evet abi bence daha da gelişecektir:evet: İnşallah kardeşim...
OttomaN TigeR Üye komando04' Alıntı: evet abi bence daha da gelişecektir Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim...
komando04' Alıntı: evet abi bence daha da gelişecektir Genişletmek için tıkla ... İnşallah kardeşim...
uMTOku Üye Gece modu aşırı kayma yapıyor arkadaşlar sizde de öyle mi? Sent from my Lumia 920 using Board Express
Gece modu aşırı kayma yapıyor arkadaşlar sizde de öyle mi? Sent from my Lumia 920 using Board Express
OttomaN TigeR Üye uMTOku' Alıntı: Gece modu aşırı kayma yapıyor arkadaşlar sizde de öyle mi? Sent from my Lumia 920 using Board Express Genişletmek için tıkla ... Kayma derken hareketli nesnelerden kaynaklanan bulanıklık mı?
uMTOku' Alıntı: Gece modu aşırı kayma yapıyor arkadaşlar sizde de öyle mi? Sent from my Lumia 920 using Board Express Genişletmek için tıkla ... Kayma derken hareketli nesnelerden kaynaklanan bulanıklık mı?
uMTOku Üye Hayır tripodsuz çekimde çok kayıyor sanki haraketli nesneyi çekmiş gibi ama sabit nesne çekiyorum Sent from my Lumia 920 using Board Express
Hayır tripodsuz çekimde çok kayıyor sanki haraketli nesneyi çekmiş gibi ama sabit nesne çekiyorum Sent from my Lumia 920 using Board Express
OttomaN TigeR Üye uMTOku' Alıntı: Hayır tripodsuz çekimde çok kayıyor sanki haraketli nesneyi çekmiş gibi ama sabit nesne çekiyorum Sent from my Lumia 920 using Board Express Genişletmek için tıkla ... Deneyip sana bilgi veririm...
uMTOku' Alıntı: Hayır tripodsuz çekimde çok kayıyor sanki haraketli nesneyi çekmiş gibi ama sabit nesne çekiyorum Sent from my Lumia 920 using Board Express Genişletmek için tıkla ... Deneyip sana bilgi veririm...