ÖEY
Üye
Bana Amber gelmedi ama önceki güncellemeden sonra bazı arkadaşlar şikayet edince dikkat ettim de bende de bir yavaşlama var önceden yok demiştim ama varmış
820 ler için amber gelmedi demedik. 820 lere amber geldi ama data sense olmadan geldi.
çok özür dilerim dikkat etmemişim. Ve çok gelişme var ama Smart cam çok karanlık çekiyor çözemedim tam olarak
Arkadaşlar az önce yükledim amberi her şeyi kurdum falan tamam fakat şöyle bir şey farkettim.Dediğimi yapın deneyin sizde öyle oluyor mu bir bakın.
Ekran aşağı yukarı değilde sağdan sola ya da soldan sağa kaydırırken, parmağınızı koyun hafif sağ ya da sol kaydırın fakat parmağınızı kaldırmayın öyle bekleyin yani sag-sol kaydırmasını tamamlamayın,kaldırmayın parmağınızı.Ekrana titreme geliyor.Amberden önce yoktu böyle bir şey.
Evet var ama bunda rahatsız olacak bir şey göremedim ben.
Kullanımı etkileyen bir şey olmadığı için tam olarak sorun diyemeyiz buna.
Arkadaşlar az önce yükledim amberi her şeyi kurdum falan tamam fakat şöyle bir şey farkettim.Dediğimi yapın deneyin sizde öyle oluyor mu bir bakın.
Ekran aşağı yukarı değilde sağdan sola ya da soldan sağa kaydırırken, parmağınızı koyun hafif sağ ya da sol kaydırın fakat parmağınızı kaldırmayın öyle bekleyin yani sag-sol kaydırmasını tamamlamayın,kaldırmayın parmağınızı.Ekrana titreme geliyor.Amberden önce yoktu böyle bir şey.
Eklemeyi unutmuşum 920'de oluyor sanırım.
Denedim ama bende titreme falan olmadıLumia 620 Amberli
SmartCam normale göre çok hafif buğulu çekiyor.
Muhtemelen çok yakın zamanda güncelleme alacaktır.
Forumda Lumia 820 ve diğer modellere Pro Camera yükleme yöntemi anlatılmıştı bir konuda.
Oradaki talimatları izleyerek Pro Camera yüklemeyi deneyin bir de.
AMBER'i yapan arkadaşlar size bir sorum var.Telefonunda karşıya ses gitmeme/yada az gitme gibi sorunu yaşayanlar amberi kurduktan sonra bu sorunda bir düzelme var mı?Eğer yoksa telefonu artık garantiye yollayacağım.Benimde sabrım doldu artık..
Ben hala porticoda kaldım amberle birlikte yuklemeyi dusunuyorum . Geçen çarkda kalıp 2 gun bekledikten sonra cesaret edemiyorum nsu flash işlemini fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?