ilk aldıgımda dırek sarja takmıstım benı o sekılde yonlendırdıler.. ondan sonra bı keren bıtırdım telefon kapandıda sarja taktım.ondan sonrası malum her gun yatarken sarja takıyorum cunkı en kotu yuzde 20 30 lara kadar dusuyor sarjım..bluetooth vs vs ısım olmadıkca kesınlıkle acmıyorum..muzık 1 saat dınlemıyorum bıle..arka plandakı herseyı engellemıs durumdayım..tek yaptıgım evde wıfıde dolasmak baska bısey yok..telefonun hıc bı ozellıgını kullanmadım daha navıgasyon kamera mıx radyo vs vs..ornegın suan tam sarj ettım saati 10:17 aksam 10 gibi bıdaha yazıcam kaca dustugunu yaptıklarımıda bır bır yazıcam sıze ıyı gunler.. suan ekran ayarını dusuge cektım..sebeke verı dolasımı kapalı 2g uzerınden kullanıyorum..
evet arkadaslar yukarıda anlattıgım olaydan sonra suan sarjım yuzde 20 ye dusmus durumda...yaptıklarım
1(10:30 dan 10:45 e kadar telefonu modem olarak kullandım sadece 15 dk..
2(10:45 ten sonra saat 14:00 kadar hıc bı sekılde telefonu kurcalamadım cebımde bos bos duruyordu..ayarlar verı dolasımı kapalı.2g olarak kullandım.ekran parlaklıgı en dusuk sevıyede arka planda calısan hıc bı uygulama yok..sadece 4 tane msj geldi ve maxımum 6dk gorusme yaptım..kamera ıvır zıvır hıc bısey yapılmadı bu sure zarfı ıcerısınde..)
3(14:00 dan 14:20 ye kadar metrobusteyken facebook a baktım fanatık ve bu forumda dolastım..bı kerede 3 dk lık youtubeden vıdeo ızledım..sonra veri dolasımını kapattım sebekeyı 2g ye dondurdum..normalde hep bu sekıl kullanıyorum.ınternete gırecegım zaman verıdolasımını ve 3g yı mecbur acıyorum yoksa nete gırmıyor..wıfı bluetooh kapalı surekli kamera vs vs hıc kullanılmıyor navıgasyon vs).
4(saat 16:00 dan ıtıbaren wıfıden nete gırmeye basladım..suan saat ıtıbarıyle 20:46 ve 2 vıdeo ızledım..facebook acık..markette bıraz dolastım..ve sızın sıtede devamlı takıp ettım..maxımıum ınternetı adam akıllı kac saat kullandınız desenız 2 saat yok oderece.. ve suan sarjım yuzde 25..
ayarlarım su sekıldedir...
eposta ve hesaplarda eklı bı mıcrosoft hesabı var baska yok..
internet paylasımı kapalı
kılıt ekranı zaman asımı 30 sn
wifi acık
bluetooh kapalı
yakınlastır gonder kapalı
sebeke
a( verı baglantısı kapalı
b(verı dolasım seceneklerı dolasımı ac)
c(en yuksek baglantı hızı 2g)
d(sebeke secımı otomatık
konum kapalı
pıl tasarrufu acık
parlaklık dusuk
geri bildirim devre dısı
ayarlar budur arka planda hıc bısey yok..yardımcı olursanız sevınırım..