cmptrengineer
Üye
ota da telefon sıfırlanıyor mu ?
kısaca ota(over The ait) telefon üzerinden aldığın güncelleme nsu ise(Nokia software updater) server'lar üzerinden alınan güncellemeBu herhalde amber güncellemesi değil çünkü telefon aynı telefon hiçbir değişiklik yok.bi de ota ne nsu ne demek oluyo.
arkadaşlar nsu ile güncelleme yaptım dün seste problem yoktu bugün telefondan hiç ses çıkmıyor kulaklık takıyorum ses var çıkartıyorum ses yok aynı sorunu yaşayan varmı acaba
Hani demiştim belki sistemsel bir problemdi düzeliverir, umut dünyasıZaten Nokia bir telefonun problemini Microsoft çözemez. Amber de çözülecektir büyük ihtimalle.
Pro Cam çalışmaya başladı ve ilk denemem gündüz uzak mesafe odaklama denemesi, L920 için söylüyorum malesef bu GDR2 ile otomatik odaklama sorunu çözülmemiş. Yine yakın mesafeye odaklaması normal, uzak mesafeye bozuk. Sadece Elle odaklama yaptığımda net görüntü aralığını yakalayıp çekebiliyorum. Birde varsayılan kameraya ProCam atanmıyor. Belkide Microsoft'un bu GDR2 güncellemesi değilde Nokia'nın Amber güncellemesi bu sorunları düzeltiyordur diyerek Ambere bakacağım. Hele bi gelsin.
Nokia Türkiye GDR2+Amber güncellemesini resmi olarak bugün başlatıyormuş.ota ne zaman çıkar lumia 920 için amber yoksa ncs ile yükleyeyim mi?
Nokia Türkiye GDR2+Amber güncellemesini resmi olarak bugün başlatıyormuş.
İnşallah.GDR2' geldiğine göre, ambere bugün kavuşuyoruz yani? Yani biz OTA bekleyenler ..
- - - Eklendi - - -
Akşama doğru gelir o zaman
920ler için ambersiz gdr2. 820ler için datasencesiz amber+gdr2 geldi. 920ler için amber ve 820ler için datasenceli güncel amber gelecek tekrar. güncellemeyi bile taksit taksit veriyorlar koklata koklataBu dün gelen güncelleme amber değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?