Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

kadir_1587

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 mi İphone 5 mi ?
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum . lumia 920 mi iphone 5 mi diye arada kaldım sizce tavsiyeleriniz nedir ve neden ? iki telefonunda kusurlarını ve iyi yanlarını yazarsanız sevinirim :oke:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bence 25 şubatı bekle ayrıca iphone 5 kullanmış ve 920 de bir çok sorunla karşılaşmama rağmen lumia 920 diyorum

NUD

NUD

Üye
Şarj ve stabillik bakımından dayanıklılık ve kamera bakımından kesinlikle 920

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia920= Nfc desteği, daha güçlü işlemci, daha yüksek çözünürlüklü ve büyük ekran, daha uzun ömürlü batarya, daha fazla konuşma süresi ve daha yüksek piksel yoğunluğu.

İphone5= Daha yeni bluetooth desteği, daha yüksek dahili depolama, uygulama sayısı, ips led ekran, inceliği ve hafifliği.

Karar senin.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dücane

dücane

Üye
Uygulama ve oyun istiyorum diyorsan kesinlikle iPhone al derim, fakat arkadasin da dedigi gibi stabillik, dayaniklik Kamera ve şıklık diyorsan lumia 920 derim. Sunu da unutma ki, Store her gegen gün daha da büyüyor ve insallah ileride tüm oyun ve uygulamalari lumia da da göreceksin, sadece sabretmen gerekir

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Türe

Türe

Üye
iPhone 5

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Lumia 920 ..
Daha Cok Ozellikli .. Magaza Haric ..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920 32GB: 1659TL(Yüksek işlemci,NFC,Carl-Zeiss kamera,Pureview,OIS,DolbyDigital,Yeni ürün vs vs vs)
iPhone5 16GB: 2199TL(İnce,hafif,daha çok uygulama&oyun,yeni Bluetooth(jailbreak yapmadan fotoğraf bile gönderemezsin))

Umarım bu paylaşım yasak değildir :)

Toros542

Toros542

Üye
Tabiki de Lumia 920.ip5 in isminden baska bi artisi yok.sadece hava olsun diye alinan bi cihaz bence.yine de karar senin arkadas

• Beğen
Tepkiler: krstnck
PureFood

PureFood

Üye
Dün 5-10 dakika arkadaşlarımın cihazlarını karıştırdım. Biri iphone 5 siyah, diğeri galay s3 beyaz, bendeki lumia 920 beyaz.

Kesinlikle ama kesinlikle 920 diyorum bak cihazımı savunmuyorum ama cihaz şöyle biraz ele otursun kuş gibi olmasın dersen mutlaka 920.
kendi izlenimlerim;
i5 hafif evet, ancak o kadar hafif ki elden düşecek hissi çok fazla. (ya da ben 920nin ağırlığını çok seviyorum bilmiyorum)
kesinlikle i4s ergonomi bakımından çok daha güzel oturuyor ele. 5 ise sıska zayıf bir çocuk gibi.

galaxy s3 dokunmatiği kesinlikle ve kesinlikle 920den daha kötü.
telefon 4.1.2 idi, yine de kendi yorumum, iğrenç bir arayüz, mesajlaşma bölümü bu kadar kötü yapılamaz..

bunlardan sonra iyi ki 920 almışım diyorum. hele bi portico ve apollo+ gelsin ondan sonra gör bakalım s3 i5 kalıyor mu piyasada :eller:

yine de ikisini de incele ondan sonra karar ver derim.

Türe

Türe

Üye
Dün 5-10 dakika arkadaşlarımın cihazlarını karıştırdım. Biri iphone 5 siyah, diğeri galay s3 beyaz, bendeki lumia 920 beyaz.

Kesinlikle ama kesinlikle 920 diyorum bak cihazımı savunmuyorum ama cihaz şöyle biraz ele otursun kuş gibi olmasın dersen mutlaka 920.
kendi izlenimlerim;
i5 hafif evet, ancak o kadar hafif ki elden düşecek hissi çok fazla. (ya da ben 920nin ağırlığını çok seviyorum bilmiyorum)
kesinlikle i4s ergonomi bakımından çok daha güzel oturuyor ele. 5 ise sıska zayıf bir çocuk gibi.

galaxy s3 dokunmatiği kesinlikle ve kesinlikle 920den daha kötü.
telefon 4.1.2 idi, yine de kendi yorumum, iğrenç bir arayüz, mesajlaşma bölümü bu kadar kötü yapılamaz..

bunlardan sonra iyi ki 920 almışım diyorum. hele bi portico ve apollo+ gelsin ondan sonra gör bakalım s3 i5 kalıyor mu piyasada :eller:

yine de ikisini de incele ondan sonra karar ver derim.

:hmmm Nesnel bir neden göremedim

doctorrr

doctorrr

Üye
iPhone 5 derim. Market faktörü önemli. Ha bi' de zarif bi' tasarımı var... L920 tuğla olarak nitelendirilebilir.

PureFood

PureFood

Üye

:hmmm Nesnel bir neden göremedim

Amacım kesinlikle ve kesinlikle karalamak değil .Ki ben Galaxy S2 ve İ4s'i çok seven biriyim.Zamanında alamadım diye çok üzülmüştüm S2'yi. 4S ise benim için kusursuzdu.. Görüşlerim kişiseldir. Tam tersini düşünmeniz ya da katılmamanız gayet normal. Ancak yorumlarıma ve incelememe göre S3 dokunmatiği 920 kadar hassas değil. Kişisel kanaatim bu yönde. Menü tasarımı zaten zevk meselesi değişken bir mevzu ona girmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Nesnel yoruma açık bir konu değil, görüş ve tavsiye istemiş, bende kendi inceleme sonucu görüşlerimi yazdım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
L920 bataryası bu kadar çabuk bitiyorken sırf batarya için dahi L920 deniyorsa iphone batarya yı ne yapmış düşünemiyorum

Türe

Türe

Üye

Amacım kesinlikle ve kesinlikle karalamak değil .Ki ben Galaxy S2 ve İ4s'i çok seven biriyim.Zamanında alamadım diye çok üzülmüştüm S2'yi. 4S ise benim için kusursuzdu.. Görüşlerim kişiseldir. Tam tersini düşünmeniz ya da katılmamanız gayet normal. Ancak yorumlarıma ve incelememe göre S3 dokunmatiği 920 kadar hassas değil. Kişisel kanaatim bu yönde. Menü tasarımı zaten zevk meselesi değişken bir mevzu ona girmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Nesnel yoruma açık bir konu değil, görüş ve tavsiye istemiş, bende kendi inceleme sonucu görüşlerimi yazdım.

Bastığım an açılan bir sistem hassas değilse ben bişey bilmiyorum :hmmm Neyse uzatmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

L920 bataryası bu kadar çabuk bitiyorken sırf batarya için dahi L920 deniyorsa iphone batarya yı ne yapmış düşünemiyorum

Bir forumda 3 gün kullanan birini de gördüm , 12 saat kullananını da.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
batarya performanslarini testlerle karşilaltirmak gercekci olmaz. İki cihazi da ayni kullanim şartlarinda kullanarak test etmek daha adil olur. Yoksa lumia920 ile 3 gunu rahat cikaranlarin olacagi gibi 12saatte şarji biten de olacaktir örnek BEN:D

Türe

Türe

Üye
batarya performanslarini testlerle karşilaltirmak gercekci olmaz. İki cihazi da ayni kullanim şartlarinda kullanarak test etmek daha adil olur. Yoksa lumia920 ile 3 gunu rahat cikaranlarin olacagi gibi 12saatte şarji biten de olacaktir örnek BEN:D

Önceden s3 2 gün gidiyodu şimdi 12 saat :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bütcene uydugu sürece hiçbir apple ürünü ile baska bi ürün arasında kalma.
İsteklerine uygun cihaz alınmalı bunun için tüm modellere bakıs acın genis olmalı ama iphone 5'te istek karsılamayan bi nokta yok denebilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalniz şunu soyleyebilirim. Ayni kullanim şartlarinda ki benim kullanim şartlarim biraz agirdir iphone 3gs 8saatte şarj bitiyordu. Lumia900 10saat kadar lumia920 ise 12 saat dayaniyor.

Üst Alt