Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi işte bu yüzden seviyorum telefonumu. Bu telefonla yaşamak demek bunca lakırdı, bunca eğlenceyi kaçırmamak demek. Dahada önemlisi, grafik tasarım içinde bir Apple bilgisayar yerine daha problemli olan PC kullanıyor olmam. Niye, çünkü eksiklere problemlere kafa yoran beyin sürekli genç, zinde ve zeki kalıyor. Aynı seçimi telefonu alırken yaptığım için mutluyum. :) :D

ÖEY

ÖEY

Üye
"Bilader yanlış yere gönderdiniz embırı bak, benden duymuş olma ama:ehe Haydi bakayım iki dakka delikanlı olun da doğru adrese gönderin, haydi canım benim, haydi koçlar:kop:"

respection123

Üye
Gerçek şuki Android ve ios her zaman 1 adım önde.Asphalt8 Çıktı niye ilk onlara geldi niye wphone gelmedi.Adamlar bu sistemi sevmediler.Microsoft ve Nokia Güncelleme vermiyor uygulama vermiyor ve müşterilerini telefondan soğutuyorlar.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Gerçek şuki Android ve ios her zaman 1 adım önde.Asphalt8 Çıktı niye ilk onlara geldi niye wphone gelmedi.Adamlar bu sistemi sevmediler.Microsoft ve Nokia Güncelleme vermiyor uygulama vermiyor ve müşterilerini telefondan soğutuyorlar.
Olaylara çok agresif yaklaşıyorsunuz çook

dakamon

dakamon

Üye
O değilde çift tıklama ile uyandırma 520 620 720 ye gelmeyecekmiş.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Birileri Twitlesin şunları da biraz mesai yapıp doğru adrese versinler Amberimizi.:)

Hagios

Hagios

Üye

Gelen güncellemede bir iki özelliği eksik diye bazı modellerin, bunları söylemeniz çok acımasızca.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
"Hızlı giden atın ..ku seyrek düşer" diye Bi tabir var. Nokia belki de bu yüzden acele davranmıyordur. :P

YkPkY

YkPkY

Üye
Nokia Pro cam psikopat bişi olmuş.
bide deli gibi şarjı gitmese şu telefonun

respection123

Üye
Gelen güncellemede bir iki özelliği eksik diye bazı modellerin, bunları söylemeniz çok acımasızca.
Keşeke 1,2 Uygulama olsa. Hadi Uygulamayı geçelim. Güncellemeyi Neden Herkese Eşit bi şekilde Dağıtmıyor. ve Neden Belirli bi tarihte dağıtmıyor.Yok yani Adamlar Her şeyi hazırlasın güncellemelerini bitirsin Sonra Duyuruları Yapsın güncelleme var diye.Ondan Dolayı Diyorum.. 1 Numaralı Nokiacıydım.Son Zamanlara Doğru Sogudum.

• Beğen
Tepkiler: sameet33
Hagios

Hagios

Üye

Keşeke 1,2 Uygulama olsa. Hadi Uygulamayı geçelim. Güncellemeyi Neden Herkese Eşit bi şekilde Dağıtmıyor. ve Neden Belirli bi tarihte dağıtmıyor.Yok yani Adamlar Her şeyi hazırlasın güncellemelerini bitirsin Sonra Duyuruları Yapsın güncelleme var diye.Ondan Dolayı Diyorum.. 1 Numaralı Nokiacıydım.Son Zamanlara Doğru Sogudum.

Benim son attığım iletilere bakarsan benimde ufaktan sinirlendiğimi görürsün ki o konuda evet haklısınız.Açıklama yapma konusunda Nokia sorunlu.Ama hepimiz bu telefonları alırken böyle gecikmeler, aksaklıklar, yanlışlıklar olacağını biliyorduk, bilerek aldık.Hazıra konmak isteseydik, oyunları ilk olarak kendi mağazamızda görmeyi isteseydik almazdık Nokia değil mi :)

sameet33

sameet33

Üye

Microsofttan mı yoksa nokia dan mı yoksa ikisindende mi kaynaklanıyor bilmiyor ama bu ufacık güncelleme gecikme falan rezaletleri yüzünden ben aşırı nokia fanatiği : Nokia ne yaparsa yapsın şu saatten sonra Nokiacı değilim. Nokia 808 + uygulaması bol ios veya android . Ne kadar lumia varsa hepsi yerin dibine girsin

- - - Eklendi - - -

Benim son attığım iletilere bakarsan benimde ufaktan sinirlendiğimi görürsün ki o konuda evet haklısınız.Açıklama yapma konusunda Nokia sorunlu.Ama hepimiz bu telefonları alırken böyle gecikmeler, aksaklıklar, yanlışlıklar olacağını biliyorduk, bilerek aldık.Hazıra konmak isteseydik, oyunları ilk olarak kendi mağazamızda görmeyi isteseydik almazdık Nokia değil mi :)

evet kardeşim bilerek aldık ama hazır olan (ki çok şey olmamasına rağmen hazırlanması da aylar süren minör güncelleme) bu kadar bekletilmez, gecikmez. ne olursa olsun yapmamaları gerekti bunu. eşşek yerine koymalarına insan bi süre sonra dayanamıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir sorum var arkadaşlar size bu data sense tam olarak neydi

Hagios

Hagios

Üye
bir sorum var arkadaşlar size bu data sense tam olarak neydi

İnternet kullanımını kontrol etmeni sağlıyor.Basitçe böyle.

evet kardeşim bilerek aldık ama hazır olan (ki çok şey olmamasına rağmen hazırlanması da aylar süren minör güncelleme) bu kadar bekletilmez, gecikmez. ne olursa olsun yapmamaları gerekti bunu. eşşek yerine koymalarına insan bi süre sonra dayanamıyor

Diyorum ya o konuda haklısınız :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
çok soru sordum ama bunu sormadam edemiyecem bu L920 için ayrı 2 parça eklenebilir manyetik lens görmüştüm youtubede vidyosu vardı onu bulması falan kolaymı alan veya deniyen varmı hiç aranızda

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
çok soru sordum ama bunu sormadam edemiyecem bu L920 için ayrı 2 parça eklenebilir manyetik lens görmüştüm youtubede vidyosu vardı onu bulması falan kolaymı alan veya deniyen varmı hiç aranızda

bahsettiğin bu mu?Bi ara haberleri yapılmıştı.Maxicepte fakat ben kullanmıyorum

conquer_or

Üye
Arkadaşlar benim aklıma takılan bişey var. Şu malum 925deki bildirim ışığı vardı ya logo yanıp yanıp sönüyordu. Ben onu bekliyordum ya belki amberle gelir diye. Bunla ilgili bilgisi olan var mı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bahsettiğin bu mu?Bi ara haberleri yapılmıştı.Maxicepte fakat ben kullanmıyorum
evet bunun gibi arkaya takılıyor bakalım telefonu bende demin gittim aldım araştırım artık ben

Üst Alt