Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
En iyisini yapmışsın valla. Bende sırf data sense için tekrar sıfırlamak istemiyorum telefonu o yüzden bekliyorum otayı :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet şu dkdan sonra 920ciler için ota beklemek tam bir işkence, basın nsu'yu arkanızdayım :ehe
ama biz 820ciler sırf data sence için nsu basmayız ota için direnmeye devam ederiz :kop:

dakamon

dakamon

Üye
evet şu dkdan sonra 920ciler için ota beklemek tam bir işkence, basın nsu'yu arkanızdayım :ehe
ama biz 820ciler sırf data sence için nsu basmayız ota için direnmeye devam ederiz :kop:

Aynen öyle. Nsu dan güncelleme yaptım 1 gün sonra nsu ya data sensi halini koydular. Uyuz oldum. Bide otaya da en son halini değil benim yüklediğim data sense siz halini koydular dalga geçer gibi :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
komşumun xp si kurtardı beni hallettim amber kullanıyorum şuan uygulamaları yüklüyor

- - - Eklendi - - -

komşumun xp si kurtardı beni hallettim amber kullanıyorum şuan uygulamaları yüklüyor

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hayırlı olsun :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Haydi geçmiş olsun İbrahim.:alkis

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aramıza hoş geldin İbrahim:oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Haydi geçmiş olsun İbrahim.:alkis

Aramıza hoş geldin İbrahim:oke:

Arkadaşlar teşekkürler ne zamandır uygulamaları indiriyor çift tıklama güzel saat de gelmiş radio yu göremedim acaba indirilenlerin arasındamı onuda bilmiyorum birde dokunma menüsünde sanıyorum göz atma var o ne anlama geliyor biliyormusunuz

son onsekiz uygulama yüklenirken şuan ilgilenmeniz gerekiyor ben çocuk gibi ilgileniyorum fakat yüklemeye başlamadı acaba yoğunluktan olabilirmi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Arkadaşlar teşekkürler ne zamandır uygulamaları indiriyor çift tıklama güzel saat de gelmiş radio yu göremedim acaba indirilenlerin arasındamı onuda bilmiyorum birde dokunma menüsünde sanıyorum göz atma var o ne anlama geliyor biliyormusunuz

son onsekiz uygulama yüklenirken şuan ilgilenmeniz gerekiyor ben çocuk gibi ilgileniyorum fakat yüklemeye başlamadı acaba yoğunluktan olabilirmi ?

Müzik + Videolar kısmında radyoyu görebilirsiniz.

"Göz Atma" özelliği elinizi telefonun üstüne yaklaştırdığınızda saatin görünür olmasını sağlıyor.
Göz atma açıkken saat ekranda 15 saniye görünür ve kapanır. Sonra elinizi ekranın üzerinden geçirdiğinizde tekrar görünür olur.

İlgilenmeniz gerekiyor yazanları üzerine basılı tutup iptal edebilirsin.
Onların çoğunluğu mağazada direk erişilmeyen Nokia'ya özel uygulamalar, bir kısmı ise beta iken sonradan final sürüme geçerek yeri ve konumu değişen oyun ve uygulamalar.
Sıkıntı yok, everything is OK :oke:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bu telefonu çevirince susturma otomatik şekilde açık mı yoksa ayarlamak gerekiyor mu?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nokianın destek hattı kadar yalancı bir hizmet görmedim diyorlar ki güncellemeyi vermişler ama ürünlere göre farklılık olduğu için özellikler aktif olmuyormuş sıra sıra aktif olacakmış.Dedim siz gdr2 verdiniz diye yok biz amber verdik diyor bunları nereye şikayet edebiliriz resmen halan söyledi adam.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Çok bilmiş ve yalancı olduklarını yüzlerine belirtip telefonu kapatabilirsin.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
şikayetvar a yazsam?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar bu Amber güncellemesinin gecikmesiyle ilgili Nokia dan yada Microsoft'tan yetkili kişiler açıklama yaptımı ?

dakamon

dakamon

Üye
Yok ama eylül sonuna kadar bitmiş olacak dediler. Yani eylül sonuna kadar istedikleri kadar gecikebilirler. :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sanırım gdr2'yi yükleyenler hiç fark etmedi ama lumia925'de kullandığım kadarıyla ie10 bazı geliştirmeler içeriyor. Benim en çok dikkatimi çekense sekme veya uygulama geçişi yapınca sayfalara geri dönünce tekrar yükleme yapıyordu bu hata düzeltilmiş.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt