Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sevgili OTA bekleyen, direnen yoldaşlarım. Bu güne kadar sizlerle birlikte OTA beklemek benim için şerefti. Kimi zaman GDR2 ile birlikte sevindik, ama kimi zaman yarım gelen güncellemelerle de birlikte üzüldük. Birlikte Amber bekledik, birlikte heyecan yaptık, birlikte yorum yaptık. Direndik, direndik. Şu an itibari ile sizlere hoşçakalın demek ve yanınızdan ayrılmak, OTA cılığı bırakıp, NSU ya yönelmek istiyorum. Sizlerle birlikte OTA beklemek çok güzeldi. :bye2:

An itibariyle bilgisayarımın diğer diskine Windows 7 ve NSU 3... kurmuş bulunmaktayım. Cep telefonumu da bağladım. Bir sonraki GDR3 te tekrar OTA beklemek üzere diyor ve NSU startımı veriyorum :d:

• Beğen
Tepkiler: skynet, bulutsuzgece ve ÖEY

ÖEY

ÖEY

Üye
Yapma bunu yapma:nono: Kendimi zor tutuyorum zaten :D :D Arkadaşımda şirket telefonu olarak l920 var ve adam nsu dan amber çaktı telefona. Bir tomar foto gönderdi utanmadan bir de bana nispet yapmak için :D :off:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Sevgili OTA bekleyen, direnen yoldaşlarım. Bu güne kadar sizlerle birlikte OTA beklemek benim için şerefti. Kimi zaman GDR2 ile birlikte sevindik, ama kimi zaman yarım gelen güncellemelerle de birlikte üzüldük. Birlikte Amber bekledik, birlikte heyecan yaptık, birlikte yorum yaptık. Direndik, direndik. Şu an itibari ile sizlere hoşçakalın demek ve yanınızdan ayrılmak, OTA cılığı bırakıp, NSU ya yönelmek istiyorum. Sizlerle birlikte OTA beklemek çok güzeldi. :bye2:

An itibariyle bilgisayarımın diğer diskine Windows 7 ve NSU 3... kurmuş bulunmaktayım. Cep telefonumu da bağladım. Bir sonraki GDR3 te tekrar OTA beklemek üzere diyor ve NSU startımı veriyorum :d:

ben de yapıyorum. beni gaza gtrdnz ck tskrlr .s.s.s.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yapma bunu yapma:nono: Kendimi zor tutuyorum zaten :D :D Arkadaşımda şirket telefonu olarak l920 var ve adam nsu dan amber çaktı telefona. Bir tomar foto gönderdi utanmadan bir de bana nispet yapmak için :D :off:

Kendini serbest bırak, acımıycak. :kop2::d:

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG]

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
giray38

giray38

Üye
Arkadaşlar benim aklıma takılan bişey var. Şu malum 925deki bildirim ışığı vardı ya logo yanıp yanıp sönüyordu. Ben onu bekliyordum ya belki amberle gelir diye. Bunla ilgili bilgisi olan var mı ?

o açıklanmıştı forumda şu an tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla amberden sonra telefonun şarjı tamamen bittiğinde telefon belli Bi seviyeye kadar şarj olana kadar ışık yanıp sönüyormuş yani bildirimle alakası yok

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Guncelleştime yapınca bir sorun meydana geldi bu olay bir daha olursa videosunu çekip paylaşacağım ,
Olay su kilit ekranı %10u kesintili kilit ekranı fotoğrafı oluyor ve diğer kesim siyah kişiyi kapa aç yapınca düzeldi başıma 2 kez geldi...

ÖEY

ÖEY

Üye
Cumhur'u beklemeye karar verdim :D :p O gelsin duruma göre Amber'ı çakabilirim telefona :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Guncelleştime yapınca bir sorun meydana geldi bu olay bir daha olursa videosunu çekip paylaşacağım ,
Olay su kilit ekranı %10u kesintili kilit ekranı fotoğrafı oluyor ve diğer kesim siyah kişiyi kapa aç yapınca düzeldi başıma 2 kez geldi...

Ciddi bir sorun değil.
Çok nadiren oluyor :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
Arkadaşlar 820 sarı için güncellemenin boyutu ne kadardır en fazla ? Wifi dağıtma ile indireceğim kotalı 5gb ondan

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende nsu dan güncelleme yaptım ambere.ota dan bir farkı olduğunu sanmıyorum.bekleyen arkadaş lar çakın gitsin ya.siz maxicep lisiniz,tırsmayın:)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Burakkkk250
flutewoddy

flutewoddy

Üye
En güncel konu burası diye buraya yazayım dedim. 720'de kameranın etrafındaki çerçevenin boyası kalkmış sizce bu neden olabilir ?

cmptrengineer

Üye
Gerçek şuki Android ve ios her zaman 1 adım önde.Asphalt8 Çıktı niye ilk onlara geldi niye wphone gelmedi.Adamlar bu sistemi sevmediler.Microsoft ve Nokia Güncelleme vermiyor uygulama vermiyor ve müşterilerini telefondan soğutuyorlar.
tamamen katılıyorum

- - - Eklendi - - -

En güncel konu burası diye buraya yazayım dedim. 720'de kameranın etrafındaki çerçevenin boyası kalkmış sizce bu neden olabilir ?
benimde öyle Bi ara çok düşürdüm sert bir şekilde ondan sonra oldu.

oguzhan.ozer

oguzhan.ozer

Üye
Güncellemeyi otadan yaptıktan sonra eksikleri görüp telefonu bi sıfırlayayım dedim. Daha sonra baktım ki gdr2 var fakat amber yok onuda nsu ile tekrar update ederek tamamladım şuan bir eksiğim kalmadı. Size tavsiyem telefonunuzu nsu ya direk bağlayın ve update i el ile kurun. 820 kullanıcısıyım.

dedereis123

dedereis123

Üye
Valla ben uzun zamandır bekliyordum ancak bir heyecanı kalmadığı için amber gelmesini bekliyorum . Hala bir şey guncellemedim . Bir eksiklik hissetmiyorum oda ayrı . İlk kez birşey için sabrediyim dedim ve ediyorum da arkadaş buda pişmanlık seviyesine getiriyor ya :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Valla ben uzun zamandır bekliyordum ancak bir heyecanı kalmadığı için amber gelmesini bekliyorum . Hala bir şey guncellemedim . Bir eksiklik hissetmiyorum oda ayrı . İlk kez birşey için sabrediyim dedim ve ediyorum da arkadaş buda pişmanlık seviyesine getiriyor ya :D

dostum boşuna bekliyorsun gerçekten. ben de bu zaman kadar bekledim en son dayanamadım az önce yükledim. çok iyi ya hiçbir fark yok :D tek sıkıntı fotoları müzikleri filan kendin atıyorsun. o da 5 dakikalık iş yani :) bekleme boşuna

Hagios

Hagios

Üye
Valla bende ota bekliyorum. Arkadaşın dediği gibi bi heyecanı kalmadı kursağımızda bıraktı nokia.Bıraktım yani artık ne zaman geldiyse :)

skynet

Üye
Otacılar valla sizde iyi sabır varmış :alkis

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cumhur'u beklemeye karar verdim :D :p O gelsin duruma göre Amber'ı çakabilirim telefona :D

30 Ağustos'a kadar yoğunum, sonra 3 gün tatil inşallah ;)

O arada hazırda bekleyen ROM'larda kendiliğinden kurulabilir eğer OTA gelmezse :good:

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla dün akşam tam kuracaktım vazgeçtim yine :D Yarın servise vericem kasa değişimi için. Servisten gelsin artık o zamana OTA falan her şey gelmiş olur :D

Üst Alt