Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Aynen o sorun bendede var hatta konu açtım az önce.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Eylül sonuna kadar bekleyeceğim. Baktım olmuyor NSU ile yumulurum acımam.

Gerçi ben yükledikten 1 gün sonra ota gelir, üzülürüm ama olsun :)

ÖEY

ÖEY

Üye
920'yi bu kadar beklettiklerine göre ortada gerçekten bir sorun var galiba. İnşallah ay sonuna kadar gelir artık şu ota.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bekleme sebebim sadece iş yoğunluğum. Yoksa biliyorsun ROM'lar hazırda bekliyordu

PureFood

PureFood

Üye
arkadaşlar yarım saatinizi almayacak eylem yapın kurtulun çekmeyin nokia'nın stresini artık..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bilmiyorum ancak ben cumartesiye kadar bekliyorum gelemzse nsudan yapıcam artık son kararım cumarteside niye yogunum biraz o yüzden bakalım amber nasılmış çok meraklıyım

ÖEY

ÖEY

Üye
Bilmem mi:oke:

turbocore35

turbocore35

Üye
ah be nokia be ne dandik firmasın sen be :D

rcxy

Üye
Arkadaşlar merhaba. lumia 920 mi yazılım destek bölümündeki nokia sunucuları üzerinden rom indirme konusunun rehberliğinde gdr+amber i yüklemiştim. Hepinizin malumu olduğu gibi turkcell romlu cihazıma data sense yüklenmemişti o şekilde. Bu akşam güncelleme aldım ve data sense yüklü şu an. Bilginiz olsun bir kontrol edin isterseniz...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Denetledimama herhangi bir güncelleme göremedim :hmmm

rcxy

Üye
Hakkında kısmında yazanlar:
İS sürümü: 8.0.10328.78
Ürün yazılım denetleme numarası: 3047.0000.1326.2003
Ekstralar+Bilgi
Manufacturer name: RM-821_eu_turkey-343

Ekran görüntüsü eklemeyi bilmiyorum siteye yoksa eklerdim.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
920ye ota gelmedi kim yazdı başlığa düzeltsin bence.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

bj_kmurat

Üye
Bana da geldi şimdi arkadaşlar lumia 920 nsu ile amber yükledim ama data sense gelmemişti

nargo

nargo

Üye
    Konu Sahibi
bende görünmüyor telefon güncel diyor

rcxy

Üye
Sanırım resim yüklemeyi beceremedim:biggrin:Dediğim gibi gelen güncellemeyle data sense yüklendi ve sunucular üzerinden yüklü gdr2+amber e göre telefon bariz hızlı. Umarım en kısa sürede herkese gelir. İyi akşamlar...

serkan410

serkan410

Üye
l920 telefonunuz güncel diyor güncelleme gelmedi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haberleri takip ediyorum,Hollanda,Danimarka,isveç,Polonya,ingiltere gibi bir çok ülkede güncelleme gelmiş. Ya bu arkadaşlarımızın telefonları yurt dışı ya da sabaha diğer kullanıcılara da gelmiş olur.

Üst Alt