MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
İyi de S3 bugün olmuş 1500 TL civarı, İphone5 in ise 2500-3300 TL arasında. Yapılan haberde Lumia920 nin fiyatı ise bu 2 cihazla aynı civarda olacak denmişHangisiyle aynı olacak merak ettim İphone5 ile S3 fiyatı arasında nerdeyse 2 kat fark var şuan.
Önce okuyup kontrol edip sonra paylaşmak lazım.
İlk cıkış fiyatidir galaxys3un İ phone 5 nerde 2500-3000 ? 599 Dolar Nasıl 3000 oluyor o satanlar karları icin yapıyolar türkiyede.
s3 2000 tl degılmıydı cıktıgında Türkiyede.
çıktığında evet ama şimdi 1600 TL gibi rakamlarda satılıyor.s3 2000 tl degılmıydı cıktıgında Türkiyede.
iPhone 5 resmi olarak Türkiye'ye gelsin bak o zaman nasıl düşecekşimdi iphone 5 te düştü epey ve s3 gibi fiyat olarak daha da ucuz bir rakibin hatta rekorlar kırmış kendini kanıtlamış bir rakibin varken ben hiç şans tanımıyorum... tabi gene alanlar olur ama rakiplerinin olsa olsa onda biri kadar ancak satar belkide satamaz... bilmem ne dersiniz....
o fiyat tamamiyle hikaye,hatırlatayım aynısını 808 çıktığında da söylemiştiniz,amerika fiyatlarına bakıp 1750 TL den 2000 TL lere kadar fiyatlar söylediniz ama telefon 1449 dan girip 1300 lere kadar gitti susup kaldınız sonra kimse şöyle pahalı şudur budur demedi. Amacınız belli ama yemez yani piyasa bunları bu saatten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?