Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler size bir sorum olucak şuan amber yüklü telefonlar dagıtımı başladımı ben mesela bu gün L920 alsam amber yüklümü gelir yoksa eski sürüm mü olur merak ediyorumda (amber güncellemesi sürüm numarası nedir) veya tel alırken bakmak için hızlı bir şekilde nasıl bakarız bu teli pek kullanmadıgım için soruyorumda yardımcı olursanız sevinirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
beyler size bir sorum olucak şuan amber yüklü telefonlar dagıtımı başladımı ben mesela bu gün L920 alsam amber yüklümü gelir yoksa eski sürüm mü olur merak ediyorumda (amber güncellemesi sürüm numarası nedir) veya tel alırken bakmak için hızlı bir şekilde nasıl bakarız bu teli pek kullanmadıgım için soruyorumda yardımcı olursanız sevinirim
Lumia920'lerde Amber yüklü olarak gelmez kardeşim, Amber yazılımı....1326.2001 Ayarlar/Ekstralar+Bilgi bölümünden ürün yazılımını kontrol edebilirsin.

ÖEY

ÖEY

Üye

Lumia 925 Amber yüklü olarak geliyor. O da 3 Eylül'de satışa çıkacak. Gökçen'in de dediği gibi Lumia 920 Amber yüklü olarak gelmez. Ama birkaç güne güncelleme gelecek zaten:islik

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Şu an alacağınız telefonlar Amber yüklü gelmez muhtemelen.
Kendiniz yüklemek zorundasınız.
Amber güncellemesi dahil olan yazılım sürümünün numarası: 3047.0000.1326.2001
Telefonda bu bilgilere Ayarlar'a girip "Hakkında" kısmında "Daha Fazla Bilgi" yazan yere basarak ulaşabilirsiniz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
teşekküler yardımcı oldugunuz için birde bir sorum daha var bu aldıgın yere göre değişiyor gibi durumlar var galiba mesela medya market-turcel falan ben vatandan alıcam hepsi için aynı anda güncelleme gelmyor galiba anladıgım kadarıysa mesela medya marka geldiyse sorna turcel falan geliyor vatandan alıcagım telde sorun yaşamam degilmi güncelleme ile ilgili çünkü vatandan bahseden olammış hiç

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öyle bir şey yok kardeşim için ferah olsun.

dakamon

dakamon

Üye
Ne amber miş arkadaş :D derdi bitmiyor :)

Hagios

Hagios

Üye
Aynen derdi bitmedi gitti bu amberin.Neden sadece Türkiye'de oldu bu sorun onu hala anlamış değilim.

blackcemre

Üye
Direk bence nsu dan yükleyin ota ile uğraşmmayın.

Churchil

Üye
Lumia 620 turkcell rom cok yaknda geliyormus ..

gladyator499

Üye
820ler öyle. Yani Amberi aldılar ama eksik. 920ler ise ambersiz sadece gdr2 aldı. Dolayısı ile 820cilerde son halini bekliyor amberin.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım merhabalar.

Lumia 820 var bende, dün gelen amber güncellemesi ile, fm radyo, kilit ekranda saat özelliği, telefonu ters çevirerek susturma, ekran renk doygunluğunu vs ayarlayabilme, bazı kamera güncellemeleri ve netleme problemi kalmadı, ekrana çift dokunarak açılma, telefonda hızlanma, serilik, ufak tefek takılma sorunu ortadan kalktı, sadece data sense yok o da olmasın gelen özellikler gayet yeterli :alkis

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım merhabalar.

Lumia 820 var bende, dün gelen amber güncellemesi ile, fm radyo, kilit ekranda saat özelliği, telefonu ters çevirerek susturma, ekran renk doygunluğunu vs ayarlayabilme, bazı kamera güncellemeleri ve netleme problemi kalmadı, ekrana çift dokunarak açılma, telefonda hızlanma, serilik, ufak tefek takılma sorunu ortadan kalktı, sadece data sense yok o da olmasın gelen özellikler gayet yeterli :alkis

DataSense de gelecek muhtemelen ek bir güncelleme ile :oke:

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye

Şu an alacağınız telefonlar Amber yüklü gelmez muhtemelen.
Kendiniz yüklemek zorundasınız.
Amber güncellemesi dahil olan yazılım sürümünün numarası: 3047.0000.1326.2001
Telefonda bu bilgilere Ayarlar'a girip "Hakkında" kısmında "Daha Fazla Bilgi" yazan yere basarak ulaşabilirsiniz.

özgür benim sürüm numarasının sonu neden 2003 oldu herkes 2002 veya 2001 diyor Türkcell rom nsu dan yükledim

sebahattinART

sebahattinART

Üye
çift tıklayarak uyandırma'daki saat gündüz gözüyle görünmüyor? Ayarı varmı bunun:hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir şey sormalıyım Cuma günü resmi ağızdan denildi ki Amber güncellemsi bugün dağıtılmaya başladı. Şimdi soruyorum dünden beri dağıtımda olduğu söylenen bu Amberi nereye dağıtıyorlar. Sen kalk Türkiye diyerek Etiyopyaya dağıt olmasın :D:P

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla bende ondan endişe duymaya başladım:hmmm Acaba bir arayıp uyandırsak mı adamları?:hmmm :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
suyunsesi

suyunsesi

Üye
çift tıklayarak uyandırma'daki saat gündüz gözüyle görünmüyor? Ayarı varmı bunun:hmmm

Abi adamların gündüz hayatı yokki. Milleti hepten gece hayatında sanıyorlar. Bakınız foto çekimlerinde de gündüz çekiminden daha çok gece çekimleri önde. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Valla bende ondan endişe duymaya başladım:hmmm Acaba bir arayıp uyandırsak mı adamları?:hmmm :kıskıs:

"Beyler biz gdr2 aldık ama amber hala gelmedi. Çocuğu Bi gönderin bakalım belki apartmanı bulamadıysa " :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Hagios

Hagios

Üye
Bir şey sormalıyım Cuma günü resmi ağızdan denildi ki Amber güncellemsi bugün dağıtılmaya başladı. Şimdi soruyorum dünden beri dağıtımda olduğu söylenen bu Amberi nereye dağıtıyorlar. Sen kalk Türkiye diyerek Etiyopyaya dağıt olmasın :D:P

Türkiye'ye bir kasıt mı var anlamadım zaten.

Hiç bir ülkede böyle bir sorun çıkmamış ama bize yarım yamalak geliyor.Devamının geleceği kesin bile değil.Var mı resmi bir özür ya da devamının geleceğini belirten açıklama?Yok.İşte bunlardan dolayı kasıt aramaya başladım ben.Nokia Türkiye desen belki amberden 1 hafta önce haberleri oldu :D

Üst Alt