IVI-Elia
Üye
Valla dün akşam tam kuracaktım vazgeçtim yineYarın servise vericem kasa değişimi için. Servisten gelsin artık o zamana OTA falan her şey gelmiş olur
![]()
hayırdır kasaya ne oldu abi çizik filan mı yoksa renk değişimi mi?
Valla dün akşam tam kuracaktım vazgeçtim yineYarın servise vericem kasa değişimi için. Servisten gelsin artık o zamana OTA falan her şey gelmiş olur
![]()
hayırdır kasaya ne oldu abi çizik filan mı yoksa renk değişimi mi?
Ama çalışıyor o halde 
Eski otacı, yeni NSU cu olaraktan tavsiyem beklemeyin Kutun PC ye NSU yu, kabloyu takın zaten gerisini o yapıyo
Beklemenin bi anlamı yok bu saatten sonra. Bende şu odaklama sorunundan tamamen kurtuldum. Amber sonrası sabah sabah telefonu baştan aşa inceledim. Herşey eksiksiz gelmiş. Hatasız çalışıyor. Kamera odaklaması mükemmel olmuş. Bekleyen arkadaşların bence bir an önce NSU ya başvurmalarını tavsiye ediyorum. Alın resim müzik video ve bilimum varsa notlarınızın yedeklerinizi. Basın NSU yu. 
Cümleten iyi pazarlar arkadaşlar.Eski otacı, yeni NSU cu olaraktan tavsiyem beklemeyin Kutun PC ye NSU yu, kabloyu takın zaten gerisini o yapıyo
Beklemenin bi anlamı yok bu saatten sonra. Bende şu odaklama sorunundan tamamen kurtuldum. Amber sonrası sabah sabah telefonu baştan aşa inceledim. Herşey eksiksiz gelmiş. Hatasız çalışıyor. Kamera odaklaması mükemmel olmuş. Bekleyen arkadaşların bence bir an önce NSU ya başvurmalarını tavsiye ediyorum. Alın resim müzik video ve bilimum varsa notlarınızın yedeklerinizi. Basın NSU yu.
![]()

Cümleten iyi pazarlar arkadaşlar.Eski otacı, yeni NSU cu olaraktan tavsiyem beklemeyin Kutun PC ye NSU yu, kabloyu takın zaten gerisini o yapıyo
![]()
.. Merak ettiğim bir özellik var. Çağrı geldiği zaman telefonu çevirince sessize geçiyormuş. Denediniz mi? Birde renk paleti deniyordu bunun hakkında biraz bilgi istiyorum. Yani telefonda renk seçiminde özgürlük sağlanmış mı?Sorma ya, telefonu düşürdüm tam simkart girişinin olduğu köşeden. Köşesi ezildi ve simkart slotu kapanmıyor. Yarısı havadaAma çalışıyor o halde
![]()
ben de sağ alt köşe ezildi.telefona Bi zararı yok görünmüyor fazla da değiştirsem mi bilmiyorum boşuna para vermek istemiyorum.Çunku biraz para biriktirdim ps4 için.Gerek yol dursun o da nazar boncuğu 
geçmiş olsunben de sağ alt köşe ezildi.telefona Bi zararı yok görünmüyor fazla da değiştirsem mi bilmiyorum boşuna para vermek istemiyorum.Çunku biraz para biriktirdim ps4 için.Gerek yol dursun o da nazar boncuğu
![]()

İyi pazarlar, Amberin hayırlı olsun.. Merak ettiğim bir özellik var. Çağrı geldiği zaman telefonu çevirince sessize geçiyormuş. Denediniz mi? Birde renk paleti deniyordu bunun hakkında biraz bilgi istiyorum. Yani telefonda renk seçiminde özgürlük sağlanmış mı?
sizi renkler konusunda özgur bırakıyor.

he haNSU'da gösterdiği yazılım versiyonu 3047.0000.1326.2003 - Budur değil mi arkadaşlar??
Lumia 920
NSU'da gösterdiği yazılım versiyonu 3047.0000.1326.2003 - Budur değil mi arkadaşlar??
Lumia 920
Eğer cihaz Turkcell Rom'lu ise evet o olması lazım.
Global Rom'da bir değişiklik olmadı yanılmıyorsam, Global Rom'lunun sonu 2001.
arkadaşlar ben şimdi telefonu dün aldım ve 1308,0001 sürümü var gücelleme yapmam gerekiyor ancak bu nsu ota güncellemeleri ne oluyor ben telden direk güncelleme yapsam ne olur nasıl yapmam gerekiyor biraz bilgi verirmisiniz acaba
yardımların için teşekkürler ilk olarak link girmiyor bu yaptıgım güncelleme nsu oluyor degilmi ben telden direk güncelleme ota oluyor galiba ben ota beklemyi düşünüyorumda eğer düşündüğüm gibiyse
Bilgisayarınıza şuradan indireceğiniz uygulamayı kurun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Eğer indirme sitesini açamıyorsanız DNS adreslerinizi 193.140.100.210 ve 193.140.100.215 olarak ayarlayın).
İndirip kurduktan sonra telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
Uygulama telefonunuzu bulacak ve yüklenebilir durumda olan en son güncellemeyi gösterecektir.
"Güncelle" butonuna basarak telefonunuzu en son yazılıma yükseltebilirsiniz.
Kolay gelsin.