Dejavuex
Üye
selam arkadaşlar.
lumia 920'nin fotoğraf kalitesini seviyorum gel gör ki bilgisayara atınca fotoğrafı at çöpe gitsin şekline geliyor telefonda harika çıkıyor lcd tv'ye atıyorum uygulama ile ordada güzel gözüküyor ama pcde berbat iyice soğumaya başladım neden böyle ?
Çözünürlüğü düşük ayarda mı çekiyosunuz ? Aynısı olmuştu fotoğraf makinesinde
aynı dert 925
black ile düzelmesini beklemekten başka çaremiz yok kardeşim
amber ile : beyaz dengesi , netleme falan düzeldi . black ile: inş herşeyi düzeltir.hayır otomatik bütün ayarlar.
ölme eşşeğim ölme black güncellemesini beklicez bideeee.
hayır otomatik bütün ayarlar.
amber ile : beyaz dengesi , netleme falan düzeldi . black ile: inş herşeyi düzeltir.
Çözünürlük ayarını kendiniz ayarlayıp deneseniz ?
sen = ben çünkü çok kişiye lumia aldırdım şikayet çok kamera konusunda son umut black onla da düzelmez ise başka lumia macerası olmayacakvalla sonra başka güncelleme müncelleme beklersek fotoğrafların düzelmesi için satarım lumiayı çevreme öven benim sorunları yaşıyan benim :S
sen = ben çünkü çok kişiye lumia aldırdım şikayet çok kamera konusunda son umut black onla da düzelmez ise başka lumia macerası olmayacak
s4 gibi çeksin tamam işte yablack nsu'ya ocak sonu ota'ya şubat ortası düşer. offfff efeckt verip bulanıklı azaltmaya kalkıyoruz dahada berbat oluyor.
yahu cözünürlüğün neyini kendim ayarlıcam ? en yüksek çözünürlükte çekiyoruz zaten tutup 800x600 şeklinde çekmiyoruz ki.

güncellemeyi bekleyelim bakalıminanın bana her türlü denedim artık bu işte Professional'e koşuyorum te eksiğim tripod fakat diğer cihazlar aynı çözünürlükte(8mp) ama olmuyor yetişemiyorum 925 ile