Abi ne gelmez ambermiş ya Eylül ayına girecez Ula Kızım doğacak amber gelene kadar

allahtan kız 10 güne kadar doğuyor da amber mamber diye dolanmıyorum ne gelmez güncelleme imiş arkadaş harbiden pişmanlık duymaya başladım ( not telefondan çok ama çok memnun biriyim gerek performans gerek sağlamlık gerek yaptığı işler ) ama bu güncelleme olayına harbi harbi kıl oldum nedir abi bu artık birşeyler yapmak gerek eylem falanmı yapsak acaba? varmısınız Taksime elimize Microsoft ve Nokia Güncelleme Rezilliğine son ver Yoksa biz sana son vereceğiz yazılı pankartlar ile vallaha gelirim nedir abi bizim bu çektiğimiz ağustos diye resmi duyuru yaptılar ula dünyanın hepsi güncelledi telefonu bir biz kaldık hayır nokia türkiye facebook sayfasına admin amber ne oldu her nokia sayfası amberden bahsediyor siz tutmuş 3310 resimleri paylaşıyorsunuz diye yazdım şak adam çaktıya la banı

aynını türkcellde yaptı çekmiyor mecidiyeköyde baz istasyonu istiyorum dedim onlarda banladı bende aradım müşteri hizmetlerini dedim böle böle aylık 72 tl para ödüyorum faturalıyım böle dedim banladınız ş..sizler dedim kapatın hatlarımı iptal edin dedim sırf bundanmı dedi evet dedim ne demek ya dedim size çekmiyor dedikse yalanmı dedik gelin deneyin dedim banladınız doğru söyleyince dedim ve gidip timden hattı iptal ettirdim geçtim vodafoneye abi müşteri haklıdır boykotsa boykot zaten bu sene nokianın başına çok bela oldum

versinler artık şu güncellemeyi millete mecburmuyum abi ben NSU ile güncellemeye ben müşteriyim