Lumia 920 Satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Satışa sunuldu
Bugün saat 9.20 itibari ile lansmanı yapılan Nokia Lumia 920 artık 1649 tl etiketi ile satışta. L920'yi alan var ise deneyimlerini yazıp, bizleri de bilgilendirirse iyi olur.

L920 Teknik Özellikler,

Snapdragon S4 Pro Dual Core Msm8960 1.5 GHz işlemci,
Adreno 225 Gpu,
1 GB Ram,
32 GB Hafıza,
4,5" Gorilla Glass2 1280x768 60Hz Clear Black Ekran, (15:9 Oran)
8.7 MP Purewiew Kamera,
Wp8 İşletim Sistemi,
Kablosuz Şarj vs..

Belli başlı özellikleri bunlar forum modlarından biri resim eklerse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: emoliii

emoliii

emoliii

Üye
Eğer bu telefonda tutmaz ise; NOKİA kepenkleri kapatıp işi bıraksın artık :dry:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
insallah 808 purewiew biraz düşerde alırım

phasan

phasan

Üye
İnşallah alırsın kardeşim de 808'in 1 tane fotoğrafı 4-5mb diye duymuştum (sadece duyum yanlış olabilir) hafıza problemi olmasın?

İphone 4 2.5 boyutda fotograf

- - - Eklendi - - -

Bu kablosuz sarj nasil oluyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Biliyorum dün facebook sayfasında duyurmuştu ama sağol.

Black-killing

Black-killing

Üye
Saat özellikle ayarlanmış gibi haber için :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Siz sanıyor musunuz Nokia sadece Lumia Satamayacak diye batacak.

PriZm

PriZm

Üye
Siz sanıyor musunuz Nokia sadece Lumia Satamayacak diye batacak.

Lumia son şansı.eğer lumia da tutmazsa akıllı telefon sektöründen çekilmek zorunda kalacak.yada çok zor bir durumda sektöre tutunacak

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Batmak söz konusu bile olamaz sadece zarar görür.

şeyhülislam

Üye
microsoft bir kullanilmis mendil gibi atar nokiayi. akilli telefon dedin mi galaxy iphone birazda htc ve xperia

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lansmana gitmeye birakin izleseydiniz bile bicok seyi anlardiniz.. Nokia batmaz microsoftta Nokia yi birakamaz.

şeyhülislam

Üye
bundan sonra nokiayi bitek dedem alir. batma olayinida bi birakin aga artik

cugurel

Üye
Windows Nokia'yı kullanıp atarsa kendisi bilir. Ne ile yayacak Windows Phone'u? Samsung ileride Tizen'e geçiş yapacak, belki komple android ve wp'yi bırakacak. HTC ile mi yaygınlaşacak WP? Windows şu anda mecbur Nokia gibi bir firmaya. Yani basit düşünüp bu kanıya varılabilirsiniz. Anlamıyorum şu forumda bir çok kişi Nokia batsın diye bekliyor. Binlerce insan işsiz kalıp, koca bir ülkenin en büyük firması, rekabeti ve kaliteyi artıran bir firma batınca ne kazanacak burada insanlar merak ediyorum. Çocuk çocuk düşünceler, mantıksız iddialar dolu forum.

Karşısında savunulan Samsung ve HTC gerçekten çok kötü telefonlar yapıyor. Samsung'un kırk tane telefonu var yok Galaxy W, yok Galaxy Gio, yok Galaxy S. Her modelde bir diğerinde olmayan özelliği çakıp adam düdüklüyorlar resmen. Burda millet cebine para konuyormuş gibi Samsung savunuyor. Bunları yapan adamlar Nokia'yı yıllarca aralarında çok az fark olan modelleri değiştirip değiştirip piyasaya sürmekle suçluyor filan. Konu 920, telefon hakkında bir tane adam gibi yorum yok telefon hakkında. Daha Türkçe'yi doğru düzgün bilmeyen genç arkadaşlar koca firmaları batırıp çıkarıyorlar.

Telefona gelince ben başka yerlerde okudum, ilk izlenimler gayet iyi. Reset atma ve batarya sorunu yaşayan çok yok. Varsa da HTC'de de var. Yani büyük ihtimal yazılımsal yakında bir güncellemesi gelir. 4 çekirdek çift çekirdek olayına girmek istemiyorum. Senelerdir HTC ve Samsung işlemci olarak abartılı versiyonlar koyuyorlar ama hızı bunlardan çok daha düşük iphone'dan stabil bir telefon yapamadılar hala. Donanımla olmuyor yani bu işler.

Nokia da batmaz rahat olun. Samsung, Apple gibi firmalardan her sene Türk firmalarının hepsinin topladığından daha fazla patent parası topluyor. En fazla küçülür o kadar.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt