Ben kimseyi bir yere bırakmadım![]()

Eğer cihaz Turkcell Rom'lu ise evet o olması lazım.
Global Rom'da bir değişiklik olmadı yanılmıyorsam, Global Rom'lunun sonu 2001.

Bilgisayarınıza şuradan indireceğiniz uygulamayı kurun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(Eğer indirme sitesini açamıyorsanız DNS adreslerinizi 193.140.100.210 ve 193.140.100.215 olarak ayarlayın).
İndirip kurduktan sonra telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
Uygulama telefonunuzu bulacak ve yüklenebilir durumda olan en son güncellemeyi gösterecektir.
"Güncelle" butonuna basarak telefonunuzu en son yazılıma yükseltebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Hemen tanıması lazım cihazı, başka usb girişlerine tak telefonun kablosunu![]()
dediğiniz gibi yaptım hiç birinde değişen bir şey olmadı programı kurduktan sonra pc yi de kapatım açtım
Benim şu an elimdeki bilgisayarda da o sorun var. Başka bir bilgisayar varsa onda deneyin. Başka bilgisayarda denedim olmuştu
dediğiniz gibi yaptım hiç birinde değişen bir şey olmadı programı kurduktan sonra pc yi de kapatım açtım
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Bir de şu uygulamayı kurun bilgisayarınıza:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows 7 64 bit Özgür bey. şimdi yeni link i indiriyorum bide onu deniyim olmadı yine buradayım![]()
Hala otacıyım. Sonuna kadar direnota![]()
inan güncelleme okadar ahım şahım değil ama artık hayatım da yer kaplamasına izin vermeyeceğim.heleki ota da sadece gdr2 yi vermeleri benim ota bekleme direncimi kırdı.
Yeni verdiğim link NSU değil NCS linki.
NCS genellikle eksik sürücüleri de yüklediği için onu da kurmanızda fayda var.
Başlangıç ekranındaki uygulamaların live tilelarına dokunuyorum ama girmiyor veya yan tarafa yani menü listesine geçmedi. Ardından menü listesini açtım ve ayarlara gireyim dedim dokunmama rağmen girmedi. Ekran dokunmatiği şu anda hiç iyi değil. Telefonu kapatıp açtım ama tekrarlar mı bilmiyorum
Yalnız benim cihazın dokunmatiği inanılmaz kötü olmaya başladıBaşlangıç ekranındaki uygulamaların live tilelarına dokunuyorum ama girmiyor veya yan tarafa yani menü listesine geçmedi. Ardından menü listesini açtım ve ayarlara gireyim dedim dokunmama rağmen girmedi. Ekran dokunmatiği şu anda hiç iyi değil. Telefonu kapatıp açtım ama tekrarlar mı bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
Herhangi bir uygulamanın üstüne gelip dokunduğumda sanki açılacakmış gibi uygulama adının yazılı oldu yere yerinden oynuyor ama uygulamaya girmiyordu. Bilmem anlatabildim mi tam olarak? Böyle bir şey olan oldu mu amberı kurduktan sonra?
- - - Eklendi - - -
Bir de bu ters çevirince sesi kısma olayının bir ayarı var mı? Varsa nerede?