cmptrengineer
Üye
vardı ama garip bişeydi bkeresınde english yaptım dil seçeneğini yanlıslıkla menu cubuguna n zmn uzun bassam sureklı o zımbırtıyı acıyordu kapaması da zordu sımdı gunncellemeyle işi çözmüşler desteklemıyor deyıp gecmısler bnm için bolesı daha iiBu arada dün gelen güncellemede ayarlara (Erişim kolaylığının altına) "Konuşma" diye bir ayar gelmiş.Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu güncellemeden önce yoktu?Bizim işimize pek yaramadığından hiç bakmamış olabilir ve yanlış hatırlıyor olabilirim
tamam denerim ama bse sorcam mesela normal kameradan ayıran nesi var en cok neyını sevdiniz pro cam'ın ?Bende o da yokama benimki L920.
- - - Eklendi - - -
Programını kaldırıp yeniden kurmayı dene. Hiç kimseden benzeri bir şikayet henüz duymadım. Benimki de mis gibi çalışıyor.
Arkadaşlar dün ben de yükledim bu güncellemeyi lakin ne procami gördüm ne de telefonu ters çevirdiğinde sessize geçme olayını biri açıklayabilir mi?
Ayarlar/Ektralar+Bilgi/Daha fazla bilgi buradan ROM kodununun ne olduğunu söylersen yardımcı olurum.ben telefonu avusturyadan almıştım buraya gelince imei kaydını falan yaptırdım.ben şimdi avusturya otasını mı bekleyeceğim bana gelen giden çok çünkü şimdiye kadar
evet dün gelen ota sadece gdr2yi kapsıyor, amber güncellemesi de yakın zamanda ota ile verilecek yine.920 ye yukledim radyo yok uyku modu saat yok nasıl iş bu başka guncellemedemi gelecek
ya aynen bende de ya hiç hızlanma falan yok ve sen dıosunkı 25 dk da yuzde bes ben 25 dk oynasaydım yuzde 25 gıderdı guncellemeden sonra da sahtı sahbaz oldu sımdı bı wıfı acıyorum tarayıcıdan bı sayfa acıyorum ıkı dk bakınıyorum abartısız iki dk yuzde dort bı anda gıtmıs oluyo bu teli ben cok aktıf kullansam benı ıkı saat goturmez sızce servise goturmelımıyımArkadaşlar dünden beri pasif takipteyim forumu güncellemeyi de yaptım ama bazı arkadaşların söylediğinin aksine ben telefonumda hiç hızlanma hissetmedim hatta fazla bir şarj tüketimi oluştu sanki normalde 20 25 dk okey oynasam en fazla yüzde 5 şarjım giderdi dun 15 dk oynadım yüzde 10 şarjım gitti
tamam denerim ama bse sorcam mesela normal kameradan ayıran nesi var en cok neyını sevdiniz pro cam'ın ?
Arkadaşlar dünden beri pasif takipteyim forumu güncellemeyi de yaptım ama bazı arkadaşların söylediğinin aksine ben telefonumda hiç hızlanma hissetmedim hatta fazla bir şarj tüketimi oluştu sanki normalde 20 25 dk okey oynasam en fazla yüzde 5 şarjım giderdi dun 15 dk oynadım yüzde 10 şarjım gitti
galiba ben beceremedim tesekkurler cevap içinGelişmiş ve detaylı ayarlara izin verirken bunu çok kolay bir şekilde sadece parmağınla sürükleyerek yapabilmene olanak vermesi.
Örneğin normal kamera da odaklamayı kendin yapamazsın, arka ışık çok yüksekse önde resmini çekmeye çalıştığın kişinin yüzü karanlık kalır bunuda sadece arka ışık diye bir ayardan yaparak düzeltirsin ama yine pro cam bunu senin dilediğin kadarına detaylıca izin vererek yapmanı sağlıyor vs. vs..
anlaşıldı ben beceremedim ya da çekmeye değer bişe bulamadığım için koltukları çekerek tam performans alamadım
Şunu bil normal kamera pro cam'in yanında resmen çöp
Ben 620'de kullanıyorum en çok hoşuma giden yönü video çekim yaparken yakınlaştırıp uzaklaştırma yapabiliyorsun(Normal kendi uygulamasında yok) + Çektiğin videonun sesi mono (Tek kanal) değil çift kanal ve daha kaliteli oluyor
Daha neler neler...
Hayırlı olsun.ben nsu dan yukkedim
anladım en kısa zamanda dışarıda bir manzara resmi çekerek deniycem cevaplarınız için çok tesekkur ederımpro cam da sadece gece ayarı yok gece çekimlerini beğenmedim normal kamera ayarlarındaki gece modu pro nun gece cekiminden daha iyi.
İSO değerini yükseltmeyi denedin mi?pro cam da sadece gece ayarı yok gece çekimlerini beğenmedim normal kamera ayarlarındaki gece modu pro nun gece cekiminden daha iyi.
pro cam da sadece gece ayarı yok gece çekimlerini beğenmedim normal kamera ayarlarındaki gece modu pro nun gece cekiminden daha iyi.
İSO değerini yükseltmeyi denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?