nanotex
Üye
Hey maşallahLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hey maşallahLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kendiliğinden baloncukları çıkartıyor.

arkadaşlar telefonumda şu an için ekran koruyucu ve kılıf yok
telefonu orijinal haliyle kullanmayı sevdiğim için almadım ama almalı mıyım sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
ekran koruyucu almasam ekran çizilir mi -bildiğim kadarıyla gorilla koruma var- ayrıca sadece kılıf aldım diyelim yeterli olur mu..?
saygılar..
Kılıf kesinlikle almalısın.
Benim tavsiyem rubber kılıflar yerine Flip Cover/Flip Case türündeki kılıflardan kullanmanız. Çünkü diğer tip kılıflar sadece telefonun kasasını korur (o da kısmen), ekran kısmını ise hiç koruyamaz. Flip Cover tipi kılıflar ise her yerini korur.
Ekran koruyucu film konusuna gelirsek; normal koşullarda Flip Cover tipi kılıf aldığınız zaman ekranın üzerini de koruduğu için, ayrıca ekran camı da zaten dayanıklı olduğu için koruyucuya gerek kalmaz.
Ancak ben yine de ekran koruyucu film kullanıyorum. Çünkü sadece çizik vb açısından bakmıyorum olaya.
Bazen kirli yada terli ellerle de ekrana dokunabiliyoruz, ekranın temiz kalması ve kirlense bile gönül rahatlığıyla silinebilmesi için ekran koruyucu kullanıyorum. Forumda bazı arkadaşlar ekran koruyucu filmden dolayı dokunmatikte sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Ancak ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Muhtemelen sorun yaşayan arkadaşların kullandığı filmler çok kötüydü yada düzgün yapıştıramadılar diye düşünüyorum.
Flip Cover'lar genelde şekillerinden dolayı bu ismi alıyorlarBu tarz kılıflardır.Nokia shop'ta yada aksesuar satan mağazalarda bulunabiliyor.İnternette de bulabilirsin.
20-60 TL arasında çeşitli kılıflar var.Bu arada Özgür abi'ye sormuşsunuz.İkinizden de özür diliyorum atladığım için
Maalesef çok fazla da kılıf ve aksesuar bulunmuyor.Malum NL920 yeni![]()
Dediğiniz gibi kimisi deri oluyor kimisi sert plastik kimisi de farklı kumaşlardan.Marka da bunun için bir sebep.Hangisi iyidir onu bilemiyorum.
Ben bunu almayı düşünüyorumAzcık kalın ama napalım(CP-600 olarak gözüküyor).
ben aldım aynısını ama açma kapamada sorun yaşadım bana göre sert açıp kapatırken telefona baskı uygulamak zorunda kalıyorsun. özellikle tek elle açamazsın.Dediğiniz gibi kimisi deri oluyor kimisi sert plastik kimisi de farklı kumaşlardan.Marka da bunun için bir sebep.Hangisi iyidir onu bilemiyorum.
Ben bunu almayı düşünüyorumAzcık kalın ama napalım(CP-600 olarak gözüküyor).