respection123
Üye
güle güle kullanYani memnunum![]()

Teşekkür ederimgüle güle kullan![]()

inş. düzelir anlamadığım şey şu : bu halde karşılaştırdıkları halde halip lumialar oluyorvalla napıcaz hiç bir fikrim yok fotoğraf yönünden öve öve bitiremediğimiz lumia nın böyle fotoğraflar çıkarınca insan soğuyor normalde telefonu çok seviyorum ama geçen çektiğim fotoğraflar telefonda güzelken pcye atınca pert bu durum black ile inşallah düzelir![]()

aynen katılıyorum ancak diğer telefonlarda ayı ğc ye atınca bozuluyor yani o biraz üste bahsettiğim gibi kullanıcıgınız pc veya tv nin ekranı ile ilgiliinş. düzelir anlamadığım şey şu : bu halde karşılaştırdıkları halde halip lumialar oluyor![]()
inş. düzelir anlamadığım şey şu : bu halde karşılaştırdıkları halde halip lumialar oluyor![]()

tüplü monitör ile LCD monitör'de resimler farklıdır, bağzı LCD monitörlerde iyi'de çıkabilir, bağzılarında iyi çıkmaya bilir benim samsung LCD monitör gibi mesela, tüplü monitörlerde HD görüntü var resimlerde ama LCD' lerde öyle değil, tüplüde filme bakıyom HD gibi gösteryo LCD'de bakyom filme karelenme oluyo ne programı yüklersen yükle driver'de yüklesen, görüntü programıda yüklesen lcd monitörler "CAAART" kalitede .d![]()

Yok arkadaşım 41 mp bi telefonun kaliteden başka ne suçu olabilirben 1020 ile çektiğim fotoğraflara 119 ekran LG de bakıyorum sıkıntı yok hemen lumialarda suç aramayın![]()

Yok arkadaşım 41 mp bi telefonun kaliteden başka ne suçu olabilir
ayrıca büyük ekran demedim lcd "monitör" dedim tv demedim yanlış anlaşılmasın![]()

kardeş raat ol bir sürü s4 ile resim çektim kıyaslama olarak hatta atıcam birazdan bir resim inclersiniz geçen çekmiştim arkadaşı çektik ama olsun bence L920-s4 e 13mp yakın diyebilirim aynı sahneleri çekiyoruz boynabu halde galip ama kullanıcıları bu denli sorunlarla uğraşmamalarını amber güncellemesinde çözmeleri gerekiyodu 8.7'lik kamera teknolojisini tam anlamıyla telefon kullanamadığını düşünüyorum 1 yıl olucak ve hala black güncellemesi gelecekte biz kamera sorununu çözeceğiz... ciddi anlamda microsoft ve nokia çok yavaşlar tamam verilen hizmet güzel güzel olmasınada kullancı bu kadar bekletilmemeli
iyi güzelde ben hiç bir yerde beğenmiyorum napsak ki ?tüplü monitör ile LCD monitör'de resimler farklıdır, bağzı LCD monitörlerde iyi'de çıkabilir, bağzılarında iyi çıkmaya bilir benim samsung LCD monitör gibi mesela, tüplü monitörlerde HD görüntü var resimlerde ama LCD' lerde öyle değil, tüplüde filme bakıyom HD gibi gösteryo LCD'de bakyom filme karelenme oluyo ne programı yüklersen yükle driver'de yüklesen, görüntü programıda yüklesen lcd monitörler "CAAART" kalitede .d![]()

ozaman yapçak bişiy yok, en iyisi kaliteli resim çeken bi fotoraf makinası alcan en güzeliiyi güzelde ben hiç bir yerde beğenmiyorum napsak ki ?![]()

emin ol oda beni tatmin etmiyor kuzende canon d600 var aynı şekilde full zom yapınca kalite bozuluyor onda da çekilen bir kaç resim var atarım isterseniz bende L1020 merak ediyorum o konuda da oda yetmiyor galbia pc de full zomda bozulmayan bir camera istiyoruz duy sesimizi nokai o zaman alırım onuresimler 1dk bile geçmeden çekildi hiç bir ayar yapılmadan L920 de normal camera ile çektim flash açık s4 de aynı normal ve flash açık üsteki s4 alttaki L920ozaman yapçak bişiy yok, en iyisi kaliteli resim çeken bi fotoraf makinası alcan en güzeli![]()