Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lumia 920 kullanıcıları gece çekimleriniz nasıl ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serecans
Üye
fotolar dehşeeet kusursuz y
CanKartaL
Emekli Yönetici
Resimler gayet güzel görünüyor.
komando04
Üye
valla güzel ne kelime süper
alical33
Üye
Konu Sahibi
şuanda başka hiç bi telefon bukadar güzel çekemez arkadaşlara çekip gösterdim hepsi şaşkınlıkla seyretti vay be süpermiş helal olsun nokiaya falan telefonumla bikez daha gurur duydum
dilmenibrahim
Üye
Alsam da bende hava atıp gurur duysam ahh ahh
CanKartaL
Emekli Yönetici
Pc den bakınca gece çekimlerinde renkler biraz soğuk(mavimsi) gibi duruyor. Muhtemelen çıkacak ilk kamera güncellemesi renkler ile ilgili olacaktır diye düşünüyorum.
Pc den bakınca gece çekimlerinde renkler biraz soğuk(mavimsi) gibi duruyor. Muhtemelen çıkacak ilk kamera güncellemesi renkler ile ilgili olacaktır diye düşünüyorum.
Var değil mi öyle bir renklerde soğukluk?
Senin paylaştığın 2. resimde arabanın stopları sarı yerine beyaz görünmüş ve diğer ışıklarda da mavimsi bir ton hakim gibi geldi. Haa şuanki hali de gerçekten süper ve gece çekimleri genelde bulanık çıkar, ois baya bi faydalı olmuş bu konuda.
papakudioflu
Emekli Yönetici
lumia920 için kamera iyileştirme güncellemesi yayınlanacak.
Var değil mi öyle bir renklerde soğukluk?
Senin paylaştığın 2. resimde arabanın stopları sarı yerine beyaz görünmüş ve diğer ışıklarda da mavimsi bir ton hakim gibi geldi. Haa şuanki hali de gerçekten süper ve gece çekimleri genelde bulanık çıkar, ois baya bi faydalı olmuş bu konuda.
Evet biraz var ama çok ciddiye alınacak bir sorun değil bence Özcan, eğer kastettiğin jeepin stoplarsa ona takılma onun her şeyi beyaz kardeşim şeffaf yani