baska konu acmak istemedim oyuzden buradan sormak istiyorum lutfen ciddi cevap verin. bu 2 telefon arasinda kaldim![]()
![]()
nokia 3310 mu daha iyi, iphone 5 mi![]()
saka bir yana lumia 920 satip iphone 5 alamazsin, ama iphone5 satip lumia alabilirsin![]()
Sonra neden tartışma çıkıyor. 
"Symbian Androidden daha kişiselleştirilebilir"
Hayretler içinde gülüyorum

Merak ettikleriniz itinayla cevaplanir![]()
sorumu cevaplayabilirsin umarım 
Madem itinayla cevaplıyorsun soruyorum sana ;
Neden bu kadar kendi kullandığın Os u savunuyorsun ve diğerlerini sürekli aşalıyorsun? Bunu sormamın nedeni Sende İos varken(sanırım 4S) Diğer tüm işletim sistemlerini kötülüyordun. Şimdi Android almışsın. Bukez diğerlerini kötülüyorsun. Senin sorunun kendi kullandığın işletim sistemine para verdiğin için kusursuz olduğuna inanman ve bunu herkese inandırmaya çalışman. Ayrıca herkeside hemen tartışmaya sürüklüyorsun.Böyle bir konu gördüğümde tartışmada kesinlikle sen varsın. Aldığın uyarılardan/cezadan da bu biraz belli değilmisorumu cevaplayabilirsin umarım
![]()
Canım benim.
Bu soru değil. İtham. 920'yi de yeri geldi övdüm. Sağlamlık konusuna bak misal. Uğraşmak istiyorsan uğraşalım.
Evet gerekli yerlerini övüyorum. Çünkü ne wp ne symbian Android ve iOS kadar ( jb'den sonra ) kişisellestirilebilir değil. Bana doğrularla gelin canımı yyin. Gidip de symbian çok kişiselleştiriliyor yahu , demeyin. Bunların üstüne hala böyle düşünüyorsanız kastınız var demektir. Tüm mesajlarımı dikkatlice incele sonra yorum yap.

Kıza soruyorum neden göster diye , yanıt yok![]()
Kapağı bıraktık çıkışta alırsınız.![]()
[/QUOTE]
sende yanıt bulamamıştın ama neyse... insanları kırmakta başarılısın. Kapak mapak filan bunlar senin gibi birine hiç yakışmıyor süleymanım :/
Hadi bana müsaade. 
Demek bulamadım ?
Al buyur hadi sıralıyorum.
Üstten indirelen bara duvar kağıdı koyabiliyor musunz ?
Kilit ekranında sosyal ağlarınızın güncellemelerini görüp bunları listeleyebiliyor musunuz ?
Tuşunuz bozulursa o tuşun yerini dolduracak dokunmatik kombinasyon atayabiliyor musunuz ?
Tabiki HAYIR http://www.youtube.com/watch?v=GRgN2tTQVyU
Al bir video. Ve tabi siz kilit ekranından da mesaj gönderemezsiniz bunu da hatırlatayım. Belki inanmazsın tweak'in adı "bite sms" .Hadi bana müsaade.
![]()
Benim anlamadığım da farklı işletim sistemini kullananlar buraya niye geliyor
Benim anlamadığım da farklı işletim sistemini kullananlar buraya niye geliyor
Girilebilirde kullanıcılarla tartışma ortamı yaratacak yorumlar yapmanız anlamsız olan bilgilerinizi kendi bölümünüzde yardımcı olmak amaçlı kullanın