BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
az önce denedim. Format attım, Drive beta yükledim. Aynı şekilde belki %19 daha az kasıyor ama yinede böyle kasıyor. Daha spiderman ı indirmedim ama denesemde bir şey değişmiyecektir. Ne yapmalıyım servise hiç güvenmiyorum ben gidip teknik servis oluyor onamı gösteriyim telefonu?Dediklerini aynen yaptım, fakat bende her hangi bir kasılma olmuyor/olmadı. Sana tavsiyem tekrar sıfırlama yap ve uygulamaları tekrar yükle (yedekten değil). Ama kastığını düşündüğün uygulamayı yüklemeden evvel diğer uygulamalar ile nokia collection uygulamalarını yükle ve cihazı test et.
spidermanı denemedim Drive betayı denedim ama sorun çözülmedi üstelik geri yuklede yapmadım.Hiçbi uygulama yüklemeden sadece spidermanı yükle ve dene.geri yüklemede yapma .hala aynı durum sözkonusuysa telin işlemcisinde yada ramında Bi sıkıntı vardır.servise ver
hayır hayır kesinlikle ekranda sorun yok.girdim here mapsa senın ki gibi olmuyo gayet akıcı ve rahat.ayrıca ekran hassasiyetinden de kaynaklanabilir sanki algılamıyor gibi geldi bana.
Hiç uğraşma en ufak bir şüphen varsa servise geri iade et uygulamalar ve oyunlarda sureklı telefon kasıyor dıye sıkayetını de belirt onlar halleder.
- - - Eklendi - - -
Ekstralar+Bilgi tıkladıgında ek bilgi kısmın da RM-821_turkey_343 yazması gerek
Birde "Hakkında " kısmında yeralan ekran çözünürlüğün 768x1280 ibaresi mevcutmu.çünkü bana sanki sorunun donanımsal olduğu gibi geldi ancak kendi telefonumdan kıyaslayarak emin olmak istedim.Burada ram dan de bir sıkıntı olabılır ancak ram ın ölçümünü gösterecek duzenı bulamadım bulsaydım karşılastırırdım.
Ya kısacası yapacagın şey şu ki gidecen baska lumia 920 telefonlan butun guncellemeleri karşılaştırıcan ve varolan donanım bılgılerınıde karsılastırdıktan sonra sıkıntı yok aynı ise ve halen kasma sorunu oluyorsa tekrar yukarıda dedıgım gıbı hıc kurcalamadan servise götür.
Telefonun donanımsal bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden servise vermeden önce eğer kendim yapabilirim diyorsan, yazılımı yeniden yüklemeni öneririm. Yapamam diyorsan sana tavsiyem en yakın nokia care servisine götürüp yazılımı yeniden yükletmen olacaktır.
sesler ne ole .d birde sadece google mapdan anlaslmyoki. internet yavas oldgu icn kasar google map. ama hizli geldi tel
Hiçbi uygulama yüklemeden sadece spidermanı yükle ve dene.geri yüklemede yapma .hala aynı durum sözkonusuysa telin işlemcisinde yada ramında Bi sıkıntı vardır.servise ver
bende denedim ama bi kasılma yok parmağımla birlikte hareket ediyor
Bu sorunu yaşayan arkadaş ne yaptığını ve sorunun durumunu burada güncellerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?