Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

thesenol

Üye
sinan aynı dediğin olay benimde başıma geldi uygulamaları açamıyordum ekran algılıyor bastığımda bi oynama oluyordu da açılmıyordu en son yüklediğin progranda bi sıkıntı olmuşştur ben bi kaç tane chat programı kurmuştum sonra hepsini sildim düzeldi son yüklediğin bi kaç programı sil düzelir diye tahmin ediyorum

Hagios

Hagios

Üye
Valla pazartesi oldu bugun görecez gelip gelmeyeceğini. Sürekli USB takıp NSU açıyorum biraz bakıp kapatıyorum :D Sınırdayım artık yeter :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Valla pazartesi oldu bugun görecez gelip gelmeyeceğini. Sürekli USB takıp NSU açıyorum biraz bakıp kapatıyorum :D Sınırdayım artık yeter :D

Eğer pek fazla uygulaman yoksa, NSU ile güncelle gitsin..

Churchil

Üye
Arkadaslar forumda aradm ama bulamadm google baktm ama emin olamadm ve ayriyetten bi konu acmak istemedim .. Resmi distribütör garantisi nedir ? Net anlasilir bir sekilde yazarsanz memnun olurum ..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben Amberi yüklemedim o yüzden sorun yok bakalım yükleyince ne olacak belki otadan gelmeyen amber bozuk amber dir :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben OTA üzerinden gdr2+eksik amberi kurdum (L820). çatır çatır kullanıyorum, data sence olmasın çok da tın, hem zaten gelecek elbet o da. kurdum procam'i, standart kamera uygulaması olarak da atadım, valla 820'me bir daha aşık oldum :)

smltrl

Üye
Bugün 820im servisten geldi amber yüklü çift tık falan var ama data sense i bulamadım

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
[h=3]Türkiye[/h]
ÜrünTanımlamaSon sürümLumia Amber güncelleştirme
Lumia 520Ülke varyant1030.6409.1314.1001Onay bekliyor
Lumia 620Ülke varyant1030.6407.1308.0001Onay bekliyor
Lumia 620Turkcell1030.6407.1308.0001Yakında
Lumia 720Ülke varyant1030.6409.1311.0001Onay bekliyor
Lumia 820Ülke varyant3047.0000.1328.3001Mevcut
Lumia 920Ülke varyant3047.0000.1326.2001Mevcut
Lumia 920Turkcell3047.0000.1326.2002Mevcut

drangela61

drangela61

Üye
turkcell müşteri hizmetlerini aradım karşıma lumia520 kullanan bir çalışan çıktı dedim güncelleme falan onun haberi yok güncellemeden ben diyince bi bakiim dedi bir şey bulamadı tabi nokia müşteri hizmetleri numarasını verdi -bu arada kendisi L1020ye terfi etmeyi düşünüyormuş- neyse nokiayı aradım ordaki de bir şeyler dedi ama ne zaman gelecek diyorum bana kodlardan falan bahsediyor :s
anlaşılan kimsenin bir şey bildiği yok karambole gelecek herhalde güncelleme
sabır ya sabır

respection123

Üye
turkcell müşteri hizmetlerini aradım karşıma lumia520 kullanan bir çalışan çıktı dedim güncelleme falan onun haberi yok güncellemeden ben diyince bi bakiim dedi bir şey bulamadı tabi nokia müşteri hizmetleri numarasını verdi -bu arada kendisi L1020ye terfi etmeyi düşünüyormuş- neyse nokiayı aradım ordaki de bir şeyler dedi ama ne zaman gelecek diyorum bana kodlardan falan bahsediyor :s
anlaşılan kimsenin bir şey bildiği yok karambole gelecek herhalde güncelleme
sabır ya sabır
Telefonun Product ve Rm Kodlarından Bakabilirsin Diyor :)

recep288

recep288

Üye
Nokia care yeni bir guncelleme var indirilsin mi veriyor live tileden. Ama denetledigimden guncel diyor sanirim bugun yarin verilir.
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

recep288

recep288

Üye
ben OTA üzerinden gdr2+eksik amberi kurdum (L820). çatır çatır kullanıyorum, data sence olmasın çok da tın, hem zaten gelecek elbet o da. kurdum procam'i, standart kamera uygulaması olarak da atadım, valla 820'me bir daha aşık oldum :)
procami nasil kurdun:)
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

dakamon

dakamon

Üye
Telefonunuzda yeni yazılım mevcut olabilir diyor. İndirmeye hazır olup olmadığını görmek için kontrol edin diyor. Yani o yazı hep var :) Bi nevi sana diyorki güncellemeleri kontrol etmenin nasıl olduğunu gösteriyor :) güncellemenin geleceğinin habercisi değil :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Nasıl atadın ProCamı. ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Benden başka hala 920 kullanıp da ota bekleyen kaldı mı?

Üst Alt