Lumia 920 mi İphone 5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Symbian için sorularınız aklınıza takılan birşey varsa yardımcı oluruz :)

KacakMazot

KacakMazot

Üye
baska konu acmak istemedim oyuzden buradan sormak istiyorum lutfen ciddi cevap verin. bu 2 telefon arasinda kaldim :( :(
nokia 3310 mu daha iyi, iphone 5 mi :D

saka bir yana lumia 920 satip iphone 5 alamazsin, ama iphone5 satip lumia alabilirsin :D

Türe

Türe

Üye
baska konu acmak istemedim oyuzden buradan sormak istiyorum lutfen ciddi cevap verin. bu 2 telefon arasinda kaldim :( :(
nokia 3310 mu daha iyi, iphone 5 mi :D

saka bir yana lumia 920 satip iphone 5 alamazsin, ama iphone5 satip lumia alabilirsin :D

:ah Sonra neden tartışma çıkıyor. :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
"Symbian Androidden daha kişiselleştirilebilir"

Hayretler içinde gülüyorum

pirenuri

pirenuri

Üye
Merak ettikleriniz itinayla cevaplanir :pro:

Madem itinayla cevaplıyorsun soruyorum sana ;

Neden bu kadar kendi kullandığın Os u savunuyorsun ve diğerlerini sürekli aşalıyorsun? Bunu sormamın nedeni Sende İos varken(sanırım 4S) Diğer tüm işletim sistemlerini kötülüyordun. Şimdi Android almışsın. Bukez diğerlerini kötülüyorsun. Senin sorunun kendi kullandığın işletim sistemine para verdiğin için kusursuz olduğuna inanman ve bunu herkese inandırmaya çalışman. Ayrıca herkeside hemen tartışmaya sürüklüyorsun.Böyle bir konu gördüğümde tartışmada kesinlikle sen varsın. Aldığın uyarılardan/cezadan da bu biraz belli değilmi :) sorumu cevaplayabilirsin umarım :)

Türe

Türe

Üye
Madem itinayla cevaplıyorsun soruyorum sana ;

Neden bu kadar kendi kullandığın Os u savunuyorsun ve diğerlerini sürekli aşalıyorsun? Bunu sormamın nedeni Sende İos varken(sanırım 4S) Diğer tüm işletim sistemlerini kötülüyordun. Şimdi Android almışsın. Bukez diğerlerini kötülüyorsun. Senin sorunun kendi kullandığın işletim sistemine para verdiğin için kusursuz olduğuna inanman ve bunu herkese inandırmaya çalışman. Ayrıca herkeside hemen tartışmaya sürüklüyorsun.Böyle bir konu gördüğümde tartışmada kesinlikle sen varsın. Aldığın uyarılardan/cezadan da bu biraz belli değilmi :) sorumu cevaplayabilirsin umarım :)

Ah sen bu uyarıları ondan sanıyorsun :) Canım benim. :) Bu soru değil. İtham. 920'yi de yeri geldi övdüm. Sağlamlık konusuna bak misal. Uğraşmak istiyorsan uğraşalım. :good: Evet gerekli yerlerini övüyorum. Çünkü ne wp ne symbian Android ve iOS kadar ( jb'den sonra ) kişisellestirilebilir değil. Bana doğrularla gelin canımı yyin. Gidip de symbian çok kişiselleştiriliyor yahu , demeyin. Bunların üstüne hala böyle düşünüyorsanız kastınız var demektir. Tüm mesajlarımı dikkatlice incele sonra yorum yap. :tebessüm: :bye2:

- - - Eklendi - - -

Evet her tartışmada ben varım. Malum Wp fanları çoğalmış biz görmeyeli. Onlara göre herkesi ezip geçiyor wp.

- - - Eklendi - - -

Şunu da ekleyeyim ; Ben en iyi sistem diye birşey var dedim mi ? Demedim. Bu da demektir ki senin bu yazın sırf bir karalamadır ve eleştri değeri bile taşımamaktadır. Bundan sonra bişeyi eleştirmeden dikkatli incelemeni tavsiye ediyorum. Wp senin için iyiyse seviyorsan ya da bir başkası iOS ile menunsa ya da herhangi biri symbian aşığı ise bana ne kardeşim ?! Parasına göre almış. Benim cebimden mi çıkıyor ? Biz yanlışları düzeltmeye , yeni şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Neyse bir de sizin için ceza almak istemem.

- - - Eklendi - - -

Şunu da ekleyeyim ; Ben en iyi sistem diye birşey var dedim mi ? Demedim. Bu da demektir ki senin bu yazın sırf bir karalamadır ve eleştri değeri bile taşımamaktadır. Bundan sonra bişeyi eleştirmeden dikkatli incelemeni tavsiye ediyorum. Wp senin için iyiyse seviyorsan ya da bir başkası iOS ile menunsa ya da herhangi biri symbian aşığı ise bana ne kardeşim ?! Parasına göre almış. Benim cebimden mi çıkıyor ? Biz yanlışları düzeltmeye , yeni şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Neyse bir de sizin için ceza almak istemem.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
en iyisi iphone 5 sonrada galaxy s3 uygulamasi olmayan telefona bir kac gereksiz ozelligi var diye para vermem sen dusun artik

yok neymis pureview her gun gece fotograf
cekiyorsun sanirim yok eldivenle ekrani okuyormus her gun eldivenle geziyorsun
Ama uygulama her gun yeni bir ihtiyacin oluyor ama wp de uygulama yok neden oturmus bir ios android varken wp ? sirf insanlarin birbirini kandirmasi baska bir sey degil artik bir yukari bir asagi yaparsin birde sola dogru slide hadi eyv :bye2:

• Beğen
Tepkiler: Türe
man20

man20

Üye
Kıza soruyorum neden göster diye , yanıt yok :D

Kapağı bıraktık çıkışta alırsınız. :bye2:

sende yanıt bulamamıştın ama neyse... insanları kırmakta başarılısın. Kapak mapak filan bunlar senin gibi birine hiç yakışmıyor süleymanım :/

Türe

Türe

Üye

sende yanıt bulamamıştın ama neyse... insanları kırmakta başarılısın. Kapak mapak filan bunlar senin gibi birine hiç yakışmıyor süleymanım :/
[/QUOTE]

Demek bulamadım ?

Al buyur hadi sıralıyorum.

Üstten indirelen bara duvar kağıdı koyabiliyor musunz ?
Kilit ekranında sosyal ağlarınızın güncellemelerini görüp bunları listeleyebiliyor musunuz ?
Tuşunuz bozulursa o tuşun yerini dolduracak dokunmatik kombinasyon atayabiliyor musunuz ?

Tabiki HAYIR !
http://www.youtube.com/watch?v=GRgN2tTQVyU

Al bir video. Ve tabi siz kilit ekranından da mesaj gönderemezsiniz bunu da hatırlatayım. Belki inanmazsın tweak'in adı "bite sms" . :ok2: Hadi bana müsaade. :bye2:

man20

man20

Üye
Demek bulamadım ?

Al buyur hadi sıralıyorum.

Üstten indirelen bara duvar kağıdı koyabiliyor musunz ?
Kilit ekranında sosyal ağlarınızın güncellemelerini görüp bunları listeleyebiliyor musunuz ?
Tuşunuz bozulursa o tuşun yerini dolduracak dokunmatik kombinasyon atayabiliyor musunuz ?

Tabiki HAYIR http://www.youtube.com/watch?v=GRgN2tTQVyU

Al bir video. Ve tabi siz kilit ekranından da mesaj gönderemezsiniz bunu da hatırlatayım. Belki inanmazsın tweak'in adı "bite sms" . :ok2: Hadi bana müsaade. :bye2:

tamam süleyman sen kazandın.

Türe

Türe

Üye
:pro: Sonra vay efendim neden tartışma çıkıyor.

:bye2:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Benim anlamadığım da farklı işletim sistemini kullananlar buraya niye geliyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Girilebilirde kullanıcılarla tartışma ortamı yaratacak yorumlar yapmanız anlamsız olan bilgilerinizi kendi bölümünüzde yardımcı olmak amaçlı kullanın

Türe

Türe

Üye
Girilebilirde kullanıcılarla tartışma ortamı yaratacak yorumlar yapmanız anlamsız olan bilgilerinizi kendi bölümünüzde yardımcı olmak amaçlı kullanın

Hep biz zaten ya Di mi Ali

:bye2:

gkcll

gkcll

Üye
lumia 920 al LCD gibi bir telefonun olsun
daha güçlü işlemci
daha fazla ekran çözünürlüğü
daha yüksek hafıza
daha büyük ekran
daha hızı internet
daha kaliteli resim video