BrahimOkumus
Üye
sanırım gdr2'yi yükleyenler hiç fark etmedi ama lumia925'de kullandığım kadarıyla ie10 bazı geliştirmeler içeriyor. Benim en çok dikkatimi çekense sekme veya uygulama geçişi yapınca sayfalara geri dönünce tekrar yükleme yapıyordu bu hata düzeltilmiş.
Çok fazla kayıp var Özgür.OTA'cılar direnişte son durum nedir
OTA'cılar direnişte son durum nedir
Yarın gelir diye umut ediyorum her cuma bir kıpırtı oluyor
Şu data sense bi benim 920 me gelmedi herhalde. Data sense in gelmesi için napmam lazım ben? Sürüm yazılımda 2002 yazıyo sonda yani turkcell rom. Ayın 17sinde falan nsudan amberi kurmuştum
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Çok fazla kayıp var Özgür.
Bu gidişle OTA'cılar diye bir şey kalmayacak İbrahim.
Bir ara anket konusu bile açmıştım kaç kişi OTA bekliyor diye ama şu an anladımki ağır bir zahiyat varOta yı bekleyen böyle yapıyor
herkes bırakabilir ama ben wifimin son damlasına kadar direneceğim abi gökçen abi forumda tek bir otacı kalsa oda ben olacam bu gidişle heraldeBu gidişle OTA'cılar diye bir şey kalmayacak İbrahim.
durmak yok direnişe devamBu azmi görünce sana destek vermem gerektiğini hissettim MuratArkandayız kardeşim direnmeye devam et
Sen flash için yemin etmişsin, NSU'dan güncelle yeminine bir şey olmaz Murat'çımherkes bırakabilir ama ben wifimin son damlasına kadar direneceğim abi gökçen abi forumda tek bir otacı kalsa oda ben olacam bu gidişle heralde
- - - Eklendi - - -
telefonuma bi gram bile flash vurmayacağıma yeminim var ulen
Sen flash için yemin etmişsin, NSU'dan güncelle yeminine bir şey olmaz Murat'çım
Kullanıcı: Merhabalar.
Nokia Türkiye: Merhaba, Size nasıl yardımcı olabilirim?
Kullanıcı: Uzun zamandır Lumia'lar için yayınlanması muhtemel Amber güncellemesini bekliyoruz ama şimdilik hiç ses seda yok. Acaba güncelleme tam olarak ne zaman dağıtılmaya başlanacak?
Nokia Türkiye: Üzgünüm, neden bahsettiğinizi anlayamadım!
Kullanıcı: Boş verin yanlışlık oldu. İyi günler dilerim.
Peykiabi ben otacıyım nsu'cu değilim ota sever direnişciyim ben
diğer port girişlerini de dene lütfen...biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- - - Eklendi - - -
biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- - - Eklendi - - -
ben pc ye kurdum nokia software updater ı ama bir cihaz bağlayın diyor takıyorum teli hiçbişi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?