Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Haklısın ama hafıza da iPhone'nun düşük seçeneği de var yükseği de var ama Lumia da belli bi sınır var !

Türe

Üye

Donanim hersey degil gerci wp de az donanim istiyor lakin islemci bisey ifade etmez.

Daha buyuk ekran , fotograf , video ve ekran kalitesi ise tartisilmaz elbette 920nin

Tepkiler: OttomaN TigeR

Toros542

Üye
konu hortlamis bee.konuyu acan arkadas 2 cihaz hakkinda fikir edinmek istemis ama konu cihazlardan,hangi sistem daha iyi hangisi sistem kötü durumuna geçmiş.bravo herkese.neyse konuyu açan arkadaş senin bütçen senin zevkin hangisini almak istiyorsan sana kalmis artik.umarim kafana göre bir cihaz alırsın.

erdgnblt

Üye
iPhone 5 derim. Market faktörü önemli. Ha bi' de zarif bi' tasarımı var... L920 tuğla olarak nitelendirilebilir.

Lumia 920 mi tuğla? İphone 5 alıp gözlerinizin önüne tuğla çekmektense Lumia920 alın gerçekleri görün derim.
iPhone5= Marka,marka,marka,para, para,para, hava, artislik
Lumia 920= 8.7 Mpix Pureview teknolojisi + Carl Zeiss lens + Özel modlar + Gece çekimleri, Dünyanın en başarılı tasarımı, Windows Phone 8... Donanımlarda fark olmasada işletim sistemi gereksiz kasma yapmadığından büyük hız farkları, Fabrikadan gelirken hatalı gelmez, fotoğrafları pembe çekmez

Not: Bende Lumia920 ablamda ise iPhone 5 var. incelemeden konuşmuyorum.

Türe

Üye

Karalamak adına yazılmış bir yazı daha. Sizin için bir yazi yazmak isterdim ama sıkıldım artik siz ve sizin gibilerinden. Artik bu ne fanlik ne de baska bisey. Her neyse cumleten iyi forumlar.

Arkadaşlar bir telefonu övüyorsunuz diye diğerini kötülemeyin biraz objektif olun.

Lumia al iphone 5 çok sikintili bir telefon araştirirsan 5 in sorunlarini görürsün

krstnck

Üye
Arkadaşlar biraz fazla abartmışsınız artık fanlığın bile afedersiniz çılkı çıkmış yeter artık kaç gündür Cep Telefonları Genel bölümünde olsun burda olsun tartışmaları görmekten sıkıldım ve ister istemezde bakıyosun forumda dolaşırken cidden bir kaç gündür forumda gezmeyi mesaj yazmayı bırakın artık foruma girmek bile içimden gelmiyo kimseyi kırmaya gerek yok sadece görüş bildirin yeter.

papakudioflu

Emekli Yönetici
cep telefonu dunyasinda bana bir tane sorunsuz cihaz gosterin elimdeki lumia serisini bagişliyacam. Oneri ve tavsiye isteyen birisine cevap verirken lutfen kendinizi o kişinin yerine koymayin. Cunku kimsenin ihtiyaclari beklentileri ayni degildir. Hele ki bir tavsiye konusunda modelleri birbiriyle yariştirmak o kişiye zarardan başka bir şey getirmez. Kullandiginiz sistemin telefonun size gore ustun ozelliklerini belirtebilirsiniz fakat bu demek degildir ki belirttikleriniz herkese gore dogrudur.

Evet madem ki konu iphone5&lumia920;
İphone5'in hatalari kusurlari vardir saymama gerek yok ama şu da bir gercek ki lumia920'nin de eksik ve kusurlari vardir. Herkes elindeki cihazin eksik ve kusurlarini,bildigi kadariyla diger cihazin da eksik ve kusurlarini belirtirse alicak olan arkadaşimiz da kendi onceliklerine gore karar verir ve aldiktan sonra pişmanlik duymaz.

Konu yeterince tartişilmiş ve fikirler belirtilmiştir. Daha fazlası kafa kariştirma ve gereksiz tartişmaya sebeb olacagindan konu