Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

2003'te datasense mevcut dostum, yayınlandığında alt sürüme sahip cihazlar güncellemeyi OTA olarak alacaklardır.

bende ota yı beklemim diyorum çok uzun süreceğini falan okudum karmaşık bilgiler var nette ama nasıl amber yapacam kafam karıştı doğrusu ncs nsu vs

Komi11

Üye
Nokia ya güncelleme ile ilgili e-mail gönderdim cevap şu :)

Nokia Lumia'lar için Amber güncellemesi yayınlanmaya başlamıştır. Nokia Lumia 920 için en son yazılım sürümü Lumia Amber'dır. (3047.0000.1326.20xx) Bu güncellemenin kullanılabilirliği şebeke servis sağlayıcınıza bağlı olabilir. Güncellemeleri kontrol etmek için telefonunuzda Ayarlar -> telefon güncellemesi'ne dokunarak, telefonunuzun güncellemelerini kontrol ediniz.
Teşekkürler.
Öyle zaten başlamış deniyor. Sitelerinde de mevcut yazıyor ancak OTA'ya gönderdikleri aslında amber değil. Yani gönderdik deyip farklı bir şey göndermişler. Ben NSU ile olan savaşı kaybedip güncelleyeceğim bugün NSU'dan. Bu gece 2'ye kadar yeni güncelleme geldi geldi gelmedi elveda OTA GDR3'e kadar...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
NSU ile direk Amber'ı yükleyebilirsin

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben güncellemeyi OTA'dan beklemeye devam ediyorum

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaş otayı bekliyorum bende çünkü 820 ye flash attım nsu dan 3001 di sonradan nsu ya 3002 geldi nsu ya. 3001de data sense yok şimdi bir daha mı telefonu sıfırlim. Çok ama çok zor geliyor. Sadece data sense için flash atamıcam zaten otaya gelen de benim flashladığım rom. Bunu düzelten güncellemeyi yani 3002 yi vereceklerdir ota ya.

respection123

Üye
Telefona Fazla Uygulama Oyun Yüklemeyenler Boşa bekliyor OTA yı :) Aynı Güncelleme Sonuçta.NSU ile Daha temiz bi kurulum olur.:oke:

Komi11

Üye
Telefona Fazla Uygulama Oyun Yüklemeyenler Boşa bekliyor OTA yı :) Aynı Güncelleme Sonuçta.NSU ile Daha temiz bi kurulum olur.:oke:
Aynen. Bir de 920 var bende. Bu Data Sense vardır değil mi?

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Tarif edin o zaman bizde yapalım şu NSU dan güncelleme işini

Komi11

Üye
güncelleyenler de birin de mikrofon çalışmıyo diğerinde başka bi sorun :) en iyisi beklemek :)
Hiçbir alakası yok en iyisi güncellemek. Kimseden bu sorunu duymadım ilk senden duyuyorum. O mikrafon zaten çalışmıyordur. Siz o zaman sabırlı bekleyişinize devam eden. Çarklarda kalma gibi bir sorunu da biliyorsunuzdur inşallah.

Hagios

Hagios

Üye
güncelleyenler de birin de mikrofon çalışmıyo diğerinde başka bi sorun :) en iyisi beklemek :)

Valla bende otacıydım fakat NSU daha iyi.Bunu NSU kurduktan sonra söylüyorum.Ben daha NSU kurup,bu yüzden hata alan birini görmedim.Mikrofonu bozulmuşsa otadan çeksede bozulacakmış :)

ÖEY

ÖEY

Üye

bende ota yı beklemim diyorum çok uzun süreceğini falan okudum karmaşık bilgiler var nette ama nasıl amber yapacam kafam karıştı doğrusu ncs nsu vs

İbrahim, kafa karıştıracak bir durum yok NSU'da. Nokia Software Updater for Retail 3.0.8 versiyonunu google da aratarak bul ve indir pc'ye(yaklaşık 100 mblık bir dosya). Ardından programı pc'ye kur ve çalıştır. Sana açılan program ekranında bir cihaz bağlayın diye uyarı verecek. Hemen telefonu usb kablosu ile bağla. Birkaç saniye bekle program otomatik olarak tanıyacak telefonu. Sendeki mevcut kurulu olan yazılımı ve o anda serverlarda mevcut olan en son yazılımı gösterecek. Yazılım numaralarına baktığında onun sana kurayım mı dediği yazılım numarasının sendekinden farklı olacağını göreceksin. Kur diyeceksin ve hepsi bu :) Tabi bunları yapmadan önce uygulama listesini, video ve fotoğraflarını yedeklemen lazım, kendin için:oke: Çünkü NSU'dan yapacağın güncelleme bir nevi sıfırlama gibi her şeyi siliyor. Çok basit bir işlem, bir kere yapsani bu muydu yani dersin inan :D

- - - Eklendi - - -

Aynen. Bir de 920 var bende. Bu Data Sense vardır değil mi?

Evet var:oke: NSU'dan çıkan en son sürümde L920 için data sense dahil her şey var:oke:

- - - Eklendi - - -

Tarif edin o zaman bizde yapalım şu NSU dan güncelleme işini

Az önce İbrahim için yazdıklarımı oku, çok kolay bir şekilde yaparsın.:oke:

- - - Eklendi - - -

Mikrofon çalışmama olayının NSU ile alakası yok kardeşim, beklemenin hiçbir gereği yok inan, kur NSU'dan gitsin :D:oke:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Özgür sağol yüklerim yarın yedekliyeceğim bir şey yok eğer resim ve video ise müziklerde pc de var rehber kendi geliyor dimi hesaplar silinmiyor dimi

ÖEY

ÖEY

Üye
Özgür sağol yüklerim yarın yedekliyeceğim bir şey yok eğer resim ve video ise müziklerde pc de var rehber kendi geliyor dimi hesaplar silinmiyor dimi

Tabiki rehber direk olarak MS hesabında kayıtlı, sıfırlasanda telefonda çökse hiçbir şey olmaz rehbere:oke:

ArMaGeDdOn_87

Üye
merlin19

merlin19

Üye
Abi ne gelmez ambermiş ya Eylül ayına girecez Ula Kızım doğacak amber gelene kadar :) allahtan kız 10 güne kadar doğuyor da amber mamber diye dolanmıyorum ne gelmez güncelleme imiş arkadaş harbiden pişmanlık duymaya başladım ( not telefondan çok ama çok memnun biriyim gerek performans gerek sağlamlık gerek yaptığı işler ) ama bu güncelleme olayına harbi harbi kıl oldum nedir abi bu artık birşeyler yapmak gerek eylem falanmı yapsak acaba? varmısınız Taksime elimize Microsoft ve Nokia Güncelleme Rezilliğine son ver Yoksa biz sana son vereceğiz yazılı pankartlar ile vallaha gelirim nedir abi bizim bu çektiğimiz ağustos diye resmi duyuru yaptılar ula dünyanın hepsi güncelledi telefonu bir biz kaldık hayır nokia türkiye facebook sayfasına admin amber ne oldu her nokia sayfası amberden bahsediyor siz tutmuş 3310 resimleri paylaşıyorsunuz diye yazdım şak adam çaktıya la banı :D aynını türkcellde yaptı çekmiyor mecidiyeköyde baz istasyonu istiyorum dedim onlarda banladı bende aradım müşteri hizmetlerini dedim böle böle aylık 72 tl para ödüyorum faturalıyım böle dedim banladınız ş..sizler dedim kapatın hatlarımı iptal edin dedim sırf bundanmı dedi evet dedim ne demek ya dedim size çekmiyor dedikse yalanmı dedik gelin deneyin dedim banladınız doğru söyleyince dedim ve gidip timden hattı iptal ettirdim geçtim vodafoneye abi müşteri haklıdır boykotsa boykot zaten bu sene nokianın başına çok bela oldum :D versinler artık şu güncellemeyi millete mecburmuyum abi ben NSU ile güncellemeye ben müşteriyim

• Beğen
Tepkiler: drangela61

Komi11

Üye
Abi ne gelmez ambermiş ya Eylül ayına girecez Ula Kızım doğacak amber gelene kadar :) allahtan kız 10 güne kadar doğuyor da amber mamber diye dolanmıyorum ne gelmez güncelleme imiş arkadaş harbiden pişmanlık duymaya başladım ( not telefondan çok ama çok memnun biriyim gerek performans gerek sağlamlık gerek yaptığı işler ) ama bu güncelleme olayına harbi harbi kıl oldum nedir abi bu artık birşeyler yapmak gerek eylem falanmı yapsak acaba? varmısınız Taksime elimize Microsoft ve Nokia Güncelleme Rezilliğine son ver Yoksa biz sana son vereceğiz yazılı pankartlar ile vallaha gelirim nedir abi bizim bu çektiğimiz ağustos diye resmi duyuru yaptılar ula dünyanın hepsi güncelledi telefonu bir biz kaldık hayır nokia türkiye facebook sayfasına admin amber ne oldu her nokia sayfası amberden bahsediyor siz tutmuş 3310 resimleri paylaşıyorsunuz diye yazdım şak adam çaktıya la banı :D aynını türkcellde yaptı çekmiyor mecidiyeköyde baz istasyonu istiyorum dedim onlarda banladı bende aradım müşteri hizmetlerini dedim böle böle aylık 72 tl para ödüyorum faturalıyım böle dedim banladınız ş..sizler dedim kapatın hatlarımı iptal edin dedim sırf bundanmı dedi evet dedim ne demek ya dedim size çekmiyor dedikse yalanmı dedik gelin deneyin dedim banladınız doğru söyleyince dedim ve gidip timden hattı iptal ettirdim geçtim vodafoneye abi müşteri haklıdır boykotsa boykot zaten bu sene nokianın başına çok bela oldum :D versinler artık şu güncellemeyi millete mecburmuyum abi ben NSU ile güncellemeye ben müşteriyim
Her ne olursa olsun telefonlara dağıtmak her zaman uzun süren bir iştir. Böyle isyan ediyorsunuz ama haksızsınız. Android telefonlarda daha rezalet bu kimse telefonu bile beklemiyor ki kızıyorsunuz yapmayın.

Üst Alt