Tavsiye Lumia 920 Sizce Değişim Olur Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Sizce Değişim Olur Mu?
selam arkadaşlar telefonumda glance screen ekranı çalışmıyordu.bunun yazılımsal olmadığını test ettim nokia desteğin tüm önerilerini uyguladım ama 5 dk falan oyun oynadıktan sonra glance screen ekranındaki saat titremeye başlıyordu.ee şimdi bu bir yazılım hatası değilse kesin olarak öyleyse donanımla alakalı bi sorun ve ben servise gönderirken asla telefonun içinin açılmaması gerektiği notunu düştüm.sizce yine de onarım için telefoonu açarlar mı.çünkü sonuçta bende herkes gibi paramı verip aldım neden fabrikasyon hatalı bi cihazı kullanmak zorunda kalayım ki..sizlere sorum böyle bi konu hakkında itiraz hakkım nedir,değiştirme talebim nasıl karşılanır.(2-3 hafta oldu telefonu alalı)

oysu

oysu

Üye
selam arkadaşlar telefonumda glance screen ekranı çalışmıyordu.bunun yazılımsal olmadığını test ettim nokia desteğin tüm önerilerini uyguladım ama 5 dk falan oyun oynadıktan sonra glance screen ekranındaki saat titremeye başlıyordu.ee şimdi bu bir yazılım hatası değilse kesin olarak öyleyse donanımla alakalı bi sorun ve ben servise gönderirken asla telefonun içinin açılmaması gerektiği notunu düştüm.sizce yine de onarım için telefoonu açarlar mı.çünkü sonuçta bende herkes gibi paramı verip aldım neden fabrikasyon hatalı bi cihazı kullanmak zorunda kalayım ki..sizlere sorum böyle bi konu hakkında itiraz hakkım nedir,değiştirme talebim nasıl karşılanır.(2-3 hafta oldu telefonu alalı)
ben 1020 aldım dokunmatiği çalışmıyordu 3 gün sonra servise verdim değiştirmiyorlar hala yapcaz diye uğraşıyorlar 10 iş günü oldu aradım nokia yı olumsuz cevap alıyorum.umudu kes bence değişimden
Garanti belgeniz üzerinde belirtildiği üzere cihazda ilk 30 gün içerisinde elektro mekanik onarım yapıldığı taktirde cihaz değişim hakkı elde etmektesiniz. bu da cevapları

BelaMonte

BelaMonte

Üye
o ekran titremesi yazılımsal. Çünkü herkezde var.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Saat ekraninda titremesi yazilimsal olsaydi destek hattindaki adamlarda ve buradaki arkadaşların telefonundan da sorun olurdu..kimsenin telefonunda sorun yok ama

BelaMonte

BelaMonte

Üye
daha bu gün rasladım bir arkadaştada da var aynı sorun. sadece ara sıra denk geliyor. hatta yeni lumia 720 alan arkadaşımda da bile aynı sorun var.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Desene boşuna yolladim servise :D simdi parcalayacam bu elimdeki galaxy nexusu valla dağlar kadar fark var öyle saat hep titresede raziyim lumia 920 ye..720 de gozatma ekrani varmiydi ki ?:S

BelaMonte

BelaMonte

Üye
var var. zaten sadece galance screen de olmuyor. normal ekrandada oluyor bazen. sani pek takılacak bir şey değil benim için. adamlar bu yüzden değişim yapmıyor.

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin telefonundan oluyorsa ve yazilimsal ise yapmasin tabi benim için sorun yok sidir telefon zaten daha 2-3 hafta oldu alaliKi bu sorunu bende hic takmiyordum ama arastirdm iste kime sorduysam yok o sorun deyince kafama taklidi destek hattini aradim onlarda biz deniyoruz olmuyor öyle bisey dediler o sebeple yolladimbu da fotoğrafı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bi dakika o verdiğin fotoğraf çok ayrı. Resimdeki ne ben anlayamadım. benim dediğim ekran titremedi, ekranın köşelerindeki ışığın titremesi. bu resmi çözemedim ben. seninki nasıl titriyor?

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
işte bu oluyor baştan sona ekranda..her taraf saat ve ekran titriyor.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bu donanımsal olabilir. benimkinde ve herkezde genellikle ekranın sadece köşeleri hafiften titriyor

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
işte bu da öyle tuhaf bi hata ki yazılımı güncellesen ekranı kapasan hemen çıkmaz illa bi 5-10 dk kullanman gerek oyun oynayıp hafif ısınmasını sağlamak gerek..eee şimdi ben tlfu servise yolladım korkuyorum ki adamlar sadece yazılımı kurduktan sonra çalışan anına denk gelip tamam düzeldi sanıp göndermesinler mi :D gerçi o kadar not düştüm bi sayfa mektup yazdm resmen :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sen mektup nasıl yazın ki o telefonu verdiğin adam sen hikayeler anlatsan bile 3 cümlede özetliyorlar :D ama o adamlar dediğin gibi çalışan anına denk gelip direk veriyorlar kötü olan tarafı bu :D

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
ee peki ben problemi nasıl çözecem ya da çözdürecem :D ya şimdi teleservice e yolladm işte ee mecburen sorunu ve açıklamayı yazdım bi sayfayı komple doldurdum :D

Üst Alt