Windows Nokia'yı kullanıp atarsa kendisi bilir. Ne ile yayacak Windows Phone'u? Samsung ileride Tizen'e geçiş yapacak, belki komple android ve wp'yi bırakacak. HTC ile mi yaygınlaşacak WP? Windows şu anda mecbur Nokia gibi bir firmaya. Yani basit düşünüp bu kanıya varılabilirsiniz. Anlamıyorum şu forumda bir çok kişi Nokia batsın diye bekliyor. Binlerce insan işsiz kalıp, koca bir ülkenin en büyük firması, rekabeti ve kaliteyi artıran bir firma batınca ne kazanacak burada insanlar merak ediyorum. Çocuk çocuk düşünceler, mantıksız iddialar dolu forum.
Karşısında savunulan Samsung ve HTC gerçekten çok kötü telefonlar yapıyor. Samsung'un kırk tane telefonu var yok Galaxy W, yok Galaxy Gio, yok Galaxy S. Her modelde bir diğerinde olmayan özelliği çakıp adam düdüklüyorlar resmen. Burda millet cebine para konuyormuş gibi Samsung savunuyor. Bunları yapan adamlar Nokia'yı yıllarca aralarında çok az fark olan modelleri değiştirip değiştirip piyasaya sürmekle suçluyor filan. Konu 920, telefon hakkında bir tane adam gibi yorum yok telefon hakkında. Daha Türkçe'yi doğru düzgün bilmeyen genç arkadaşlar koca firmaları batırıp çıkarıyorlar.
Telefona gelince ben başka yerlerde okudum, ilk izlenimler gayet iyi. Reset atma ve batarya sorunu yaşayan çok yok. Varsa da HTC'de de var. Yani büyük ihtimal yazılımsal yakında bir güncellemesi gelir. 4 çekirdek çift çekirdek olayına girmek istemiyorum. Senelerdir HTC ve Samsung işlemci olarak abartılı versiyonlar koyuyorlar ama hızı bunlardan çok daha düşük iphone'dan stabil bir telefon yapamadılar hala. Donanımla olmuyor yani bu işler.
Nokia da batmaz rahat olun. Samsung, Apple gibi firmalardan her sene Türk firmalarının hepsinin topladığından daha fazla patent parası topluyor. En fazla küçülür o kadar.
kessinlikle
Ona cesitlilik denir bu arada sen hic s3 e felan baktin mi ben nokia batmasini istemem ama samsung ve htc gibi firmalara sen kotu tel yapiyor diyemezsin
Nokia yi savunurken sende sana yorum yapanlara benziyorsun
Kardeşim sonuna kadar katılıyorum.Windows Nokia'yı kullanıp atarsa kendisi bilir. Ne ile yayacak Windows Phone'u? Samsung ileride Tizen'e geçiş yapacak, belki komple android ve wp'yi bırakacak. HTC ile mi yaygınlaşacak WP? Windows şu anda mecbur Nokia gibi bir firmaya. Yani basit düşünüp bu kanıya varılabilirsiniz. Anlamıyorum şu forumda bir çok kişi Nokia batsın diye bekliyor. Binlerce insan işsiz kalıp, koca bir ülkenin en büyük firması, rekabeti ve kaliteyi artıran bir firma batınca ne kazanacak burada insanlar merak ediyorum. Çocuk çocuk düşünceler, mantıksız iddialar dolu forum.
Karşısında savunulan Samsung ve HTC gerçekten çok kötü telefonlar yapıyor. Samsung'un kırk tane telefonu var yok Galaxy W, yok Galaxy Gio, yok Galaxy S. Her modelde bir diğerinde olmayan özelliği çakıp adam düdüklüyorlar resmen. Burda millet cebine para konuyormuş gibi Samsung savunuyor. Bunları yapan adamlar Nokia'yı yıllarca aralarında çok az fark olan modelleri değiştirip değiştirip piyasaya sürmekle suçluyor filan. Konu 920, telefon hakkında bir tane adam gibi yorum yok telefon hakkında. Daha Türkçe'yi doğru düzgün bilmeyen genç arkadaşlar koca firmaları batırıp çıkarıyorlar.
Telefona gelince ben başka yerlerde okudum, ilk izlenimler gayet iyi. Reset atma ve batarya sorunu yaşayan çok yok. Varsa da HTC'de de var. Yani büyük ihtimal yazılımsal yakında bir güncellemesi gelir. 4 çekirdek çift çekirdek olayına girmek istemiyorum. Senelerdir HTC ve Samsung işlemci olarak abartılı versiyonlar koyuyorlar ama hızı bunlardan çok daha düşük iphone'dan stabil bir telefon yapamadılar hala. Donanımla olmuyor yani bu işler.
Nokia da batmaz rahat olun. Samsung, Apple gibi firmalardan her sene Türk firmalarının hepsinin topladığından daha fazla patent parası topluyor. En fazla küçülür o kadar.
S3'e de baktım. Nexus One'ı uzun süre kullandım. Nexus 2'yi de kullandım. Şu anda Iphone hariç hiç bir akıllı telefon iyi değil bence. Kötü. 1600 lira veriyosun ama iyi değil yani. 4S mükemmel telefondur benim gözümde. Ama iyi ama kötü. Benim hep dediğim bir şey var. Burada herkes telefonunu herkes onun gibi kullanıyor sanıyor. Millet hiç bilmeyen insana Rom öneriyor cfw öneriyor. Iphone en dipteki kullanıcıya bunları yapmadan en tavan performansı vaadediyor.Ona cesitlilik denir bu arada sen hic s3 e felan baktin mi ben nokia batmasini istemem ama samsung ve htc gibi firmalara sen kotu tel yapiyor diyemezsin
Nokia yi savunurken sende sana yorum yapanlara benziyorsun
S3'e de baktım. Nexus One'ı uzun süre kullandım. Nexus 2'yi de kullandım. Şu anda Iphone hariç hiç bir akıllı telefon iyi değil bence. Kötü. 1600 lira veriyosun ama iyi değil yani. 4S mükemmel telefondur benim gözümde. Ama iyi ama kötü. Benim hep dediğim bir şey var. Burada herkes telefonunu herkes onun gibi kullanıyor sanıyor. Millet hiç bilmeyen insana Rom öneriyor cfw öneriyor. Iphone en dipteki kullanıcıya bunları yapmadan en tavan performansı vaadediyor.
Ben Nokia'yı savunmuyorum. Ben telefonumu 600 liraya aldım. 600 liraya alabileceğim en iyi telefonmuş anladım. Wildfire S ile beraber kullandığımda iyi ki 603 almışım dedim. Galaxy ace kullandım onda da dedim.
920'yi merakla bekliyorum çünkü bence iphone'dan stabil olabilme ihtimali var. Birinci nedeni kapalı sistem, ikinci nedeni dünyanın en büyük yazılım firmasının ürünü. Bekleyip göreceğiz.
ahahaha s3 note2 filan kasiyo biliyo musun?