tüm bunları yaparken sen sadece tomarla para verip onu seyrediyorsan bu nokia ve microsoft batmaya mahkum gibi görünüyor.o zaman al bir tane 3310 onu kullan arkadaşım
. Saygılarımla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt