Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye

Yapacak bir şey kalmamıştı... :islik:alkis

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Esendağlı ve bulutsuzgece

IVI-Elia

Üye
sinanozcan312

sinanozcan312

Üye

Bilgisayarınıza şuradan indireceğiniz uygulamayı kurun.

(Eğer indirme sitesini açamıyorsanız DNS adreslerinizi 193.140.100.210 ve 193.140.100.215 olarak ayarlayın).

İndirip kurduktan sonra telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
Uygulama telefonunuzu bulacak ve yüklenebilir durumda olan en son güncellemeyi gösterecektir.
"Güncelle" butonuna basarak telefonunuzu en son yazılıma yükseltebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Özgür bey teşekkürler programı kurdum fakat bir aygıt bağlayın komutundan sonra telefonumu bağlıyorum tanımıyor (lumia 920 siyah )problem ne olabilir acaba

ÖEY

ÖEY

Üye
Hemen tanıması lazım cihazı, başka usb girişlerine tak telefonun kablosunu:hmmm

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Soy ismimi OTAbekleyenoğulları olarak değiştirsem mi? Çok moda. :ehe

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
Hemen tanıması lazım cihazı, başka usb girişlerine tak telefonun kablosunu:hmmm

dediğiniz gibi yaptım hiç birinde değişen bir şey olmadı programı kurduktan sonra pc yi de kapatım açtım

dakamon

dakamon

Üye
dediğiniz gibi yaptım hiç birinde değişen bir şey olmadı programı kurduktan sonra pc yi de kapatım açtım

Benim şu an elimdeki bilgisayarda da o sorun var. Başka bir bilgisayar varsa onda deneyin. Başka bilgisayarda denedim olmuştu

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
Benim şu an elimdeki bilgisayarda da o sorun var. Başka bir bilgisayar varsa onda deneyin. Başka bilgisayarda denedim olmuştu

Haklısınız bide arkadaşımın 32 bit pc si var onda bi deniyim herkese teşekkürler.işlem uzun surermi acaba cocuguda cok fazla meşgul etmiyim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Bir de şu uygulamayı kurun bilgisayarınıza:

dakamon

dakamon

Üye
aynı sorunlar bende de oldu valla ne yaparsanız yapın olmuyor hiç bir program telefonu görmüyor varsa elinizde başka bilgisayar onda deneyin.

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?

Bir de şu uygulamayı kurun bilgisayarınıza:

Windows 7 64 bit Özgür bey. şimdi yeni link i indiriyorum bide onu deniyim olmadı yine buradayım:oke:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hala otacıyım. Sonuna kadar direnota :D

• Beğen
Tepkiler: drangela61 ve sinanozcan312
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 7 64 bit Özgür bey. şimdi yeni link i indiriyorum bide onu deniyim olmadı yine buradayım:oke:

Yeni verdiğim link NSU değil NCS linki.
NCS genellikle eksik sürücüleri de yüklediği için onu da kurmanızda fayda var.

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
Hala otacıyım. Sonuna kadar direnota :D

Ha ha haa :d: inan güncelleme okadar ahım şahım değil ama artık hayatım da yer kaplamasına izin vermeyeceğim.heleki ota da sadece gdr2 yi vermeleri benim ota bekleme direncimi kırdı.

- - - Eklendi - - -

Yeni verdiğim link NSU değil NCS linki.
NCS genellikle eksik sürücüleri de yüklediği için onu da kurmanızda fayda var.

Son linki indiriyorum malum türkiye şartları 13 dk var daha

ÖEY

ÖEY

Üye
Yalnız benim cihazın dokunmatiği inanılmaz kötü olmaya başladı:hmmm Başlangıç ekranındaki uygulamaların live tilelarına dokunuyorum ama girmiyor veya yan tarafa yani menü listesine geçmedi. Ardından menü listesini açtım ve ayarlara gireyim dedim dokunmama rağmen girmedi. Ekran dokunmatiği şu anda hiç iyi değil. Telefonu kapatıp açtım ama tekrarlar mı bilmiyorum:hmmm

- - - Eklendi - - -

Herhangi bir uygulamanın üstüne gelip dokunduğumda sanki açılacakmış gibi uygulama adının yazılı oldu yere yerinden oynuyor ama uygulamaya girmiyordu. Bilmem anlatabildim mi tam olarak? Böyle bir şey olan oldu mu amberı kurduktan sonra?

- - - Eklendi - - -

Bir de bu ters çevirince sesi kısma olayının bir ayarı var mı? Varsa nerede?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Özgür çevirince ses kısılsın istiyprsan ayarlar>ses ekranı sola kaydır>en altta sessiz moda al>açık..tamamdır.bunu bende sordum ama kimse cevaplamayınca kendim buldum

ÖEY

ÖEY

Üye
Sağ ol, buldum şimdi :D Ben de ekran dokunmada falandır diye düşünmüştüm oralara bakıyordum :D Hiç aklıma geldi ses de olduğu :D

- - - Eklendi - - -

Peki yukarıda bahsettiğim dokunmatiğin tepki vermemesi sorunu yaşayan oldu mu benden başka??

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Diğer şikayetlerine gelince 3 günde 2 kere dead flash 3 kere falanda nsu dan güncelleme yaptım hiçbirinde böyle bir soruna rastlamadım.benim fazla flash falan atmamın nedeni can sıkıntısından başka bişiy değil:)cihazımın maşallahı var.

sinanozcan312

sinanozcan312

Üye
Yalnız benim cihazın dokunmatiği inanılmaz kötü olmaya başladı:hmmm Başlangıç ekranındaki uygulamaların live tilelarına dokunuyorum ama girmiyor veya yan tarafa yani menü listesine geçmedi. Ardından menü listesini açtım ve ayarlara gireyim dedim dokunmama rağmen girmedi. Ekran dokunmatiği şu anda hiç iyi değil. Telefonu kapatıp açtım ama tekrarlar mı bilmiyorum:hmmm

- - - Eklendi - - -

Herhangi bir uygulamanın üstüne gelip dokunduğumda sanki açılacakmış gibi uygulama adının yazılı oldu yere yerinden oynuyor ama uygulamaya girmiyordu. Bilmem anlatabildim mi tam olarak? Böyle bir şey olan oldu mu amberı kurduktan sonra?

- - - Eklendi - - -

Bir de bu ters çevirince sesi kısma olayının bir ayarı var mı? Varsa nerede?

Ben tam anlamıyla sizin yaşadığınız gibi olmasada buna benzer bir problem yaşamıştım muhtemelen =ayarlar/erişim kolaylığı/ ekran büyüteci.açıktır kapatıp bi deneyin

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla telefonu kapatıp açtım şu anda o sorun yok gibi ama bakalım tekrar edecek mi? :) Bir de bana cihaz menü geçişlerinde yavaşlamış gibi geldi:hmmm

- - - Eklendi - - -

Sinan şimdi baktım, o ayar zaten kapalıymış.

Üst Alt