Lumia 920 KILIF VE EKRAN KORUYUCU ARAYANLAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bu ucuz mu :) ne kadar sağlam olursa olsun bi baloncuk a bakar :P

alical33

alical33

Üye
suyla birlikte uygulandığı için baloncuk oluşmaz bende ıpg almıştım ama yanlarına falan hep leke topladı ve çok kötü kokuyordu çıkarıp atmak zorunda kaldım 50 tl boşa gitti :\

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ıpgden çok daha iyi ben bunu yapıştırdım arka kasa fulll baloncuktu sabah bi kalktım azalmış şuan belli bile olmayan tek bir baloncuk kaldı:) kendiliğinden baloncukları çıkartıyor.
ayrıca bir kez telefon düştü ekranda ki jelatinin alt tarafı sürtünmeden kalktı kirlenmişti çıkardım orayı yıkadım yapıştırdım daha sağlam oldu :)
leke kalmaması için çok dikkatli olmak gerekiyor laptop ekranlarını silmek içinn sıvı var onunla lekeli yere püskürtün kirle birlikte akıyor zaten :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben 1 slikon kılıf 1 sert kılıf + 2 ekran koruyucusunu 16 liraya almıştım

drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar telefonumda şu an için ekran koruyucu ve kılıf yok
telefonu orijinal haliyle kullanmayı sevdiğim için almadım ama almalı mıyım sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
ekran koruyucu almasam ekran çizilir mi -bildiğim kadarıyla gorilla koruma var- ayrıca sadece kılıf aldım diyelim yeterli olur mu..?
saygılar..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar telefonumda şu an için ekran koruyucu ve kılıf yok
telefonu orijinal haliyle kullanmayı sevdiğim için almadım ama almalı mıyım sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
ekran koruyucu almasam ekran çizilir mi -bildiğim kadarıyla gorilla koruma var- ayrıca sadece kılıf aldım diyelim yeterli olur mu..?
saygılar..

Kılıf kesinlikle almalısın.
Benim tavsiyem rubber kılıflar yerine Flip Cover/Flip Case türündeki kılıflardan kullanmanız. Çünkü diğer tip kılıflar sadece telefonun kasasını korur (o da kısmen), ekran kısmını ise hiç koruyamaz. Flip Cover tipi kılıflar ise her yerini korur.

Ekran koruyucu film konusuna gelirsek; normal koşullarda Flip Cover tipi kılıf aldığınız zaman ekranın üzerini de koruduğu için, ayrıca ekran camı da zaten dayanıklı olduğu için koruyucuya gerek kalmaz.
Ancak ben yine de ekran koruyucu film kullanıyorum. Çünkü sadece çizik vb açısından bakmıyorum olaya.
Bazen kirli yada terli ellerle de ekrana dokunabiliyoruz, ekranın temiz kalması ve kirlense bile gönül rahatlığıyla silinebilmesi için ekran koruyucu kullanıyorum. Forumda bazı arkadaşlar ekran koruyucu filmden dolayı dokunmatikte sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Ancak ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Muhtemelen sorun yaşayan arkadaşların kullandığı filmler çok kötüydü yada düzgün yapıştıramadılar diye düşünüyorum.

drangela61

drangela61

Üye

Kılıf kesinlikle almalısın.
Benim tavsiyem rubber kılıflar yerine Flip Cover/Flip Case türündeki kılıflardan kullanmanız. Çünkü diğer tip kılıflar sadece telefonun kasasını korur (o da kısmen), ekran kısmını ise hiç koruyamaz. Flip Cover tipi kılıflar ise her yerini korur.

Ekran koruyucu film konusuna gelirsek; normal koşullarda Flip Cover tipi kılıf aldığınız zaman ekranın üzerini de koruduğu için, ayrıca ekran camı da zaten dayanıklı olduğu için koruyucuya gerek kalmaz.
Ancak ben yine de ekran koruyucu film kullanıyorum. Çünkü sadece çizik vb açısından bakmıyorum olaya.
Bazen kirli yada terli ellerle de ekrana dokunabiliyoruz, ekranın temiz kalması ve kirlense bile gönül rahatlığıyla silinebilmesi için ekran koruyucu kullanıyorum. Forumda bazı arkadaşlar ekran koruyucu filmden dolayı dokunmatikte sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Ancak ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Muhtemelen sorun yaşayan arkadaşların kullandığı filmler çok kötüydü yada düzgün yapıştıramadılar diye düşünüyorum.

anladım hocam peki bu flip cover tipi kılıflar türkcell bayiilerinde var mı..? varsa flip cover olduğunu nasıl anlarım diğer bir sorum da fiyatı ne kadardır bir ön bilgi olması açısından soruyorum fiyatını..
saygılar..

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Flip Cover'lar genelde şekillerinden dolayı bu ismi alıyorlar :) Bu tarz kılıflardır.Nokia shop'ta yada aksesuar satan mağazalarda bulunabiliyor.İnternette de bulabilirsin.

20-60 TL arasında çeşitli kılıflar var.Bu arada Özgür abi'ye sormuşsunuz.İkinizden de özür diliyorum atladığım için :(

drangela61

drangela61

Üye

Flip Cover'lar genelde şekillerinden dolayı bu ismi alıyorlar :) Bu tarz kılıflardır.Nokia shop'ta yada aksesuar satan mağazalarda bulunabiliyor.İnternette de bulabilirsin.

20-60 TL arasında çeşitli kılıflar var.Bu arada Özgür abi'ye sormuşsunuz.İkinizden de özür diliyorum atladığım için :(

estağfurullah önemli olan yardımcı olabilmek ve oluyorsun da teşekkür ederim..
bu arada fiyattaki 40 liralık fark neyden kaynaklanıyor..?
çeşit çeşit oluşundan mı yoksa yerine göre mi..?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dediğiniz gibi kimisi deri oluyor kimisi sert plastik kimisi de farklı kumaşlardan.Marka da bunun için bir sebep.Hangisi iyidir onu bilemiyorum.

Ben bunu almayı düşünüyorum :kıskıs: Azcık kalın ama napalım(CP-600 olarak gözüküyor).

drangela61

drangela61

Üye
hımm anladım o zaman telefoncuya gideceğiz flip cover kılıf var mı diyeceğiz seçenek varsa içinden seçeceğiz yapacak bir şey yok ;)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Maalesef çok fazla da kılıf ve aksesuar bulunmuyor.Malum NL920 yeni :)

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi kimisi deri oluyor kimisi sert plastik kimisi de farklı kumaşlardan.Marka da bunun için bir sebep.Hangisi iyidir onu bilemiyorum.

Ben bunu almayı düşünüyorum :kıskıs: Azcık kalın ama napalım(CP-600 olarak gözüküyor).

Bimekste var bu kılıf 55 TL ama pahalı biraz hemde pek beğenmedim :S Ama sonuç olarak bu kılıfta en çok hoşuma giden olay Made in Turkey yazması

drangela61

drangela61

Üye
kılıfın özellikleri nasıl peki deri olması vs. tam bilgisi olan var mı..?
eğer çok iyiyse ve telefonumu gerçekten dış etkilerden koruyacaksa bir kereliğine vereceğiz o parayı artık napalım..

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Tam koruma sağlıyor. Güzel bir kılıf

NUD

NUD

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

ZzZz11

ZzZz11

Üye

ben aldım aynısını ama açma kapamada sorun yaşadım bana göre sert açıp kapatırken telefona baskı uygulamak zorunda kalıyorsun. özellikle tek elle açamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt