Tavsiye Lumia 920 mi 1320

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 950 Gürcistan da satışa sunuldu mu bilgisi olan varmı veya araştırma bilerek varmı en azından turkiyedekinden uygun alabilirim ordan. Trabzondan bir günde gidip alabilirim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar 950 Gürcistan da satışa sunuldu mu bilgisi olan varmı veya araştırma bilerek varmı en azından turkiyedekinden uygun alabilirim ordan. Trabzondan bir günde gidip alabilirim
Batum Plaza içinde Alta veya yakınındaki Elit Electronics mağazasından güvenilir bir şekilde alabilirsin. Ayrıca satın alırken mutlaka "tax free" paketlemesi yaptır ve gümrüğünden kadar paketi kesinlikle açma. Gürcü gümrüğünden ödediğin vergiyi iade alırsın. Türk gümrüğünde de cihazı TC Kimliğine kayıt ettir. Pasaport kaydına gerek kalmaz.

alaca61

Üye
    Konu Sahibi
Batum Plaza içinde Alta veya yakınındaki Elit Electronics mağazasından güvenilir bir şekilde alabilirsin. Ayrıca satın alırken mutlaka "tax free" paketlemesi yaptır ve gümrüğünden kadar paketi kesinlikle açma. Gürcü gümrüğünden ödediğin vergiyi iade alırsın. Türk gümrüğünde de cihazı TC Kimliğine kayıt ettir. Pasaport kaydına gerek kalmaz.
Anladım tesekkur ederim. suan satistamı peki kac para bilgin varmi peki

alaca61

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın bir bakım

alaca61

Üye
    Konu Sahibi
Buradan tüm modellere bakabilirsin.
Verdiğin adrese baktım 640 ve asagı seriler var. lumia 950 yok henüz gurcistanda satişa sunulmadı galiba birazdaha beklıcez anlaşılan

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
kardeşim alma ikisini de ne yapacaksın? 1200tl vereceksin bir de. tamam 920 iyidir ama yapma gözünü seveyim. Microsoft modellerine bak. unut 920 yi

alaca61

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim alma ikisini de ne yapacaksın? 1200tl vereceksin bir de. tamam 920 iyidir ama yapma gözünü seveyim. Microsoft modellerine bak. unut 920 yi
Almaktan vaz gectim 950 almaya karar verdim. gürcıstandan alıcam satişa sunulunca

alaca61

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 1520 ikini el 800 tl verilirmi garantisi bitmiş.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 1520 ikini el 800 tl verilirmi garantisi bitmiş.
Ben 1 sene önce garantili 2.el 1520 ye 1100.00 tl verdim helal olsun sonuna kadar,eğer cihaz sorunsuz ise değer bence.

alaca61

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda çok hafif beyazlık var ama fark edilmiyor gibi başka ssorun yok win 10 yüklü

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
920 ve 1320 eskimil cihazlar ve sana verilen fiyat çok pahalı onun yerine direk 950 almanı tavsiye ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt