İpucu Lumia 920 Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak lcd teknoloji telefon sektörü gibi gün geçtikçe değişen ve bir sürü türü olan bir sektör burada siizn kullandıgınız lcd ekranlar önemli aynı sorun bende de var lenova bir pc im var yüksek bir maliyete aldım neyse fiyatını geçelim teleofnda net olan bir resim atıyorum hiç çekici durmuyor ancak aynı resim telde baktıgımda çok acayip ve çok hoşuma gidiyor ancak bunu samsung tv ye attıgımda orda da resim güzel çıkıyor bu arada tv de yeni akıllı tv yani burada sizin leptopda bir sorun var bende öyle düşünüyüorum artık yapacak tek şey var fullhd li bir leptop almak benimki öyle olmadııg için artık pek sevmiyorum bu arada önceden n73 de çekiğim resimlerde telde çirkin pc de süper gelirdi şimdi tam tersi oluyor teknoloji nereye gidiyor çok merak ediyorum :)

sekajmer

sekajmer

Üye
n70 ile çektiğim fotoğraflar pc de süper görünüyordu :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
valla napıcaz hiç bir fikrim yok fotoğraf yönünden öve öve bitiremediğimiz lumia nın böyle fotoğraflar çıkarınca insan soğuyor normalde telefonu çok seviyorum ama geçen çektiğim fotoğraflar telefonda güzelken pcye atınca pert bu durum black ile inşallah düzelir :(

sekajmer

sekajmer

Üye
valla napıcaz hiç bir fikrim yok fotoğraf yönünden öve öve bitiremediğimiz lumia nın böyle fotoğraflar çıkarınca insan soğuyor normalde telefonu çok seviyorum ama geçen çektiğim fotoğraflar telefonda güzelken pcye atınca pert bu durum black ile inşallah düzelir :(
inş. düzelir anlamadığım şey şu : bu halde karşılaştırdıkları halde halip lumialar oluyor :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
inş. düzelir anlamadığım şey şu : bu halde karşılaştırdıkları halde halip lumialar oluyor :hmmm
aynen katılıyorum ancak diğer telefonlarda ayı ğc ye atınca bozuluyor yani o biraz üste bahsettiğim gibi kullanıcıgınız pc veya tv nin ekranı ile ilgili

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

bu halde galip ama kullanıcıları bu denli sorunlarla uğraşmamalarını amber güncellemesinde çözmeleri gerekiyodu 8.7'lik kamera teknolojisini tam anlamıyla telefon kullanamadığını düşünüyorum 1 yıl olucak ve hala black güncellemesi gelecekte biz kamera sorununu çözeceğiz... ciddi anlamda microsoft ve nokia çok yavaşlar tamam verilen hizmet güzel güzel olmasınada kullancı bu kadar bekletilmemeli

cyborg78

cyborg78

Üye
tüplü monitör ile LCD monitör'de resimler farklıdır, bağzı LCD monitörlerde iyi'de çıkabilir, bağzılarında iyi çıkmaya bilir benim samsung LCD monitör gibi mesela, tüplü monitörlerde HD görüntü var resimlerde ama LCD' lerde öyle değil, tüplüde filme bakıyom HD gibi gösteryo LCD'de bakyom filme karelenme oluyo ne programı yüklersen yükle driver'de yüklesen, görüntü programıda yüklesen lcd monitörler "CAAART" kalitede .d :bleh:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
tüplü monitör ile LCD monitör'de resimler farklıdır, bağzı LCD monitörlerde iyi'de çıkabilir, bağzılarında iyi çıkmaya bilir benim samsung LCD monitör gibi mesela, tüplü monitörlerde HD görüntü var resimlerde ama LCD' lerde öyle değil, tüplüde filme bakıyom HD gibi gösteryo LCD'de bakyom filme karelenme oluyo ne programı yüklersen yükle driver'de yüklesen, görüntü programıda yüklesen lcd monitörler "CAAART" kalitede .d :bleh:

ben 1020 ile çektiğim fotoğraflara 119 ekran LG de bakıyorum sıkıntı yok hemen lumialarda suç aramayın :)

cyborg78

cyborg78

Üye
ben 1020 ile çektiğim fotoğraflara 119 ekran LG de bakıyorum sıkıntı yok hemen lumialarda suç aramayın :)
Yok arkadaşım 41 mp bi telefonun kaliteden başka ne suçu olabilir :ok2:
ayrıca büyük ekran demedim lcd "monitör" dedim tv demedim yanlış anlaşılmasın :oke:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yok arkadaşım 41 mp bi telefonun kaliteden başka ne suçu olabilir :ok2:
ayrıca büyük ekran demedim lcd "monitör" dedim tv demedim yanlış anlaşılmasın :oke:

mümkün mertebe led monitör de yada tv de baksın arkadaşlar oldukça tatmin edici :)

• Beğen
Tepkiler: cyborg78
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu halde galip ama kullanıcıları bu denli sorunlarla uğraşmamalarını amber güncellemesinde çözmeleri gerekiyodu 8.7'lik kamera teknolojisini tam anlamıyla telefon kullanamadığını düşünüyorum 1 yıl olucak ve hala black güncellemesi gelecekte biz kamera sorununu çözeceğiz... ciddi anlamda microsoft ve nokia çok yavaşlar tamam verilen hizmet güzel güzel olmasınada kullancı bu kadar bekletilmemeli
kardeş raat ol bir sürü s4 ile resim çektim kıyaslama olarak hatta atıcam birazdan bir resim inclersiniz geçen çekmiştim arkadaşı çektik ama olsun bence L920-s4 e 13mp yakın diyebilirim aynı sahneleri çekiyoruz boyna

sekajmer

sekajmer

Üye
iyi güzelde ben hiç bir yerde beğenmiyorum napsak ki ? :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ozaman yapçak bişiy yok, en iyisi kaliteli resim çeken bi fotoraf makinası alcan en güzeli :yuru
emin ol oda beni tatmin etmiyor kuzende canon d600 var aynı şekilde full zom yapınca kalite bozuluyor onda da çekilen bir kaç resim var atarım isterseniz bende L1020 merak ediyorum o konuda da oda yetmiyor galbia pc de full zomda bozulmayan bir camera istiyoruz duy sesimizi nokai o zaman alırım onuresimler 1dk bile geçmeden çekildi hiç bir ayar yapılmadan L920 de normal camera ile çektim flash açık s4 de aynı normal ve flash açık üsteki s4 alttaki L920

ikisinde de %50 zomda yakınlaştırılmış hali sol s4 sağ L920

s4 daha yakın gibi dursada resim yakınlaştırmada aynı zihada ikiside

cyborg78

cyborg78

Üye
valla zoom yapınca benim 12 mp lik n8 bilem görüntü bozulyo, sanırım bunun bi şeyi yok, ama bu hani filimlerde olyo taa toyandan görüntüyü bilem ne biçim ayan beyan gösteryo onlara sormak lazım onlar bilir bu işi :thumbup:
ha birde gece odadaki ışık ile gündüz çekilen resimler arasında çok fark var, gündüz çekilenler daha ayan beyan görüntü oluyo :bigstar:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Eline sağlık resimler için, ama L920 hakikaten S4 ü fena ezmiş,kimse kusura bakmasın:)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
manuel ayarlara alışmak lazım en iyisi :/